Du kan få dokumenter underskrevet af andre med værktøjet Send til underskrivelse, som er afhængig af cloudtjenester fra Adobe Sign. Den lader underskrivere hurtigt underskrive aftaler overalt via en webbrowser eller mobilenhed. Underskrivere behøver ikke at tilmelde sig eller købe noget Adobe-produkt for at underskrive aftalerne.

Få aftaler underskrevet af andre online

Understøttede filtyper til underskrivelse

Ud over PDF kan du sende Microsoft Office-filer, forskellige billedfiler, HTML-filer og tekstfiler til underskrivelse. De understøttede filtyper er: DOC, DOCX, RTF, XLS, XLSX, PPT, PPTX, TXT, CSV, HTML, HTM, TIFF, TIF, BMP, GIF, JPG, JPEG og PNG.

Bemærk:

Fuldfør dine redigeringer, før du underskriver. Den underskrevne aftale er certificeret af Adobe Sign. Redigeringer af den underskrevne aftale vil bortfalde certifikationen.

Trin til at sende dokumenter til underskrivelse:

1. Log på Adobe Document Cloud Hjem på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. Klik på Send til underskrivelse i sektionen Hurtig start.

choose-send-for-signature
  3. På landingssiden for Send til underskrivelse skal du gøre følgende:

1. I feltet Til skal du tilføje modtagerens mailadresse. Indstillingen Udfyld i rækkefølge er som standard aktiveret. Skriv mailadresserne i den rækkefølge, du ønsker dokumentet underskrevet. Tallene ved mailadresser angiver deltagelsesrækkefølgen. Hvis du ikke ønsker at følge nogen bestemt underskrivelsesrækkefølge, skal du aktiveret Udfyld i vilkårlig rækkefølge.
      (Valgfrit) Klik på Tilføj mig, hvis du ønsker at blive inkluderet som underskriver af dokumentet.
    2. Skift standardteksten i området Meddelelse som ønsket.
      (Valgfrit) Hvis du vil tilføje flere personer, der blot skal orienteres, kan du bruge Vis CC-knappen for at føje deres mailadresser til cc-listen.
    3. (Valgfrit) Vælg Beskyt med adgangskode, hvis du kræver, at modtagere skal angive en adgangskode for at åbne og se den underskrevne PDF-fil.
    4. (Valgfrit) Vælg Indstil påmindelse for at indstille hyppigheden for de påmindelser, der sendes, indtil aftalen udfyldes.
    5. Klik på Tilføj filer, og gennemse og vælg derefter dokumentet.
    Indstillinger for Send til underskrivelse
    A. Modtagermail B. Meddelelse C. Beskyt med adgangskode D. Indstil påmindelse E. Tilføj filer

Bemærk:

Hvis du ønsker en detaljeret beskrivelse af disse indstillinger, skal du klikke på ikonet for flere oplysninger .

4. Klik på Næste.

5. Dokumentet er nu klart til at få tilføjet felter, som du ønsker, at underskriverne udfylder eller underskriver. Formularfelterne registreres automatisk i PDF'en. Klik på ikonet for at placere de registrerede formularfelter i PDF-dokumentet. Træk alternativt felter fra fanerne i højre rude, og slip felterne de ønskede steder på dokumentet.

Bemærk! Hvis du har tilføjet flere dokumenter, konverteres de til PDF-filer og kombineres til én enkelt fil. Den kombinerede fil åbnes for dig, så du kan tilføje de relevante felter.

Tilføj formularfelter

Få flere oplysninger om tilføjelse af formularfelter under

6. Når du har placeret alle ønskede felter på dokumentet, skal du klikke på Send. Aftalen sendes til underskrivelse til modtagerne, og der vises en bekræftelse.

Bekræftelse af sendt dokument

En kopi af den sendte aftale gemmes også på din Adobe Document Cloud-konto. Sektionen Seneste i bunden af startsiden viser alle de aftaler, du har delt til underskrivelse for nylig. Alternativt kan du for at se listen over alle dine aftaler klikke på Til underskrivelse i panelet i Document Cloud Hjem.

Spor aftaler, der er sendt til underskrivelse

Foruden den eksisterende Adobe Sign Administrer-grænseflade kan du også bruge den nye Send til underskrivelse-oplevelse til at spore og administrere dine aftaler og skabeloner.

Trin til at spore aftaler med den nye Send til underskrivelse-oplevelse

1. I panelet i Document Cloud Hjem skal du klikke på Til underskrivelse.

Spor sendte aftaler
    A. Alle Sign-aftaler B. Filtrer efter aftaler eller skabeloner C. Filtrer aftaler efter status

A. Til underskrivelse: Alle de aftaler, der er sendt til underskrivelse, vises sammen med følgende oplysninger:

• Navn: Navnet på den aftale, der er sendt til underskrivelse.
    • Ændret: tidsstemplet for den seneste aktivitet, der er udført på aftalen.
    • Status: antallet af personer, der har fuldført aftalen.

B. Filtrer efter aftaler eller skabeloner: Sign-aftaler vises som standard. For at se Sign-skabeloner skal du trykke på filtret og vælge Sign-skabeloner.

Filtrer efter Sign-aftaler eller -skabeloner

C. Filtrer aftaler efter status: Sign-aftaler vises efter datoen for senest ændret. For at filtrere aftaler efter status skal du klikke på filterikonet og vælge en passende status.

Filtrer Sign-aftaler efter status
  2. Vælg aftalen for at se flere detaljer. Der vises en miniature af aftalen i højre rude. Du kan udføre enhver af følgende handlinger:

• For at se aktiviteten skal du udvide listen ved at klikke på piletasten ().
    • Indstil Påmindelse for modtagerne eller dig selv.
    • Annuller aftale.
    • Tilføj en personlig Noter.
    • Download revisionsrapport.
    Vis PDF-detaljer

Trin til at spore aftaler med Adobe Sign Administrer-dashboardet