Navn på organisation er navnet på din virksomhed, din institution eller dit team, som det er angivet på købstidspunktet.

Teamadministratorer kan redigere Navn på organisation, hvis du har købt teams-planen direkte hos Adobe.

1. I Admin Console skal du gå til Indstillinger > Konsolindstillinger.

2. Klik på Rediger.

Navn på organisation

Sprog for e-mail

E-mailsprog er det sprog, som du vælger for organisationen som standard, og som bruges i e-mails om status for deres konti såsom meddelelser om abonnementsændringer og kreditkort, som udløber.

For at vælge det bedst passende sprog til slutbrugere, kontrollerer systemet først brugerindstillinger. Hvis brugerindstillinger ikke er tilgængelige, bruges det e-mailsprog, der er indstillet for organisationen. Hvis der ikke er valgt et e-mailsprog, vælger systemet et sprog ud fra organisationens landekode.

Sprog for e-mail

Du kan vælge et standardsprog for e-mails fra Admin Console. Hvis du for eksempel har købt et virksomhedsmedlemskab, færdiggøres købet på engelsk. Hvis de fleste af brugerne taler spansk, kan du ændre e-mailsproget ved hjælp af Admin Console.

1. I Admin Console skal du navigere til Indstillinger > Konsolindstillinger.

2. Vælg under Sprog for e-mail et sprog for e-mails, der sendes til brugerne.

Sprog for e-mail