En Sign-skabelon er en genanvendelig skabelon over ofte anvendte formularfelter. Du kan oprette en Sign-skabelon og bruge den til at sende aftaler til underskrivelse.

Trin til at oprette en Sign-skabelon:

1. Log på Adobe Document Cloud-tjenesten på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. Klik på Opret Sign-skabelon i sektionen Hurtig start.

Vælg Opret Sign-skabelon
  3. Giv skabelonen et navn.

4. Gør ét af følgende for at vælge et dokument og oprette en Sign-skabelon:

• Træk og slip filen over på det fremhævede område.
    • Klik på Tilføj filer, og vælg derefter en fil fra Document Cloud, Creative Cloud, Box, Dropbox eller Google Drev. Du kan også vælge en fil fra din computer. Klik på Vedhæft.
    Tilføj fil for at oprette en Sign-skabelon
  5. Klik på Vis og tilføj felter.

6. Dokumentet er nu klar til at få tilføjet felter. Formularfelterne registreres automatisk i PDF'en. Klik på knappen for at placere de registrerede formularfelter i PDF-dokumentet. Træk alternativt felter fra fanerne i højre rude, og slip felterne de ønskede steder på dokumentet.

Bemærk! Hvis du har tilføjet flere dokumenter, konverteres de til PDF-filer og kombineres til én enkelt fil. Den kombinerede fil åbnes for dig, så du kan tilføje de relevante felter.

Føj felter til skabelon
    • Du kan flytte et felt ved at flytte din markør tættere på en feltkant, indtil du kan se trækkehåndtaget. Derefter skal du holde knappen nede og flytte feltet som ønsket.
    • Du kan ændre størrelsen på et felt ved at bruge det blå, trekantede håndtag og derefter justere feltstørrelsen ved at holde knappen nede.
    • Du kan slette et felt ved at vælge feltet og trykke på tasten Slet på tastaturet. Alternativt kan du højreklikke på et felt og vælge Slet.

Få flere oplysninger om tilføjelse af formularfelter under

7. Klik på Gem. Du får en bekræftelsesbesked om vellykket oprettelse af Sign-skabelon.

Bekræftelsesbesked om vellykket skabelonoprettelse

Den oprettede Sign-skabelon gemmes på din Adobe Document Cloud-konto. Sektionen Seneste nederst på startsiden viser alle de skabeloner, du har oprettet for nylig. Alternativt kan du for at se listen over alle dine skabeloner klikke på Til underskrivelse i panelet i Adobe Document Cloud Hjem og vælge Sign-skabeloner på rullelisten.

Vis alle oprettede skabeloner