Adobe Document Cloud har en webbaseret installationsfil og relaterede værktøjer til at installere Adobe PDF-filhåndteringen til Office 365.

Understøttede browsere

Adobe Document Cloud PDF-håndteringen understøttes i alle moderne browsere som Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Chrome, Firefox og Safari.

Browserkonfiguration til Internet Explorer og Microsoft Edge

En begrænsning i Internet Explorer- og Edge-browseren er det problem med sikkerhedszonens beskyttede tilstand, hvor to servere konfigureres med forskellige indstillinger for sikkerhedszone eller beskyttet tilstand.

Problem: Internet Explorer-sikkerhedszonens beskyttede tilstand.

Der opstår et problem med sikkerhedszonen, hvis din Microsoft Office 365-server og Document Cloud-serveren er i to forskellige Internet Explorer-sikkerhedszoner, og én af disse zoner kører i beskyttet tilstand, og den anden ikke gør. I denne konfiguration kan Microsoft-serveren ikke kommunikere med Adobe-serveren, og sessionscookien vil ikke kunne validere din session.

Løsning

For at løse dette problem skal du sørge for enten at følge løsning 1 eller løsning 2 som nævnt nedenfor:

Løsning 1: Ingen af server-URL'erne er vist i den pålidelige zone.

Sørg for, at ingen af server-URL'erne er vist i den pålidelige zone. Hvis den vises, skal du fjerne den fra listen over pålidelige zoner.

Løsning 2: Konfigurer din browser ved at føje alle server-URL-poster til den pålidelige zone.

Udfør følgende trin for at føje et websted til zonen med pålidelige websteder:

1. I menuen Funktioner skal du vælge Internetindstillinger. I Internet Explorer version 9 og 10 skal du vælge tandhjulet under søgefeltet for at åbne denne menu.
  2. Klik på fanen Sikkerhed i dialogboksen Internetindstillinger.
  3. Klik på Pålidelige websteder > Websteder.
  4. Føj *.microsoftonline.com til den pålidelige zone, hvis det ikke allerede er tilføjet.
  5. Føj nedenstående Adobe-serveradresse til den pålidelige zone, hvis den ikke allerede er tilføjet.
    *.adobe.com
    *.acrobat.com
    *.adobe.io
    *.adobelogin.com

6.  Luk dialogboksen Pålidelige websteder. Klik på OK.

Åbn installationsværktøjet

Installér PDF-håndteringen fra: https://documentcloud.adobe.com/o365pdf/main.html.

Klik på Jeg er administrator.

admin_login

Installationsværktøjets startside vises.

Installationsværktøjets startside

Installér Adobe PDF-filhåndteringen

Følg nedenstående trin for at installere Adobe PDF-filhåndteringen.

1. Installér filhåndteringen

1. Klik på Installér med samtykke.

Installér med samtykke
  2. Microsofts onlineloginside vises. Log på med dine loginoplysninger.

Microsoft-onlinelogin
  3. Apptilladelsesvinduet vises. Klik på Acceptér.

Bemærk! PDF-udvidelsen ændrer ikke nogen tilladelser. Udvidelsen kræver dit samtykke til følgende formål:

• Brugerprofiladgang
    • Adgangstoken til filhåndteringshandlinger
    Tilladelse til installation af PDF-filhåndtering

Installationen af filhåndteringen er fuldført.

Filhåndteringen blev installeret

Pga. caching tager det generelt op til 24 timer, før andre brugere kan se Adobe PDF-filhåndteringen. Hvis du vil bekræfte installationen ved at rydde cachen, skal du fortsætte til næste trin.

2. Bekræft installationen (valgfrit)

Bekræft installationen ved at klikke på Bekræft, og ryd cache.

Bekræft installation, og ryd cache

Anmodningen behandles, og der vises en bekræftelsesbesked på den grønne bjælke ved fuldførelse.

Cachen blev ryddet

Administrer din installation

Azure Active Directory-administratorer kan administrere installationen af Adobe PDF-håndteringen for autoriserede brugere. Følg trinnene herunder for at tilføje nye brugere og sikre, at Adobe PDF-filhåndteringen er blevet konfigureret korrekt for dit team.

3. Administrer brugere (valgfrit)

Du kan indstille Adobe PDF-filhåndteringens omfang til at være synlig til et undersæt af din lejerbrugergruppe.

1. Klik på Microsoft-konsol.

Administrer brugere
  2. Azure Active Directory-administratorcentret vises.

Azure Active Directory
  3. I venstre rude skal du klikke på Enterprise-programmer > Alle programmer. En liste over installerede programmer vises.
    Klik på Adobe PDF til Office 365.

Bemærk! For at søge efter et bestemt installeret program skal du bruge søgefeltet i toppen.

Azure Active Directory-administratorcenter
  4. I den venstre rude skal du klikke på Brugere og grupper. Tilføj en ny bruger ved at klikke på Tilføj bruger > Brugere.

Tilføj bruger
  5. Vælg brugeren på listen, klik på Vælg, og klik derefter på Tildel.

Vælg brugere

4. Yderligere bekræftelse (valgfrit)

Du kan give individuelle brugere mulighed for at rydde cachen og bekræfte, at deres konto er klargjort med Adobe PDF-filhåndtering eller ej ved at sende følgende link: https://adobe.com/go/o365pdf_install_check_dk.

Yderligere bekræftelse

Følgende side vises, når brugerne følger linket.

addl_verification2

Brugere kan klikke på Bekræft, og ryd cache for at bekræfte installationen. De kan klikke på Mit Office 365 for at starte med at bruge håndteringen.

Bemærk! Brugere skal logge af og på deres konto igen for at se den installerede PDF-håndtering.

Afinstaller Adobe PDF-håndtering

1. Log på https://portal.azure.com med din Microsoft-administratorkonto.

2. I venstre rude skal du klikke på Azure Active Directory > Enterprise-programmer.

3. Klik på Alle programmer. På listen over installerede programmer skal du klikke på Adobe PDF til Office 365.

Azure Active Directory-administratorcenter
  4. Klik på Slet.