Adobe Document Cloud til SharePoint og OneDrive er en integreret pakke med PDF-tjenester, der lader dig gøre følgnde:

• Åbn og se PDF'er online med Adobes effektive webbaserede PDF-fremviser.
  • Opret adgangskodebeskyttede Adobe PDF'er, der bevarer skrifttyper, formatering og layout.
  • Rediger eksisterende PDF-dokumenter ved at slette, omarrangere eller rotere sider i en PDF.
  • Kombiner flere Microsoft-filer og PDF'er til en enkelt PDF, som du kan bruge til arkivering eller distribution.
  • Konverter PDF'er til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer på din mobilenhed eller online, hvor skrifttyper, formatering og layout bevares.

Understøttede browsere

Adobe Document Cloud PDF-håndteringen understøttes i alle moderne browsere som Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Chrome, Firefox og Safari.

Bemærk! Hvis du bruger Internet Explorer 11 eller Microsoft Edge, skal du se Browserkonfiguration for IE og Edge.

Åbn PDF

Åbn og se PDF'er online med Adobes effektive webbaserede PDF-fremviser. Klik på filen for at åbne en PDF.

Klik på den PDF, du vil åbne

PDF'en vises i Adobe Document Cloud-eksemplet. I højre rude kan du bruge indstillingerne til at eksportere PDF til andre formater eller organisere sider.

Rediger PDF fra eksempelvindue

Du kan også bruge en af følgende måder til at åbne en PDF online i Adobe Document Cloud-eksemplet.

Fra menulinjen

1. I din OneDrive- eller SharePoint-stifinder skal du vælge en PDF.
  2. I topmenuen skal du vælge Åbn > Åbn i Adobe Document Cloud.
Åbn PDF fra menulinje

Fra genvejsmenuen med højreklik

Højreklik på en PDF, og vælg Åbn > Åbn i Adobe Document Cloud.

Åbn PDF i Adobe Document Cloud

Fra SharePoint- eller OneDrive-eksempel

På eksempelsiden skal du vælge Åbn > Åbn i Adobe Document Cloud.

Åbn fra SharePoint- eller OneDrive-eksempel

Konverter en fil til PDF

Du kan konvertere Microsoft Office-dokumenter til Adobe PDF'er, der bevarer skrifttyper, formatering og layout.

Klik her for at få mere at vide om filtyper, som du kan konvertere til PDF

Udvidelsen gør det muligt at konvertere fra følgende populære filtyper til PDF:

Konverter til PDF fra Understøttede filnavnetyper
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Billedfilformater .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Tekstfil .txt
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd
Udfyld og underskriv-formularformat .form

Sådan konverterer du en fil til PDF:

1. I din OneDrive- eller SharePoint-stifinder skal du højreklikke på den fil, du vil konvertere til PDF, og vælge Handlinger > Opret PDF fra Adobe.

Konverter den valgte fil til PDF
  2. Du bliver muligvis bedt om at logge på Adobe Document Cloud. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

3. Filen konverteres til PDF og gemmes i dit OneDrive- eller SharePoint-dokumentbibliotek. Der vises også et fileksempel.

Et eksempel på den konverterede PDF

Kombiner filer til PDF

Du kan kombinere op til 12 filer til en enkelt PDF. Kombiner filer understøtter flere filtyper ud over PDF-filer.

Bemærk! Du kan ikke kombinere PDF-filer, der er sikre, beskyttet med adgangskode, i 3D eller er en del af en PDF-portefølje.

Klik her for at få mere at vide om de filtyper, som du kan kombinere til en PDF

Foruden PDF'er lader udvidelsen dig kombinere følgende populære filtyper til PDF:

Konverter til PDF fra Understøttede filnavnetyper
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Billedfilformater .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Tekstfil .txt
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd
Udfyld og underskriv-formularformat .form

Trin for at kombinere filer til en PDF:

1. I din OneDrive- eller SharePoint-stifinder skal du vælge de filer, du vil kombinere, højreklikke på dem og vælge Kombiner filer fra Adobe.

Kombiner sider til PDF
  2. Du bliver muligvis bedt om at logge på Adobe Document Cloud. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

3. Hvis du har valgt en ikke-PDF-fil, konverteres den til en PDF-fil, og der vises et fileksempel.

Et eksempel på de valgte filer

(Valgfrit) Hvis en fil har flere sider, vises den som en stak. Hold markøren over filen, og klik på piltasten for at udvide den. Brug træk og slip for at ændre den siderækkefølge, som den kombinerede PDF skal vises i.

4. Navngiv den kombinerede PDF-fil, og klik derefter på Gem som.

5. Filerne kombineres til en PDF og gemmes i dit OneDrive- eller SharePoint-dokumentbibliotek. Der vises også et fileksempel.

Et eksempel på den kombinerede PDF-fil

Eksportér PDF til Word/Excel/PowerPoint

Du kan konvertere PDF-filer til Microsoft Word/Excel/PowerPoint, Rich Text Format eller billedfiler.

Adobe PDF-udvidelsen udfører OCR på PDF-filer, der indeholder billeder, vektortegninger, skjult tekst eller en kombination af disse elementer. Udvidelsen udfører f.eks. OCR på PDF-filer, der er oprettet ud fra scannede dokumenter. Udvidelsen udfører også OCR på tekst, som det ikke kan fortolke, fordi teksten er forkert kodet i kildeprogrammet.

Bemærk! OCR er en konvertering af billeder af tekst (scannet tekst) til redigerbare tegn, så du kan søge i, rette og kopiere teksten.

Klik her for at få mere at vide om filtyper, som du kan eksportere fra PDF

Udvidelsen gør det muligt at eksportere følgende filtyper fra PDF:

Eksportér PDF til Understøttede filnavnetyper
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xlsx
Microsoft PowerPoint .pptx
Rich Text Format .rtf
Billede .jpg, .tiff, .png

Trin for at eksportere PDF:

1. I din OneDrive- eller SharePoint-stifinder skal du højreklikke på den PDF, du vil eksportere, og vælge Handlinger > Eksportér PDF fra Adobe.

Eksportér en PDF til et andet format
  2. Du bliver muligvis bedt om at logge på Adobe Document Cloud. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

3. Siden Eksportér PDF vises. Gør følgende:

1. Vælg det ønskede filformat fra rullelisten Konverter til.
    2. Vælg sproget for det eksporterede dokument på rullelisten Dokumentsprog.
    Vælg filformat og dokumentsprog
  4. Øverst til højre skal du klikke på knappen Konverter til [valgt format].

(I skærmbilledet ovenfor vises knappens navn som Konverter til Word.)

5. Den valgte PDF-fil eksporteres til det ønskede format med samme navn og gemmes i dit OneDrive- eller SharePoint-dokumentbibliotek.

Download eller vis den eksporterede fil

Klik på Download for at downloade filen til din maskine. For at se den eksporterede Microsoft Office-fil skal du klikke på Åbn Microsoft Preview 365.

Organiser en PDF

Du kan redigere eksisterende PDF-dokumenter ved at slette, omarrangere eller rotere deres sider.

Trin for at organisere sider i en PDF:

1. I din OneDrive- eller SharePoint-stifinder skal du højreklikke på den PDF, du vil organisere, og vælge Handlinger > Organise sider fra Adobe.

Organiser sider i en PDF
  2. Du bliver muligvis bedt om at logge på Adobe Document Cloud. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

Siden Organiser sider vises. Den viser sideminiaturer for den valgte PDF.

Sideminiaturer
    Sidespecifikke kommandoer vises, når du holder musen over en sideminiature.
  3. Sådan sletter du en enkelt side:

• Hold markøren over sideminiaturen, og klik derefter på knappen Slet, der vises i sideminiaturevisningen.

Sådan sletter du flere sider:

• Brug filtret Angiv sider på værktøjslinjen til at angive sideområdet, på hvilket du vil anvende rotationen. Du kan vælge Lige siderUlige siderLiggende siderStående sider eller Vælg alle.
    • Klik på knappen Slet, der vises på værktøjslinjen.
  4. Sådan roterer du en enkelt side:

• Hold markøren over sideminiaturen, og klik derefter på knappen Roter venstre eller Roter højre, der vises i sideminiaturevisningen.

Sådan roterer du flere sider:

• Brug filtret Angiv sider på værktøjslinjen til at angive sideområdet, på hvilket du vil anvende rotationen. Du kan vælge Lige siderUlige siderLiggende siderStående sider eller Vælg alle.
    • Klik på knappen Roter venstre eller Roter højre, der vises på værktøjslinjen.
  5. Omarranger siderne ved at trække sideminiaturen til den nye placering. Siderne omnummereres.

6. Klik på Gem. Gem ændringerne i den eksisterende fil ved at klikke på Gem i dialogboksen Gem som. Ellers rediger filnavnet i dialogboksen Gem som, og klik derefter på Gem.

Filen gemmes i dit OneDrive- eller SharePoint-dokumentbibliotek.