Hvis du afinstallerer Creative Cloud-computerappen og geninstallerer den som en del af en fejlfinding, kan panelet Biblioteker i en Creative Cloud-computerapp stoppe med at fungere. Du kan løse problemet ved at se Panelet Biblioteker stoppede med at fungere .

libraries

Med Creative Cloud Libraries har du adgang til kernedesignaktiverne til dit brand eller dine personlige projekter overalt. Du kan nemt indsamle og organisere billeder, farver, tekstformater og andre elementer, der er oprettet i forskellige Creative Cloud-skrivebords- og mobilapps. Genbrug og modificer derpå aktiverne på tværs af projekter, enheder, andre Creative Cloud-apps og teams – alt fra Creative Cloud Libraries-panelet.

Kom i gang med Creative Cloud Libraries >

Oversigt over Creative Cloud Libraries

Hvad kan du gøre med Adobe Creative Cloud Libraries?

Indsaml

Creative Cloud Libraries omfatter en mekanisme, der indsamler designaktiver fra forskellige apps, og er ikke udelukkende begrænset til computerapps. Du kan indfange inspirationen, når som helst den rammer dig, ved hjælp af serien af Creative Cloud-mobilapps eller endda hente aktiver fra Adobe Stock.

Administrer

Du kan organisere designaktiver i flere forskellige Creative Cloud Libraries. Disse aktiver kan være baseret på brands, projekter, typer af aktiver eller endda dine personlige favoritter, som du genbruger for at skabe din egen karakteristiske stil.

Brug i design

Opret design og illustrationer ved hjælp af de mest opdaterede aktiver fra Creative Cloud Libraries.

Apps, der understøtter Creative Cloud Libraries

Mobilapps

App Understøttelse til lagring af aktiver i biblioteker Understøttelse til brug af aktiver fra biblioteker Ressource, der giver flere oplysninger
Capture Vektorformer, farvetemaer, pensler og mønstre Ikke tilgængelig Ofte stillede spørgsmål om Adobe Capture
Comp Ikke tilgængelig Ofte stillede spørgsmål om Adobe Comp
Creative Cloud-mobilapp Ikke tilgængelig Creative Cloud | Almindelige spørgsmål
Illustrator Draw Ikke tilgængelig Billeder og former Ofte stillede spørgsmål om Adobe Illustrator Draw
Illustrator Line Ikke tilgængelig Farve og grafik Adobe Illustrator Line – ofte stillede spørgsmål
Photoshop Fix Ikke tilgængelig Ofte stillede spørgsmål om Adobe Photoshop Fix
Photoshop Mix Ikke tilgængelig Ofte stillede spørgsmål om Adobe Photoshop Mix
Photoshop Sketch Ikke tilgængelig Pensler Ofte stillede spørgsmål om Adobe Photoshop Sketch
Premiere Clip Ikke tilgængelig Ofte stillede spørgsmål om Adobe Premiere Clip

Computer- og webapps

App eller tjeneste Understøttelse til lagring af aktiver i biblioteker Understøttelse til brug af aktiver fra biblioteker Ressource, der giver flere oplysninger
Computerapps
After Effects Creative Cloud Libraries i After Effects
Animate Creative Cloud Libraries i Animate
Bridge Ikke tilgængelig Creative Cloud Libraries i Bridge
Mål Ikke tilgængelig
Dreamweaver Creative Cloud Libraries i Dreamweaver
Illustrator Creative Cloud Libraries i Illustrator
InDesign Creative Cloud Libraries i InDesign
Photoshop Creative Cloud Libraries i Photoshop
Premiere Pro Creative Cloud Libraries i Premiere Pro
XD Ikke tilgængelig Creative Cloud Libraries i Adobe XD
Creative Cloud Market (via Creative Cloud-computerappen) Ikke tilgængelig Creative Cloud Market
Webapps
Creative Cloud Assets Kun se og administrere (omdøbe, slette) Creative Cloud Assets | Gem og del indhold

Arbejde med Creative Cloud Libraries

Creative Cloud Libraries omfatter en mekanisme, der indhenter designaktiver fra en række forskellige apps, og er ikke begrænset til computerapps. Du kan indfange inspirationen, når som helst den rammer dig, ved hjælp af serien af Creative Cloud-mobilapps eller endda hente aktiver fra Adobe Stock. Du kan nemt trække og slippe aktiver, der er gemt på din lokale maskine eller i Creative Cloud, til et bibliotek i Creative Cloud Libraries-panelet.

Mobil

Du kan føje aktiver til dit bibliotek ved hjælp af en stadig voksende serie af Adobe-mobilapps. Se undervisningsressourcer til din mobilapp for at forstå, hvordan.

Creative Cloud Market

Opdag og tilføj aktiver til Biblioteker fra Creative Cloud Market. Brug appen Creative Cloud-computerappen til at gennemse og tilføje aktiver fra Creative Cloud Market. Du kan også føje aktiver til et bibliotek ved hjælp af Creative-mobilapps.

Computer

Føj aktiver til Creative Cloud Libraries på computeren ved hjælp af en Creative Cloud-computerapp. Træk aktiver til bibliotekspanelet i computerappen. Du kan også få vist og gennemse bibliotekerne på siden Creative Cloud Assets.

Se undervisningsressourcerne til Creative Cloud-computerappen for at få flere oplysninger om brug af biblioteker sammen med den.

Computer

I en computerapp, der understøtter biblioteker, skal du åbne bibliotekspanelet (Vindue > Biblioteker) og trække objekter til lærredet.

Web

Gennemse og administrer biblioteker på siden Creative Cloud Assets. Se Gennemse, synkroniser og administrer aktiver.

Mobil

Vælg et aktiv fra biblioteket for at placere det i dit projekt ved hjælp af mobilapps.

Computer

Du kan i en computerapp, der understøtter biblioteker, gruppere biblioteksaktiver for bedre at organisere dem på en af følgende måder:

• Autogenerer grupper, når der ikke findes nogen gruppe
  • Opret brugerdefinerede grupper

Bemærk:

Du skal være ejeren eller have redigeringsrettigheder for at arrangere aktiver og grupper i et bibliotek.

Autogenerer grupper

Når der ikke findes nogen gruppe, kan du automatisk organisere biblioteksaktiver i grupper baseret på typen af aktiver, herunder typografi, formater, billeder, farver og mere.

1. Åbn panelet Biblioteker (Vindue > Biblioteker).

2. Klik på Autogenerer grupper for mig i panelet.

Autogenerer grupper

Opret brugerdefinerede grupper

1. Åbn panelet Biblioteker (Vindue > Biblioteker).

2. Klik på Opret gruppe i panelet. Der oprettes en ny gruppe. Navngiv gruppen.

Opret gruppe
  3. Du kan føje aktiver til gruppen ved at trække aktiverne ind i gruppen. Du kan også bruge aktivets genvejsmenu og vælge Føj til gruppe og derefter vælge gruppenavnet.

De ugrupperede aktiver vises i et separat afsnit nederst i biblioteksruden.

I bibliotekets menu med valgmuligheder kan du vælge Omdøb gruppeSlet gruppe eller Slet gruppe og indhold. Når du vælger Slet gruppe, flyttes indholdet af den slettede gruppe til de ugrupperede aktiver.

Omdøb gruppe, slet gruppe eller slet gruppe og indhold

Når du ser i dit bibliotek af grupper, kan du ændre rækkefølgen på dine biblioteksaktiver i grupperne samt ændre rækkefølgen på grupper i biblioteket.

Arranger biblioteksaktiver i grupper

Træk og slip biblioteksaktiverne i gruppen eller mellem grupper for at angive rækkefølgen. Som standard sorteres aktiverne i kronologisk rækkefølge – de nyligt tilføjede aktiver vises øverst. Når du ændrer rækkefølgen på aktiver i en gruppe, kan den samme rækkefølge ses på tværs af alle programmer og af samarbejdspartnere i biblioteket.

Arranger grupper i et bibliotek

Træk og slip grupperne for at arrangere grupper i et bibliotek. Når du ændrer rækkefølgen på grupper i et bibliotek, kan den samme rækkefølge ses på tværs af alle programmer og af samarbejdspartnere i biblioteket.

Computer

Du kan føje en note til et biblioteksaktiv for at give en kort beskrivelse af aktivet eller dets brug. Du føjer en note til et aktiv ved at højreklikke på aktivet i panelet Bibliotek og derefter vælge Tilføj note. Noteteksten kan være på op til 130 tegn.

Aktiver med note har et noteikon. Noteikonet og beskrivelsen kan ses, når du holder musen over aktivet. Du kan også bruge noteindholdet i søgefeltet til at søge efter relaterede aktiver i biblioteket.

Du kan vælge Rediger note eller Slet note i aktivets genvejsmenu.

Web

Du kan se den note, der er føjet til aktiverne, på webstedet med aktiver.

Computer

Åbn bibliotekspanelet (Vindue > Biblioteker) i en computerapp, der understøtter Creative Cloud Libraries. I harmonikamenupanelet skal du vælge Samarbejd eller Del link. Vælg Samarbejd for at dele biblioteker, der indeholder kampagne- eller produktdesignaktiver, der ikke skal udgives til offentligheden. Samarbejde giver også modtagere mulighed for at tilføje eller ændre aktiver i et bibliotek. Vælg Del link, hvis du ikke forventer, at modtageren tilføjer eller ændrer aktiver i biblioteket.

• Samarbejd: Når du føjer samarbejdspartnere til et bibliotek, kan du vælge, om du vil give dem redigeringstilladelser (kan redigere, omdøbe, flytte og slette indhold) eller visningstilladelser (kan kun få vist indholdet af biblioteket og kommentere det).
  • Del link: Du kan oprette biblioteker, der kan følges. Alle, der har webadressen på et sådant bibliotek, kan følge det. Når du opdaterer indholdet af biblioteket, får følgerne automatisk opdateringerne på tværs af alle understøttede Creative Cloud-apps.

Web

I venstre rude i Creative Cloud Assets skal du klikke på Biblioteker. Fra menuen for biblioteksmappen skal du herefter vælge Samarbejd eller Send link. Vælg Samarbejd for at dele biblioteker, der indeholder kampagne- eller produktdesignaktiver, der ikke skal udgives til offentligheden. Samarbejde giver også modtagere mulighed for at tilføje eller ændre aktiver i et bibliotek.VælgSend link, hvis du ikke forventer, at modtageren tilføjer eller ændrer aktiver i biblioteket.

• Samarbejd: Når du føjer samarbejdspartnere til et bibliotek, kan du vælge, om du vil give dem redigeringstilladelser (kan redigere, omdøbe, flytte og slette indhold) eller visningstilladelser (kan kun få vist indholdet af biblioteket og kommentere det).
  • Send link: Du kan oprette biblioteker, der kan følges. Alle, der har webadressen på et sådant bibliotek, kan følge det. Når du opdaterer indholdet af biblioteket, får følgerne automatisk opdateringerne på tværs af alle understøttede Creative Cloud-apps.

Mobil

Mobilapps som Creative Cloud-mobil, Capture og andre giver dig mulighed for at dele og samarbejde om Creative Cloud Libraries og specifikke biblioteksaktiver.

Du kan eksportere biblioteker og importere dem som nye biblioteker, idet du bibeholder tilknytningen til elementer fra originalen. Eksporten og importen af biblioteker giver dig mulighed for at genskabe dem under et andet brugernavn.

Fremgangsmåde til eksport af bibliotek:

1. I bibliotekspanelet i et Adobe-program skal du klikke på menuen Indstillinger i øverste højre hjørne af panelet og derefter vælge Eksportér <biblioteksnavn>.

Biblioteksindstillinger
  2. Pop op-vinduet Eksportér bibliotek vises øverst i panelet. I pop op-vinduet skal du klikke på Vælg mappe.

3. I dialogboksen Vælg en mappe skal du finde og vælge den placering, hvori du vil gemme biblioteket. Klik på Gem.

4. I pop op-vinduet Eksportér bibliotek vises den valgte placering. Klik på Eksportér. Der vises en bekræftelse. Klik på OK.

Fremgangsmåde til import af bibliotek:

1. I bibliotekspanelet i et Adobe-program skal du klikke på menuen Indstillinger i øverste højre hjørne af panelet og derefter vælge Importér bibliotek.

Biblioteksindstillinger
  2. Pop op-vinduet Importér bibliotek vises øverst i panelet. I pop op-vinduet skal du klikke på Vælg mappe.

3. I dialogboksen Vælg en mappe skal du finde og vælge biblioteksfilen og derefter klikke på OK.

4. I pop op-vinduet Importér bibliotek vises den valgte placering. Klik på Importér. Der vises en bekræftelse. Klik på OK.

Arbejde med Adobe Stock

Adobe Stock og Creative Cloud Libraries

Adobe Stock er dybt integreret med Creative Cloud Libraries. Du kan føje et eksempel på et billede med vandmærke fra en billedsamling til ethvert af dine biblioteker direkte ved hjælp af webstedet Adobe Stock. I Creative Cloud-apps, der understøtter biblioteker – Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects, Dreamweaver og Dimension – kan du trække billedet fra billedsamlingen med vandmærke fra bibliotekspanelet til dit kreative projekt. Når du er sikker på, at billedet fra billedsamlingen passer til dit projekt, kan du vælge at licensere billedet fra billedsamlingen direkte i bibliotekspanelet.

Creative Cloud-apps, der understøtter bibliotekssammenkædede aktiver – Photoshop, Illustrator og InDesign – går et spadestik dybere med denne integration. Når du licenserer billedet fra billedsamlingen, bliver alle sammenkædede forekomster af billedet i dine åbne dokumenter automatisk opdateret til det licenserede billede i høj opløsning uden vandmærke. Du kan finde flere oplysninger i Sådan bruger du Adobe Stock.

Ofte stillede spørgsmål

Et bibliotek kan indeholde op til 10.000 aktiver.

Nej, der er ikke nogen grænse for antallet af biblioteker, du kan oprette.

Når du arbejder en app, kan du se og bruge biblioteksindhold, der er relevant for den pågældende app. Mens du føjer lagtyper til et bibliotek, er disse typografier f.eks. kun relevante til Photoshop.

Biblioteker understøtter farvedata for en enkelt farveprøve eller farvetemaer. Biblioteker understøtter kun procesfarver. Staffagefarver understøttes ikke og tilføjes som procesfarver til biblioteker.

De fleste aktiver kan genbruges i de forskellige computerapps. Photoshop-lagtyper er en særlig undtagelse. De kan i øjeblikket kun genbruges i Photoshop.

Hvis du bruger et tekstformataktiv til InDesign i Illustrator eller Photoshop, forsøger disse apps at knytte egenskaberne for aktivet til de egenskaber for tekstformater, der er tilgængelige i værtsappen. Alle egenskaber, der ikke findes i værtsappen, vil blive ignoreret.

Dine aktiver gemmes lokalt på din enhed og synkroniseres med Creative Cloud.

Du skal have enten et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskab for at bruge Creative Cloud Libraries.

Du kan få flere oplysninger om biblioteker ved hjælp af disse ressourcer:

Videoselvstudier

Videoselvstudier, hvor Creative Cloud Libraries demonstreres i mobilapps