Brug af Adobe Document Cloud PDF-oplevelsen til Office 365 på SharePoint og OneDrive

Adobe Document Cloud PDF-oplevelse til Office 365 på SharePoint og OneDrive er en integreret pakke med PDF-tjenester, der lader dig gøre følgende:

• Åbn og se PDF'er online med Adobes effektive webbaserede PDF-fremviser.
  • Opret Adobe PDF'er, der bevarer skrifttyper, formatering og layout.
  • Rediger eksisterende PDF-dokumenter ved at slette, omarrangere eller rotere sider i en PDF.
  • Kombiner flere Microsoft-filer og PDF'er til en enkelt PDF, som du kan bruge til arkivering eller distribution.
  • Konverter PDF'er til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer på din mobilenhed eller online, hvor skrifttyper, formatering og layout bevares.
  • Føj kommentarer til PDF-filer med sticky notes, fremhævninger og et værktøj til frihåndstegning for at skrive noter til dig selv, mens du ser PDF-filer.

Understøttede browsere

Adobe Acrobat til SharePoint og OneDrive understøttes i alle moderne browsere som f.eks. Microsoft Edge, Chrome, Firefox og Safari.

Bemærk:
  • Hvis du bruger Microsoft Edge, skal du se Browserkonfiguration til Edge.
  • Document Cloud-integrationen virker ikke, hvis tredjepartscookies blokeres i browseren. Sørg for, at tredjepartscookies tillades for den browser, du bruger.

Åbn PDF

Åbn og se PDF'er online med Adobes effektive webbaserede PDF-fremviser. Klik på filen for at åbne en PDF.

Klik på den PDF, du vil åbne

PDF'en vises i Adobe Document Cloud-eksemplet. I topmenuen kan du tilføje annoteringer, søge efter ord, downloade PDF og redigere PDF for at organisere sider, kombinere filer samt eksportere PDF til andre formater.

Handlinger på PDF

A. Fortryd eller omgør ændringer B. Tilføj annotationer C. Find i dokument D. Download fil E. Rediger for at organisere sider, kombinere filer, eksportere PDF'er og oprette PDF'er

Du kan også bruge en af følgende måder til at åbne en PDF online i Adobe Document Cloud-eksemplet.

1. I din OneDrive- eller SharePoint-stifinder skal du vælge en PDF.
  2. I topmenuen skal du vælge Åbn > Åbn i Adobe Document Cloud.
Åbn PDF fra menulinje

Højreklik på en PDF, og vælg Åbn > Åbn i Adobe Document Cloud.

Åbn PDF i Adobe Document Cloud

På eksempelsiden skal du vælge Åbn > Åbn i Adobe Document Cloud.

Åbn fra SharePoint- eller OneDrive-eksempel

Konverter en fil til PDF

Du kan konvertere Microsoft Office-dokumenter til Adobe PDF'er, der bevarer skrifttyper, formatering og layout.

Udvidelsen gør det muligt at konvertere fra følgende populære filtyper til PDF:

Konvertér til PDF fra Understøttede filtyper
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Billedfilformater .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Tekstfil .txt
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd
Udfyld og underskriv-formularformat .form

Sådan konverterer du en fil til PDF:

1. I OneDrive- eller SharePoint-stifinderen skal du gøre ét af følgende:

• Højreklik på den fil, du vil konvertere til PDF, og vælg Adobe Document Cloud > Opret PDF fra Adobe.
    • I topmenuen skal du vælge Adobe Document Cloud > Opret PDF fra Adobe.
    Konverter en fil til PDF

Bemærk! Hvis du har flere filbehandlere installeret, skal du gøre følgende:

• Højreklik på den fil, du vil konvertere til PDF, og vælg Handlinger > Adobe Document Cloud > Opret PDF fra Adobe.
    • I topmenuen skal du vælge Handlinger > Adobe Document Cloud > Opret PDF fra Adobe.
    Opret PDF

• Fra Document Cloud-visningsvinduet skal du vælge Rediger Konverter til PDF.
    Opret PDF fra eksempelvisning

2. Du bliver muligvis bedt om at logge på Adobe Document Cloud. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

3. Når du opretter en PDF fra visningsvinduet, vises OneDrive-stifinderen. Vælg den fil, du vil konvertere til PDF, og klik på Åbn.

Bemærk:

Sørg for at deaktivere din browsers pop-up blocker for at se OneDrive-stifinderen og vælge filen.

OneDrive-åbningsdialogboks

Filen konverteres til PDF og gemmes i dit OneDrive- eller SharePoint-dokumentbibliotek. Der vises også et fileksempel.

Kombinér filer til PDF

Du kan kombinere op til 12 filer til en enkelt PDF. Kombiner filer understøtter flere filtyper ud over PDF-filer.

Bemærk:

Du kan ikke kombinere PDF-filer, der er sikre, beskyttet med adgangskode, i 3D eller er en del af en PDF-portefølje.

Foruden PDF'er lader udvidelsen dig kombinere følgende populære filtyper til PDF:

Konvertér til PDF fra Understøttede filtyper
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Billedfilformater .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Tekstfil .txt
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd
Udfyld og underskriv-formularformat .form

Trin for at kombinere filer til en PDF:

1. I OneDrive- eller SharePoint-stifinderen skal du gøre ét af følgende:

• Vælg de filer, du vil kombinere, højreklik, højreklik, og vælg Adobe Document Cloud > Kombiner filer fra Adobe.
    • I topmenuen skal du vælge Adobe Document Cloud > Kombiner filer fra Adobe.
    Kombinér filer til PDF

Bemærk! Hvis du har flere filbehandlere installeret, skal du gøre følgende:

• Vælg filerne, højreklik, og vælg Handlinger > Adobe Document Cloud > Kombiner filer fra Adobe.
    • I topmenuen skal du vælge Handlinger > Adobe Document Cloud > Kombiner filer fra Adobe.
    Kombinér filer til PDF

• Fra Document Cloud-visningsvinduet skal du vælge Rediger > Kombiner filer.
    Kombiner filer fra Document Cloud-visningen

2. Du bliver muligvis bedt om at logge på Adobe Document Cloud. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

3. Der vises et eksempel på filerne. For at tilføje flere filer, klik på knappen Indsæt filer. For at slette filer skal du vælge filen og klikke på ikonet slet . Acrobatsuffikser -kombineret med filnavnet. Indtast det nye ønskede filnavn, og klik derefter på Kombiner.

Et eksempel på de valgte filer

• (Valgfrit) Hvis en fil har flere sider, vises den som en stak. Hold markøren over filen, og klik på piltasten for at udvide den. Brug træk og slip for at ændre den siderækkefølge, som den kombinerede PDF skal vises i.
    • (Valgfrit) Brug indstillingerne under knappen Gem til at arrangere filerne i gittervisning eller listevisning. Du kan også bruge knapperne "+" og "-" i nederste højre hjørne af vinduet til at zoome ind eller ud på forhåndsvisningen af miniaturebilledet.

Filerne kombineres til en PDF og gemmes i dit OneDrive- eller SharePoint-dokumentbibliotek. Der vises også et fileksempel.

Eksportér PDF til Word/Excel/PowerPoint

Du kan konvertere PDF-filer til Microsoft Word/Excel/PowerPoint, Rich Text Format eller billedfiler.

Adobe PDF-udvidelsen udfører OCR på PDF-filer, der indeholder billeder, vektortegninger, skjult tekst eller en kombination af disse elementer. Udvidelsen udfører f.eks. OCR på PDF-filer, der er oprettet ud fra scannede dokumenter. Udvidelsen udfører også OCR på tekst, som det ikke kan fortolke, fordi teksten er forkert kodet i kildeprogrammet.

Bemærk:

OCR er en konvertering af billeder af tekst (scannet tekst) til redigerbare tegn, så du kan søge i, rette og kopiere teksten.

Udvidelsen gør det muligt at eksportere følgende filtyper fra PDF:

Eksportér PDF til

Understøttede filtyper

Microsoft Word

.doc, .docx

Microsoft Excel

.xlsx

Microsoft PowerPoint

.pptx

Rich Text Format

.rtf

Billede

.jpg, .tiff, .png

Trin for at eksportere PDF:

1. I OneDrive- eller SharePoint-stifinderen skal du gøre ét af følgende:
    • Højreklik på den PDF, du vil eksportere, og vælg Adobe Document Cloud > Eksportér PDF fra Adobe.
    • Vælg den PDF, du vil eksportere, og i topmenuen skal du vælge Adobe Document Cloud > Eksportér PDF fra Adobe.
    Eksportér en PDF til et andet format

Bemærk! Hvis du har flere filbehandlere installeret, skal du gøre følgende:

• Højreklik på PDF'en, og vælg Handlinger > Adobe Document Cloud > Eksportér PDF fra Adobe.
    • I topmenuen skal du vælge Handlinger > Adobe Document Cloud > Eksportér PDF fra Adobe.
    Eksportér PDF

• Åbn PDF-dokumentet. I Document Cloud-visningsvinduet skal du vælge Rediger > Eksportér PDF på værktøjslinjen.
    Eksportér PDF

2. Du bliver muligvis bedt om at logge på Adobe Document Cloud. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

3. Siden Eksportér PDF vises. Gør følgende:

1. Vælg det ønskede filformat fra rullelisten Eksportér til.
    2. Vælg sproget for det eksporterede dokument på rullelisten Dokumentsprog.
    Vælg filformat og dokumentsprog

4. Klik på knappen Eksportér til  [ valgt format].

(I skærmbilledet i trin 3 ovenfor vises knappens navn som Eksportér til docx.)

5. Den valgte PDF-fil eksporteres til det ønskede format med samme navn og åbnes til visning. Det eksporterede dokument gemmes automatisk i dit OneDrive- eller SharePoint-dokumentbibliotek.

Bemærk:

Mappeplaceringen af den gemte fil åbnes, når du eksporterer PDF-filen til filtyper som .rtf, .jpeg, .jpg, .png og .tiff.

Organisér en PDF

Du kan redigere eksisterende PDF-dokumenter ved at slette, omarrangere eller rotere deres sider.

Trin for at organisere sider i en PDF:

1. I OneDrive- eller SharePoint-stifinderen skal du gøre ét af følgende:
    • Højreklik på den PDF, du vil organisere, og vælg Adobe Document Cloud > Organisér sider fra Adobe.
    • Vælg den PDF, du vil eksportere, og i topmenuen skal du vælge Adobe Document Cloud > Organisér sider fra Adobe.
    Organisér sider i en PDF

Bemærk! Hvis du har flere filbehandlere installeret, skal du gøre følgende:

• Højreklik på PDF'en, og vælg Handlinger > Adobe Document Cloud > Organisér sider fra Adobe.
    • I topmenuen skal du vælge Handlinger > Adobe Document Cloud > Organisér sider fra Adobe.
    Organisér sider

• Åbn PDF-dokumentet. I Document Cloud-visningsvinduet skal du vælge Rediger > Organisér sider på værktøjslinjen.
    Organisér sider fra menuen Rediger på værktøjslinjen

2. Du bliver muligvis bedt om at logge på Adobe Document Cloud. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

Siden Organiser sider vises. Den viser sideminiaturer for den valgte PDF. Brug knapperne "+" eller "-" i nederste højre hjørne af vinduet for at zoome ind eller ud på forhåndsvisningen af miniaturebilledet.

Sideminiaturer
    Sidespecifikke kommandoer vises, når du holder musen over en sideminiature.

3. For at indsætte en fil skal du klikke på indsæt  ikonet, vælge den placering, hvor du vil indsætte siderne, og derefter vælge den fil, du vil indsætte.

Indsæt filer

Klik på udtræk  ikonet for at udtrække sider, og vælg derefter de sider, du vil udtrække fra din PDF.

Udtræk sider fra din PDF

4. Sådan sletter du sider:

• For at slette en enkelt side skal du holde markøren over sideminiaturen og derefter klikke på ikonet slet , der vises i sideminiaturevisningen.
    • For at slette flere sider skal du vælge de sider, du vil slette, og klikke på ikonet slet , der vises på værktøjslinjen.
  5. Sådan roterer du sider:

• For at rotere en enkelt side skal du holde markøren over sideminiaturen og derefter klikke på ikonet Roter venstre eller Roter højre, der vises i sideminiaturevisningen.
    • For at rotere flere sider skal du vælge siderne og klikke på ikonet Roter venstre eller Roter højre, der vises på værktøjslinjen.
  6. Omarranger siderne ved at trække sideminiaturen til den nye placering. Siderne omnummereres.

7. For at gemme ændringerne i den eksisterende fil skal du klikke på Save. Angiv filnavnet og klik på Gem. Filen gemmes i dit OneDrive- eller SharePoint-dokumentbibliotek.

Føj kommentarer til en PDF

Brug Document Cloud-kommenteringsfunktionerne for at skrive noter til dig selv, når du ser eller læser dokumenter. Du kan føje kommentarer til dine PDF-filer med tekstkommentarer, sticky notes, fremhævninger og tegneværktøj. Sådan tilføjer du kommentarer:

Bemærk:
  • Når to brugere ser den samme PDF samtidig, bliver den anden bruger ved tilføjelse af kommentarer til en PDF bedt om at opdatere siden for at få den seneste version af PDF'en.
  • Du kan ikke tilføje kommentarer eller redigere PDF-filer, som er sikre, beskyttede eller skrivebeskyttede. Kommenterings- og redigeringsknapperne er skjult for sådanne filer.
  • Du kan ikke føje kommentarer til PDF-filer fra mobilenheder via browsere.
  • Kommentarruden er synlig til højre, hvis du tilføjer en sticky note, klikker på en eksisterende kommentar eller åbner en fil med eksisterende kommentarer.
  1. Åbn PDF'en i Document Cloud-visningen.

2. På værktøjslinjen skal du vælge det ønskede annoteringsværktøj og klikke der, hvor du vil placere noten. Følgende kommentartyper kan bruges:

• Tekstkommentar: Klik og skriv der, hvor du vil tilføje tekst i PDF'en.
    • Sticky note: Vælg og klik der, hvor du vil placere noten.
    • Fremhæv tekst: Fremhæv teksten i PDF'en.
    • Tegneværktøj: Vælg tegneværktøjet, og markér PDF'en.
    Bemærk:

Når du bruger annotationen Tilføj tekst, udgives den samme tekst som en kommentar og vises i kommentarruden.

Føj kommentarer til PDF

A. Tilføj tekstkommentar B. Tilføj sticky note C. Fremhæv tekst D. Brug tegneværktøj

Når du markerer tekst i PDF'en, kan følgende andre kommenteringsværktøjer bruges:

• Gennemstreg tekst: Vælg at gennemstrege tekst.
    • Understreg tekst: Vælg at understrege den markerede tekst.
    Flere værktøjer når du markerer tekst i en PDF

A. Fremhæv tekst B. Gennemstreg tekst C. Understreg tekst D. Kopiér tekst

3. For annoteringer som Tekstkommentar, Fremhæv tekst, Tegneværktøj, Gennemstreg tekst og Understreg tekst tilføjes kommentarerne til dokumentet med det samme. For en Sticky note-annotering vises kommentarruden til højre. Skriv din kommentar, og klik Send.

4. Document Cloud gemmer automatisk PDF'en om 30 sekunder. For at gemme PDF'en med det samme skal du klikke på Gem på værktøjslinjen.

Gem PDF-filen

Rediger dine kommentarers udseende

Sådan ændrer du dine kommentarers farve:

1. Vælg kommentaren. Der vises et pop op-vindue.

Skift kommentarens farve

Bemærk:

På samme måde kan du vælge og ændre linjetykkelsen på annoteringen Tegneværktøj og justere skriftstørrelsen på annoteringen Tilføj tekst.

2. Klik på farven for at åbne farvepanelet.

3. Vælg den ønskede farve, og klik på Gem.

Fortryd eller omgør ændringer

Værktøjet Fortryd og omgør

• For at fortryde ændringer skal du klikke på fortryd undo.png ikonet på værktøjslinjen.
  • For at omgøre ændringer skal du klikke på omgør redo.png ikonet på værktøjslinjen.

Redigér kommentarer, slet kommentarer, eller slet tegning

Sådan redigerer du en kommentar:

• Vælg kommentaren. Kommentarruden vises til højre. Fra indstillingsmenuen (...) skal du klikke på Rediger.
  • Hvis du vil redigere annoteringen Tilføj tekst, skal du markere tekstkommentaren og skrive for at foretage dine ændringer.

Slet kommentarer ved at vælge kommentaren og gøre følgende:

• Kommentarruden vises til højre. Fra indstillingsmenuen (...) skal du klikke på Slet.
  • Fra pop op-vinduet skal du klikke på ikonet slet .
Slet kommentar

Sådan sletter du tegnekommentarer:

• Vælg værktøjet Slet tegning på værktøjslinjen, og træk over de dele af tegningen, du vil slette.
Værktøjet Slet tegning

Ofte stillede spørgsmål

Nedenstående filformater er ikke tilladt:

• De særlige mappenavne "." og ".."
  • Filnavne eller filer med følgende filtypenavne: CON, PRN, AUX, NUL, COM0, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT0, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8 og LPT9.
  • Filnavne, der slutter med et mellemrum eller punktum.
  • Filnavne, der starter med et punktum.
  • Filnavne, der bruger specialtegnet '#'.

Hvis du har en fil med et langt filnavn i OneDrive eller SharePoint, kan Adobe Document Cloud PDF-oplevelsen til Office 365 ikke udføre den anmodede handling og viser fejlen "Der opstod et problem ved behandling af dine filer."

Fejl ved behandling af filer med langt navn eller sti

Løsning
Forkort filnavnet i OneDrive eller SharePoint, og udfør derefter handlingen med Adobe Document Cloud PDF Experience til Office 365.

Bemærk:

Microsofts Graph API begrænser brugen af lange filnavne eller filstier. Adobe samarbejder med Microsoft om at løse problemet.

Adobe Document Cloud PDF-oplevelsen til Office 365 er kun synlig i den moderne visning af OneDrive og SharePoint. For at bruge Adobe Document Cloud PDF-oplevelsen skal du klikke på Afslut klassisk oplevelse nederst til venstre i OneDrive/SharePoint.

Afslut klassisk oplevelse