Softwarelicensaftalen (SLA eller EULA) vises igen, når du klikker på Acceptér i forbindelse med åbning af et Creative Suite 5-program.

Løsninger

Løsning 1. Installer Adobe Creative Suite 5-produktet fra en ny brugerkonto.

Det kan ske, at en brugerkonto bliver beskadiget og forhindrer installationsprogrammet i at få adgang til eller oprette de nødvendige filer og mapper. Opret en konto med administratortilladelser, log på den, og kør derefter installationsprogrammet igen.

Løsning 2. Kontrollér tilladelser til Adobes databasefiler.

Tilladelser for Adobe-mapper

Indstil tilladelserne for Adobe-mappen korrekt. Kontrollér, at følgende brugere og grupper har disse tilladelser:

Windows

• Administratorer (fuld kontrol)
  • SYSTEM (fuld kontrol)

Mac OS X

• Bruger (fuld kontrol)
  • Gruppe (fuld kontrol)
  • Alle (fuld kontrol)

Placering af Adobe-mapper

• Windows 32 bit: \Programmer\Fælles filer\Adobe\
  • Windows 64 bit: \Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\
  • Mac OS: /Bibliotek/Programunderstøttelse/Adobe/

Hvis du vil have oplysninger om bekræftelsestilladelser, skal du vælge dit styresystem nedenfor. Du skal bruge oplysningerne om mappetilladelse og -placering nedenfor for at udføre denne handling.

Bekræftelsestilladelser efter styresystem

Du skal bruge oplysningerne om mappetilladelse og -placering fra løsningerne ovenfor for at udføre nedenstående handling. Brug linkene til at finde disse oplysninger, hvor det er nødvendigt. I nedenstående eksempel anvendes mappenavnet Adobe PCD. Erstat denne mappe med løsningens mappenavn.

Mac OS X 10.5 og 10.6

1. Brug Finder, og gå til mappen, der skal ændres.
  2. Hold Ctrl nede, mens du klikker på mappen, og vælg Vis info.
  3. Udvid sektionen Deling og tilladelser.
  4. Klik på Detaljer for at få vist de forskellige indstillinger for ejere og grupper.
  5. Klik på låsikonen i nederste højre hjørne. Indtast administratorbrugernavnet og -adgangskoden, når du bliver bedt om det, og klik på OK.

6. Indstil tilladelserne i overensstemmelse med sektionen Mappetilladelser i din løsning.

7. Klik på tandhjul-ikonet, og vælg Anvend på underliggende emner.
  8. Luk dialogboksen Vis Info.
  9. Start programmet Creative Suite 5.

Windows Vista og Windows 7

1. Vælg "Start" > "Computer".
  2. Vælg Organiser > Mappe- og søgeindstillinger, og klik derefter på fanen Vis.
  3. Rul ned til bunden af sektionen Avancerede indstillinger, og fravælg Brug guiden Deling (anbefales).
  4. Klik på OK.
  5. Gå til den mappe, der skal ændres, i Windows Explorer.
  6. Højreklik på Adobe-mappen, og vælg Egenskaber.
  7. Fravælg indstillingen Skrivebeskyttet i sektionen Attributter.
  8. Klik på Anvend, og klik derefter på OK for at lukke dialogboksen Bekræft attributændringer.
  9. Klik på fanen Sikkerhed.
  10. Indstil tilladelserne i overensstemmelse med sektionen Mappetilladelser i din løsning.

11. Følg disse trin for at ændre indstillingerne:

1. Klik på Rediger

2. Hvis elevationsanmodningen Kontrol af brugerkonti (UAC) vises, skal du følge instruktionerne for at acceptere den.
    3. Udfør de nødvendige ændringer.
  12. Følg disse trin for at ændre indstillingerne:
    1. Klik på Rediger.
    2. Hvis elevationsanmodningen Kontrol af brugerkonti (UAC) vises, skal du følge instruktionerne for at acceptere den.
    3. Udfør de nødvendige ændringer.
  13. Tekst til trin
  1. Klik på Avanceret.
  2. Klik på Rediger, og accepter prompten UAC-elevation, hvis den vises.
  3. Klik på fanen Ejer.
  4. Vælg Administratorer.
  5. Vælg indstillingen Erstat ejer af underbeholder og objekter og klik på Anvend.
  6. Klik på fanen Tilladelser.
  7. Vælg indstillingen Erstat tilladelsesposter på alle underobjekter med de viste poster, der gælder for underobjekter.
  8. Klik på OK, og klik derefter på Ja.
  9. Klik på OK, og klik derefter på OK i dialogboksen Windows Sikkerhed.
  10. Klik på OK for at lukke dialogboksen Avancerede sikkerhedsindstillinger for Adobe .
  11. Klik på OK for at lukke dialogboksen Adobe-egenskaber.
  12. Start programmet Creative Suite 5.

Windows XP Home

1. Genstart Windows i fejlsikret tilstand:

1. Tryk på F8 før Windows starter (når du ser en meddelelse om Avancerede startindstillinger).
    2. Vælg Fejlsikret tilstand fra listen med startindstillinger.
    3. Ordene "Fejlsikret tilstand" vises i alle skærmens hjørner.

1. Hvis ordene Fejsikret tilstand ikke bliver vist i hjørnerne på skærmen, skal du gentage trinnene a - c.

2. Hvis ordene Fejlsikret tilstand ikke bliver vist i hjørnerne på skærmen, skal du logge på computeren som administrator.
    4. Klik på OK, hvis du ser en dialogboks, der indikerer, at Windows kører i Fejlsikret tilstand.
  2. Fortsæt til Windows XP Professional trin 5.

Windows XP Professional

1. Vælg "Start" > "Kontrolpanel".
  2. Dobbeltklik på Mappeindsillinger og klik derefter på fanen Vis.
  3. Rul ned til bunden af Avancerede indstillinger og fravælg derefter indstillingen Brug enkel fildeling (anbefales).
  4. Klik på OK.
  5. Gå til den mappe, der skal ændres, i Windows Explorer.
  6. Højreklik på Adobe-mappen, og vælg Egenskaber.
  7. Fravælg indstillingen Skrivebeskyttet i sektionen Attributter.
  8. Klik på Anvend, og klik derefter på OK for at lukke dialogboksen Bekræft attributændringer.
  9. Klik på fanen Sikkerhed.
  10. Indstil tilladelserne i overensstemmelse med sektionen Mappetilladelser i din løsning.

11. Klik på Avanceret.
  12. Klik på fanen Ejer, og vælg Administratorer
  13. Vælg indstillingen Erstat ejer af underbeholder og objekter og klik på Anvend.
  14. Klik på fanen Tilladelser.
  15. Vælg indstillingen Erstat tilladelsesposter på alle underobjekter med de viste poster, der gælder for underobjekter.
  16. Klik på OK og klik derefter på Ja i dialogkosen Sikkerhed.
  17. Klik på OK for at lukke dialogboksen Adobe-egenskaber.
  18. Start programmet Creative Suite 5.