Før du aktiverer dedikerede krypteringsnøgler til dine mapper, skal du læse sikkerhedsoversigten til Adobe Creative Cloud for enterprise eller sikkerhed for Adobe Document Cloud.

Du kan opgradere din plan, så den omfatter lagring og tjenester, ved at kontakte din Adobe Account Manager.

Du kan bruge en dedikeret krypteringsnøgle for hvert aktivt domæne i din organisation.

Ja, Admin Console viser en besked, når eksisterende indhold er blevet krypteret.

Ja, du kan tilbagekalde en krypteringsnøgle. Når du tilbagekalder krypteringsnøglen, kan dine brugere ikke længere få adgang til indhold, der er blevet krypteret med krypteringsnøglen.

Hvis du vil gendanne adgangen til indhold, efter at krypteringsnøglen er blevet tilbagekaldt, skal du genaktivere krypteringsnøglen fra Admin Console.

Ja, brugere kan gennemse filer, men kan ikke få adgang til indholdet af filerne.

Synkroniseringen mislykkes.

Følgende data krypteres ikke med den dedikerede krypteringsnøgle og berøres derfor ikke, hvis nøglen tilbagekaldes:

• Oplysninger om medlemmer af en organisation med en Adobe ID-konto (medmindre brugeren samarbejdede om indhold, da Enterprise ID- eller Federated ID-brugerne påbegyndte samarbejdet).
  • Metadata (filnavn, samlingsnavn, brug af skrifttype, MIME-type og andre attributter, der er nødvendige for at søge i en samling)
  • Videoer, der udgives af Premiere Clip og Adobe Voice
  • Lightroom-billeder
  • Farver, der gemmes af Adobe Color-tjenesten
  • Alle data, der styres af tjenesterne Behance og Adobe Font
  • Alle data, der styres af Marketing Cloud
  • Gemte programindstillinger
  • Oplysninger om kontohaveren, f.eks. navn, e-mail, licenser og andre standardoplysninger om brugerkontoen.

Kontakt din Adobe Account Manager for at få flere oplysninger.

Nej, standardkrypteringsnøgler vil ikke blive brugt. Brugeren vil ikke kunne overføre data, fordi der ikke er nogen gyldig nøgle.