Adobe Creative Suite 5, CS5.5 og fortløbende (serienummer) versioner af CS6 produkter bruger en opdaterings-manager kaldet Adobe Application Manager eller AAM. Du kan også hente og installere opdateringer direkte fra Adobes hjemmeside. Hvis du bruger en abonnementsversion af CS6 eller Creative Cloud (CC), installeres opdateringer igennem Creative Cloud skrivebordsappen. For at fejlfinde CC skrivebordsapp se: Fejlfinding af problemer med download og installation af Creative Cloud

Opdater Creative Suite 5, 5.5 eller 6 produkter manuelt

1. Gå til websiden med produktopdateringer på Adobe.com og vælg den opdatering, du ønsker at downloade.
  2. Når du er færdig med at downloade, skal du starte opdateringen ved at dobbeltklikke på Set-up.exe (Windows) eller Install.app (Mac)-filen.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opdateringen.
  4. Hvis du bliver bedt om at lukke konfliktskabende programmer, skal du gøre følgende:

Windows

1. Højreklik på proceslinjen, og vælg Jobliste.
  2. Vælg fanen Processer, vælg en konfliktskabende proces og klik på "Afslut proces".
  3. Gentag for alle konflliktskabende processer.

Mac OS

1. Vælg Gå > Hjælpeprogrammer i Mac OS Finder.
  2. Dobbeltklik på programmet Aktivitetsovervågning.
  3. Vælg Alle processer i pop op-menuen med filtre til proceskategorier.
  4. I listen over processer skal du vælge en konfliktskabende proces og først klikke på Afslut proces og herefter på Afbryd.
  5. Gentag trin 4 for eventuelle andre processer, der er i konflikt.

Fejlfinding af manuelle Creative Suite 5, 5.5 eller 6 produktopdateringer

•  Kontroller, om overførslen af opdateringen er fuldført

Gå til en af følgende placeringer for at se, om overførslen findes på dit lokale drev:
  • Windows XP: \Dokumenter og Indstillinger\[brugernavn]\Lokale indstillinger\Programdata\Adobe\AAMUpdater\1.0 2\
  • Windows Vista/7: \Brugere\[brugernavn]\Lokal\AppData\Adobe\AAMUpdater\1.0\
  • Mac OS X:  /Brugere/[brugernavn]/Bibliotek/Programsupport/Adobe/AAMUpdater/1.0/
  1. Hvis filen Set-up.exe (Windows) eller Install.app (Mac OS) ikke ligger i mappen, kan du prøve at hente den igen fra websiden med produktopdateringer.

Bemærk:
    Opdateringer, som ikke er produktspecifikke er anført under Creative Suite.

Fejlfinding af problemer eller fejl i Adobe Application Manager

AAM starter ikke

Hvis AAM ikke starter (dvs. at der ingenting sker, når du starter Adobe Application Manager), kan du læse mere i Fejlfinding ved startproblemer - Adobe Creative Suite 5- pg CS5.5-produkter (cpsid_83223).

Der vises en login-dialogboks, når AAM starter

Hvis du bliver bedt om proxyserveroplysninger ved start, skal du indtaste de nødvendige oplysninger. Kontakt din systemadministrator for yderligere hjælp.

AAM meddeler, at der ikke er nogen tilgængelige opdateringer

1.  Undersøg, om du har internetforbindelse.  Hvis du har firewall-software, kan du deaktivere den midlertidigt eller tillade Adobe Application Manager at oprette forbindelse til internettet.

Hvis din computer er bag ved en autentificerende proxy server, og dit brugernavn eller adgangskode har flere byte tegn (japansk, kinesisk og så videre), så kan opdateringsprogrammet ikke forbinde til netværket. Forbind uden proxy eller forbind med brugeroplysninger der er i ASCII tegn.

2. Undersøg, om opdateringen ikke allerede er i anvendelse:  Start Creative Suite og vælg "Hjælp" > [Produktnavn].

AAM fryser under forsøg på at anvende opdateringer

Hvis AAM fryser, når du anvender en opdatering, kan du downloade og installere opdateringen manuelt. Hvis du forsøgte at anvende flere opdateringer, skal du downloade og anvende dem hver for sig. Se Opdater Creative Suite 5 eller CS5.5 manuelt

Installationsproblemer ved AAM-opdatering

Hvis du skal fejlfinde problemer eller fejl ved installering af opdateringer, kan du prøve følgende i denne rækkefølge:

1. Søg i vidensbasen efter fejl.

Brug eventuelle oplysninger, der vises under fejlen, "Følgende opdateringer kunne ikke installeres..." for at finde løsninger i Adobes vidensbase.
    1. Markér fejloplysningerne og tryk på Ctrl + C (Windows) eller Kommando + C (Mac OS) for at kopiere dem.
    2. Besøg webstedet Adobe Support og vælg dit produkt fra menuen "Vælg Produkt-supportcenter".
    3. Indsæt fejlteksten i Søg i feltet i vidensbasen og klik på Søg.

Bemærk! Udelad filstier og registreringsnøgler fra søgestregen.
  2. Brug Adobe Support Advisor.
    Adobe Support Advisor er et AIR-program, der hjælper med at identificere og løse installationsproblemer. Klik på Kundesupport-linket i panelet Nogle opdateringer kunne ikke installeres, eller klik på Adobe Support Advisor for at downloade det. Du kan lade panelet Nogle opdateringer blev ikke installeret stå åbent, når du kører Adobe Support Advisor.

3. Identificer problemer i installations-logfilerne.
    Installationsprogrammet til Adobe Creative Suite 5 registrerer alle fejl og handlinger i to logfiler. Du kan bruge logfilerne, når du søger efter løsninger i Adobes vidensbase. Se Fejlfinding af CS5- og CS5.5-installationer med installationslogfiler.

4. Udfør generel fejlfinding
    Følg trinene i Generel fejlfinding ved installation | CS5 og CS5.5 produkter.

5. Kontakt Adobes tekniske support

Kontakt Adobe Support, hvis du fortsat ikke kan installere dit Adobe Creative Suite 5-produkt. Hvis du kørte Adobe Support Advisor og overførte din supportpakke, kan Adobes tekniske support bruge ASA-symbolnummeret til at få adgang til dine fejloplysninger.

Administrer Adobe Application Manager-opdateringer

Windows Messenger Service (Windows) eller Growl (Mac OS) viser et pop-up-vindue med Adobe Application Manager, når der er tilgængelige opdateringer. Når der findes en opdatering, vises der et ikon i værktøjslinjen, indtil du anvender opdateringen.

• For at slå opdateringsmeddelelser fra skal du fjerne markeringen i "Giv mig besked i menulinjen, når der er nye opdateringer" eller deaktivere Windows Messenger Service (Windows) eller Growl (Mac OS).
  • AAM kører automatisk én gang om dagen kl. 14 lokal tid eller ved næste brugerlogin. Du kan ændre, hvor ofte AAM søger efter opdateringer ved at redigere de planlagte opgaver i Windows eller Mac plist-filer.
  • Start AAM på følgende måde:

• Klik på pop-up-meddelelsen.
    • Vælg "Hjælp" > "Opdateringer i Creative Suite 5 produkter".
    • Dobbeltklik på PDApp.exe på følgende placeringer:

• Windows 64 bit: \Programfiler (x86)\Fællesfiler\Adobe\OOBE\PDApp\core\
      • Windows 32 bit: \Programfiler\Fællesfiler\Adobe\OOBE\PDApp\core\
      • Mac OS X: /Bibliotek/Programsupport/Adobe/OOBE/PDApp/core/

Opdateringsprogrammet opretter forbindelse til følgende URL-adresser for at få opdateringsinformationer:

• http://adobe.com
  • http://swupmf.adobe.com
  • http://swupdl.adobe.com