Genererer Adobe én krypteringsnøgle pr. organisation eller én nøgle pr. domæne?

Du kan bruge en dedikeret krypteringsnøgle for hvert aktivt domæne i din organisation.

Får jeg besked, når eksisterende indhold er blevet krypteret?

Ja, Admin Console viser en besked, når eksisterende indhold er blevet krypteret.

Kan jeg tilbagekalde krypteringsnøglen for et domæne, efter den er blevet aktiveret?

Ja, du kan tilbagekalde en krypteringsnøgle. Når du tilbagekalder krypteringsnøglen, kan dine brugere ikke længere få adgang til indhold, der er blevet krypteret med krypteringsnøglen.

Hvordan gendanner jeg adgangen til indhold, efter at krypteringsnøglen er blevet tilbagekaldt?

Hvis du vil gendanne adgangen til indhold, efter at krypteringsnøglen er blevet tilbagekaldt, skal du genaktivere krypteringsnøglen fra Admin Console.

Kan brugere gennemse filer, efter at krypteringsnøglen er deaktiveret?

Ja, brugere kan gennemse filer, men kan ikke få adgang til indholdet af filerne.

Hvad sker der, hvis krypteringsnøglen tilbagekaldes, mens en filsynkronisering er i gang?

Synkroniseringen mislykkes.

Hvilke apps, tjenester og data berøres ikke af den dedikerede krypteringsnøgle?

Følgende data krypteres ikke med den dedikerede krypteringsnøgle og berøres derfor ikke, hvis nøglen tilbagekaldes:

• Oplysninger om medlemmer af en organisation med en Adobe ID-konto (medmindre brugeren samarbejdede om indhold, da Enterprise ID- eller Federated ID-brugerne påbegyndte samarbejdet).
  • Metadata (filnavn, samlingsnavn, brug af skrifttype, MIME-type og andre attributter, der er nødvendige for at søge i en samling)
  • Videoer, der udgives af Premiere Clip og Adobe Voice
  • Lightroom-billeder
  • Farver, der gemmes af Adobe Color-tjenesten
  • Alle data, der styres af tjenesterne Behance og Adobe Font
  • Alle data, der styres af Marketing Cloud
  • Gemte programindstillinger
  • Oplysninger om kontohaveren, f.eks. navn, e-mail, licenser og andre standardoplysninger om brugerkontoen.

Kontakt din Adobe Account Manager for at få flere oplysninger.

Hvis en bruger overfører data, når krypteringsnøglen tilbagekaldes, vil dataene så blive krypteret med standardkrypteringsnøgler?

Nej, standardkrypteringsnøgler vil ikke blive brugt. Brugeren vil ikke kunne overføre data, fordi der ikke er nogen gyldig nøgle.

Hvor kan jeg finde flere oplysninger om sikkerhed i forbindelse med Creative Cloud for enterprise?

Hvor kan jeg finde flere oplysninger om sikkerhed i forbindelse med Document Cloud for enterprise?