Kom i gang med dit Creative Cloud-medlemskab

Få mest muligt ud af dit Creative Cloud Express-medlemskab. Bogmærk denne side for at få nem adgang til alle kreative ressourcer, samarbejdsværktøjer og læringsplatforme.

Prøv en hurtig handling

Opret det hurtigt med Adobe Express

I nogle få nemme trin kan du sætte skub i dit arbejde ved at udføre grundlæggende funktioner såsom fjernelse af billedbaggrunde, ændring af størrelsen på billeder og videoer, konvertering af MP4'er til GIF'er og redigering af PDF'er ved hjælp af hurtige handlinger på web.

Hvis dit team, din skole eller din organisation har givet dig adgang til Adobe Creative Cloud, skal du klikke på Kom i gang i den e-mailbesked, du har modtaget fra Adobe, for at begynde at bruge dit medlemskab. Hvis du ikke har modtaget e-mailen, skal du kontakte din administrator.

Installer og opdater dine apps

Uanset hvor du tager hen, kan du tage dine kreative apps med dig. Du kan få adgang til dine Adobe Creative Cloud-apps på din computer, din mobilenhed og via web. For at downloade, installere eller opdatere en app skal du logge ind på Adobe Creative Cloud på web og klikke på Installer eller Opdater for den relevante app.

Hvis du bruger en konto, du har fået af dit team, din skole eller din organisation, kan du også anmode om et Adobe-produkt eller en Adobe-tjeneste, som du ikke allerede har adgang til, hvis dette er aktiveret af din administrator.

Computer

Find og installer de apps, der er tilgængelige i din plan. Creative Cloud-computerappen installeres automatisk med din første app. Du kan også downloade Creative Cloud-computerappen direkte.

Mobil

Download og få adgang til dine kreative apps på din mobilenhed, når du er væk fra din stationære computer. Send downloadlinks via sms eller e-mail, og dine kreative apps vil være på din enhed, uanset hvor du er.

Web

Slip din kreativitet løs med Adobe-apps, der er tilgængelige på web. Du kan hurtigt og nemt oprette og dele dit arbejde uden at skulle downloade apps.

Lær at bruge dine yndlingsapps

Lær de grundlæggende elementer at kende i alle dine yndlingsapps fra den store samling af trinvise vejledninger, selvstudier og øvelsesfiler i Creative Cloud på web.

Lær at bruge Creative Cloud-apps

Del og samarbejd

Dit team kan redigere de samme filer samtidigt, give og få feedback hurtigere i dine apps og på web samt dele de seneste kreative elementer og biblioteker med alle.

Dine Creative Cloud-dokumenter

Dine filer

Få adgang til, rediger og gem dit arbejde på tværs af enheder med cloud-dokumenter. Inviter andre til at redigere direkte fra apps såsom Adobe XD, Photoshop, Illustrator og Fresco. Få mere at vide.

Dine Creative Cloud Libraries

Dine biblioteker

Sørg for, at dine design har fokus på brandet og er opdateret med Creative Cloud Libraries. Organiser farver, tegntyper, logoer, billeder med mere i biblioteker, der er nemme at søge i og dele med dit team. Få mere at vide.

Se mulighederne

Oplev kreative tendenser

Hold dig på forkant med kreative trends med vejledninger, giveaways, gratis aktiver og karriereressourcer i Discover-sektionen af Creative Cloud på web.

Brug andre ressourcer

Dit Creative Cloud-medlemskab giver dig adgang til nogle fantastiske kreative aktiver og inspirationskilder.

Adobe Stock

Adobe Stock

Udforsk en samling af gratis Stock-billeder, vektorillustrationer, ikoner og videoer.

Adobe Fonts

Adobe Fonts

Få ubegrænset adgang til tusindvis af skrifttyper lige ved hånden.

Præsenter og opdag kreativt arbejde

Brug verdens største kreative netværk til at præsentere og opdage kreativt arbejde.

Behance

Behance

Præsennter dit arbejde og se, hvad andre laver med Behance.

Portfolio

Portfolio

Design dine egne websteder på få minutter med Portfolio.

Få hjælp

Du kan få adgang til dine kontooplysninger på Adobe-kontosiden for at se dine planer og produkter, ændre din adgangskode med mere. Følgende links har nogle nyttige oplysninger, hvis du har problemer med at logge ind, downloade, installere eller arbejde med en Adobe-app.