Du kan kontakte din administrator ved at logge på din Adobe-konto og klikke på Kontakt administrator.Af sikkerhedsmæssige årsager kan Adobe kundeservice ikke oplyse din administrators kontaktoplysninger.

En administrator er den person i din virksomhed eller dit team, der administrerer adgangen til Adobes produkter og tjenester. Hvis du bruger Adobes produkter og tjenester i din virksomhed, organisation, uddannelsesinstitution eller dit team, bør der findes en administrator.

Hvor kan jeg finde min administrators kontaktoplysninger?

På din Adobe-kontoside kan du se de bemærkninger, som administratoren har skrevet til dig. Bemærkningerne burde indeholde en beskrivelse af, hvordan du får hjælp i tilfælde af problemer. Hvis du har et gyldigt abonnement på Creative Cloud eller Document Cloud for Teams/Enterprise, kan du se bemærkningerne fra administratoren på følgende måde:

1. Klik på Kontakt administratoren for den relevante organisation for at se bemærkningerne fra administratoren. Du kan også klikke på Hjælp på en vilkårlig side.

Dialogboksen Kontakt administratoren indeholder bemærkningerne fra administratoren. Hvis du er medlem af flere organisationer eller teams, vises der bemærkninger fra samtlige organisationer/teams, hvis administratoren har konfigureret det på denne måde.

Administratorens bemærkninger kan også åbnes ved at navigere til Abonnementer > Vis abonnement.

Bemærk:

Valgmuligheden Kontakt administratoren er kun synlig, hvis administratoren har lagt bemærkninger til organisationen eller teamet.

2. Klik på Udført for at lukke dialogboksen.

Bemærkninger fra administratoren

Hvem kan jeg kontakte, hvis valgmuligheden Kontakt administrator ikke vises?

Valgmuligheden Kontakt administratoren er kun synlig, hvis administratoren har skrevet bemærkninger til organisationen eller teamet. Hvis valgmuligheden ikke vises, kan du kontakte følgende:

• Jeres interne helpdesk eller supportteam
  • En af de ansvarlige or virksomheden
  • Teamets IT-konsulent, der er ansvarlig for IT-driften
  • Hvis du har adgang gennem et universitet eller en skole, kan du kontakte din lærer eller skolekontoret.