Nedenfor vil du finde links til systemkrav til Creative Suite 3-programmer. På siden Adobe-produkter finder du de mest aktuelle informationer og kan trykke på linket til systemkravene for hvert enkelt produkt.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online