Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Bemærk:

Hvis du afinstallerer Creative Cloud-computerappen og geninstallerer den som en del af en fejlfinding, kan panelet Biblioteker i en Creative Cloud-computerapp stoppe med at fungere. Du kan løse problemet ved at se Panelet Biblioteker stoppede med at fungere .

libraries

Med Creative Cloud Libraries har du adgang til kernedesignaktiverne til dit brand eller dine personlige projekter overalt. Du kan nemt indsamle og organisere billeder, farver, tekstformater og andre elementer, der er oprettet i forskellige Creative Cloud-skrivebords- og mobilapps. Genbrug og modificer derefter disse aktiver på tværs af projekter, enheder, andre Creative Cloud-apps og teams – alt sammen fra CC Libraries-panelet.

Kom i gang med Creative Cloud Libraries >

Oversigt over Creative Cloud Libraries

Hvad kan du gøre med Adobe Creative Cloud Libraries?

Indsaml

Creative Cloud Libraries omfatter en mekanisme, der indsamler designaktiver fra forskellige apps, og er ikke udelukkende begrænset til computerapps. Du kan indfange inspirationen, når som helst den rammer dig, ved hjælp af serien af Creative Cloud-mobilapps eller endda hente aktiver fra Adobe Stock.

Administrer

Du kan organisere designaktiver i flere forskellige Creative Cloud Libraries. Disse kan være baseret på brands, projekter, typer af aktiver eller endda dine personlige favoritter, som du genbruger for at skabe din egen karakteristiske stil.

Brug i design

Opret design og illustrationer ved hjælp af de mest opdaterede aktiver fra Creative Cloud Libraries.

Apps, der understøtter Creative Cloud Libraries

Mobilapps

App Understøttelse til lagring af aktiver i biblioteker Understøttelse til brug af aktiver fra biblioteker Ressource, der giver flere oplysninger
Capture CC Vektorformer, farvetemaer, pensler og mønstre Ikke tilgængelig Ofte stillede spørgsmål om Adobe Capture CC
Comp CC Ikke tilgængelig Ofte stillede spørgsmål om Adobe Comp CC
Creative Cloud-mobilapp Ikke tilgængelig Creative Cloud | Almindelige spørgsmål
Illustrator Draw Ikke tilgængelig Billeder og former Ofte stillede spørgsmål om Adobe Illustrator Draw
Illustrator Line Ikke tilgængelig Farve og grafik Ofte stillede spørgsmål om Adobe Illustrator Line CC
Photoshop Fix Ikke tilgængelig Ofte stillede spørgsmål om Adobe Photoshop Fix
Photoshop Mix Ikke tilgængelig Ofte stillede spørgsmål om Adobe Photoshop Mix
Photoshop Sketch Ikke tilgængelig Pensler Ofte stillede spørgsmål om Adobe Photoshop Sketch
Premiere Clip Ikke tilgængelig Ofte stillede spørgsmål om Adobe Premiere Clip

Computer- og webapps

App eller tjeneste Understøttelse til lagring af aktiver i biblioteker Understøttelse til brug af aktiver fra biblioteker Ressource, der giver flere oplysninger
Computerapps
After Effects Creative Cloud Libraries i After Effects
Animate Creative Cloud Libraries i Animate CC
Bridge Ikke tilgængelig Creative Cloud Libraries i Bridge CC
Mål Ikke tilgængelig
Dreamweaver Creative Cloud Libraries i Dreamweaver
Illustrator Creative Cloud Libraries i Illustrator
InDesign Creative Cloud Libraries i InDesign
Photoshop Creative Cloud Libraries i Photoshop
Premiere Pro Creative Cloud Libraries i Premiere Pro
XD Ikke tilgængelig Creative Cloud Libraries i Adobe XD
Creative Cloud Market (via Creative Cloud-computerappen) Ikke tilgængelig Creative Cloud Market
Webapps
Creative Cloud Assets Kun se og administrere (omdøbe, slette) Creative Cloud Assets | Gem og del indhold

Arbejde med Creative Cloud Libraries

Føj aktiver til et bibliotek

Creative Cloud Libraries omfatter en mekanisme, der indhenter designaktiver fra en række forskellige apps, og er ikke begrænset til computerapps. Du kan indfange inspirationen, når som helst den rammer dig, ved hjælp af serien af Creative Cloud-mobilapps eller endda hente aktiver fra Adobe Stock. Du kan nemt trække og slippe aktiver, der er gemt på din lokale maskine eller i Creative Cloud, til et bibliotek i Creative Cloud Libraries-panelet.

Mobil

Du kan føje aktiver til dit bibliotek ved hjælp af en stadig voksende serie af Adobe-mobilapps. Se undervisningsressourcer til din mobilapp for at forstå, hvordan.

Creative Cloud Market

Opdag og tilføj aktiver til Biblioteker fra Creative Cloud Market. Brug appen Creative Cloud-computerappen til at gennemse og tilføje aktiver fra Creative Cloud Market. Du kan også føje aktiver til et bibliotek ved hjælp af Creative-mobilapps.

Computer

Føj aktiver til Creative Cloud Libraries på computeren ved hjælp af en Creative Cloud-computerapp. Træk aktiver til bibliotekspanelet i computerappen. Du kan også få vist og gennemse bibliotekerne på siden Creative Cloud Assets.

Se undervisningsressourcerne til Creative Cloud-computerappen for at få flere oplysninger om brug af biblioteker sammen med den.

Brug aktiver fra et bibliotek i design

Computer

I en computerapp, der understøtter biblioteker, skal du åbne bibliotekspanelet (Windows > Biblioteker) og trække objekter til lærredet.

Web

Gennemse og administrer biblioteker på siden Creative Cloud Assets. Se Gennemse, synkroniser og administrer aktiver.

Mobil

Vælg et aktiv fra biblioteket for at placere det i dit projekt ved hjælp af mobilapps.

Samarbejd om eller del links til et bibliotek

Computer

Åbn bibliotekspanelet (Windows > Biblioteker) i en computerapp, der understøtter Creative Cloud Libraries. I harmonikamenupanelet skal du vælge Samarbejd eller Del link. Vælg Samarbejd for at dele biblioteker, der indeholder kampagne- eller produktdesignaktiver, der ikke skal udgives til offentligheden. Samarbejde giver også modtagere mulighed for at tilføje eller ændre aktiver i et bibliotek. Vælg Del link, hvis du ikke forventer, at modtageren tilføjer eller ændrer aktiver i biblioteket.

• Samarbejd: Når du føjer samarbejdspartnere til et bibliotek, kan du vælge, om du vil give dem redigeringstilladelser (redigere, omdøbe, flytte og slette indhold) eller visningstilladelser (kun få vist indholdet af biblioteket og kommentere det).
  • Del link: Du kan oprette biblioteker, der kan følges. Alle, der har webadressen på et sådant bibliotek, kan følge det. Når du opdaterer indholdet af biblioteket, får følgerne automatisk opdateringerne på tværs af alle understøttede Creative Cloud-apps.

Web

I venstre rude i Creative Cloud Assets skal du klikke på Biblioteker. Fra menuen for biblioteksmappen skal du herefter vælge Samarbejd eller Send link. Vælg Samarbejd for at dele biblioteker, der indeholder kampagne- eller produktdesignaktiver, der ikke skal udgives til offentligheden. Samarbejde giver også modtagere mulighed for at tilføje eller ændre aktiver i et bibliotek.VælgSend link, hvis du ikke forventer, at modtageren tilføjer eller ændrer aktiver i biblioteket.

• Samarbejd: Når du føjer samarbejdspartnere til et bibliotek, kan du vælge, om du vil give dem redigeringstilladelser (redigere, omdøbe, flytte og slette indhold) eller visningstilladelser (kun få vist indholdet af biblioteket og kommentere det).
  • Send link: Du kan oprette biblioteker, der kan følges. Alle, der har webadressen på et sådant bibliotek, kan følge det. Når du opdaterer indholdet af biblioteket, får følgerne automatisk opdateringerne på tværs af alle understøttede Creative Cloud-apps.

Mobil

Mobilapps som Creative Cloud-mobil, Capture og andre giver dig mulighed for at dele og samarbejde om Creative Cloud Libraries og specifikke biblioteksaktiver.

Eksportér eller importér et bibliotek

Du kan eksportere biblioteker og importere dem som nye biblioteker, idet du bibeholder tilknytningen til elementer fra originalen. Eksporten og importen af biblioteker giver dig mulighed for at genskabe dem under et andet brugernavn.

Fremgangsmåde til eksport af bibliotek:

1. I bibliotekspanelet i et Adobe-program skal du klikke på menuen Indstillinger i øverste højre hjørne af panelet og derefter vælge Eksportér <biblioteksnavn>.

Biblioteksindstillinger
  2. Pop op-vinduet Eksportér bibliotek vises øverst i panelet. I pop op-vinduet skal du klikke på Vælg mappe.

3. I dialogboksen Vælg en mappe skal du finde og vælge den placering, hvori du vil gemme biblioteket. Klik på Gem.

4. I pop op-vinduet Eksportér bibliotek vises den valgte placering. Klik på Eksportér. Der vises en bekræftelse. Klik på OK.

Fremgangsmåde til import af bibliotek:

1. I bibliotekspanelet i et Adobe-program skal du klikke på menuen Indstillinger i øverste højre hjørne af panelet og derefter vælge Importér bibliotek.

Biblioteksindstillinger
  2. Pop op-vinduet Importér bibliotek vises øverst i panelet. I pop op-vinduet skal du klikke på Vælg mappe.

3. I dialogboksen Vælg en mappe skal du finde og vælge biblioteksfilen og derefter klikke på OK.

4. I pop op-vinduet Importér bibliotek vises den valgte placering. Klik på Importér. Der vises en bekræftelse. Klik på OK.

Bemærk:

• Navnet på biblioteket ændres ikke ved import.
    • Et eksporteret bibliotek importeres altid som et nyt bibliotek.
    • Hvis du stadig har det oprindelige bibliotek, oprettes en kopi af biblioteket ved import.
    • Hvis du vil genskabe et bibliotek under et andet brugernavn, skal du først slette det originale bibliotek, før du importerer.

Arbejde med Adobe Stock

Adobe Stock og Creative Cloud Libraries

Adobe Stock er dybt integreret med Creative Cloud Libraries. Du kan føje et eksempel på et billede med vandmærke fra en billedsamling til ethvert af dine biblioteker direkte ved hjælp af webstedet Adobe Stock. I Creative Cloud-apps, der understøtter biblioteker – Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects, Dreamweaver og Dimension – kan du trække billedet fra billedsamlingen med vandmærke fra bibliotekspanelet til dit kreative projekt. Når du er sikker på, at billedet fra billedsamlingen passer til dit projekt, kan du vælge at licensere billedet fra billedsamlingen direkte i bibliotekspanelet.

Creative Cloud-apps, der understøtter bibliotekssammenkædede aktiver – Photoshop, Illustrator og InDesign – går et spadestik dybere med denne integration. Når du licenserer billedet fra billedsamlingen, bliver alle sammenkædede forekomster af billedet i dine åbne dokumenter automatisk opdateret til det licenserede billede i høj opløsning uden vandmærke. Du kan finde flere oplysninger i Sådan bruger du Adobe Stock.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange elementer kan jeg føje til et bibliotek?

Et bibliotek kan indeholde op til 1000 aktiver.

Er der en grænse for antallet af biblioteker, jeg kan oprette?

Nej, der er ikke nogen grænse for antallet af biblioteker, du kan oprette.

Kan alle aktiver, der er gemt i biblioteker, bruges af alle understøttede apps?

Når du arbejder en app, kan du se og bruge biblioteksindhold, der er relevant for den pågældende app. Mens du føjer lagtyper til et bibliotek, er disse typografier f.eks. kun relevante til Photoshop.

Hvilken type farveoplysninger understøttes?

Biblioteker understøtter farvedata for en enkelt farveprøve eller farvetemaer. Biblioteker understøtter kun procesfarver. Staffagefarver understøttes ikke og tilføjes som procesfarver til biblioteker.

Kan jeg genbruge et aktiv, der er gemt i biblioteker, på tværs af Creative Cloud-computerapps?

De fleste aktiver kan genbruges i de forskellige computerapps. Photoshop-lagtyper er en særlig undtagelse. De kan i øjeblikket kun genbruges i Photoshop.

Hvis du bruger et tekstformataktiv til InDesign i Illustrator eller Photoshop, vil disse apps forsøge at knytte egenskaberne for aktivet til de egenskaber for tekstformater, der er tilgængelige i værtsappen. Alle egenskaber, der ikke findes i værtsappen, vil blive ignoreret.

Hvor gemmes aktiverne?

Dine aktiver gemmes lokalt på din enhed og synkroniseres med Creative Cloud.

Kan jeg dele et bibliotek med andre?

Skal jeg have et Creative Cloud-medlemskab?

Du skal have enten et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskab for at bruge Creative Cloud Libraries.

Hvor kan jeg finde flere oplysninger om Creative Cloud Libraries?

Du kan få flere oplysninger om biblioteker ved hjælp af disse ressourcer:

Videoselvstudier

Videoselvstudier, hvor Creative Cloud Libraries demonstreres i mobilapps