Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Med Creative Cloud eller Document Cloud for enterprise kan brugerne gemme filer sikkert og forsvarligt. Brugerne kan også dele filer og samarbejde med andre. Filerne er tilgængelige for brugerne via webstedet Creative Cloud, Creative Cloud-computerappen og Creative Cloud-mobilappen. Lagring er kun tilgængelig med Creative Cloud eller Document Cloud for enterprise, hvis det er en del af organisationens aftale med Adobe.

Selvom alle data i Creative Cloud og Document Cloud er krypterede, kan du lade Adobe generere en dedikeret krypteringsnøgle til nogle eller alle mapper i din organisation, hvis du ønsker et ekstra lag af kontrol og sikkerhed. Indholdet krypteres derefter ved hjælp af den dedikerede krypteringsnøgle. Du kan om nødvendigt tilbagekalde krypteringsnøglen fra Admin Console.

Dedikerede krypteringsnøgler er kun tilgængelige med Creative Cloud eller Document Cloud for enterprise-planer med delte tjenester, der omfatter lagring og tjenester.

Før du aktiverer dedikerede krypteringsnøgler til dine mapper, skal du læse sikkerhedsoversigten til Adobe Creative Cloud for enterprise eller sikkerhed for Adobe Document Cloud.

Du kan opgradere din plan, så den omfatter lagring og tjenester, ved at kontakte din Adobe Account Manager.

Styring af krypteringsnøgler til mapper

Du kan anvende dedikerede krypteringsnøgler på en mappe-til-mappe-basis for mapperne i din organisation.

Vær opmærksom på følgende, når du arbejder med krypteringsnøgler:

• Sørg for at have gjort krav på og aktiveret dine domæner, så du kan aktivere dedikerede krypteringsnøgler for de mapper, der indeholder disse domæner.
  • Når du aktiverer en dedikeret krypteringsnøgle, kan du ikke gå tilbage til at anvende standardkrypteringsnøgler.
  • Du kan tilbagekalde en dedikeret krypteringsnøgle om nødvendigt. Hvis du tilbagekalder krypteringsnøglen, kan dine brugere ikke længere få adgang til indhold, der er blevet krypteret med krypteringsnøglen. Hvis du eksempelvis har mistanke om et sikkerhedsbrud, kan du øjeblikkeligt tilbagekalde den dedikerede krypteringsnøgle fra Admin Console.
  • Hvis du vil gendanne adgangen til indhold, hvor krypteringsnøglen er tilbagekaldt, skal du genaktivere krypteringsnøglen fra Admin Console.

Følgende data krypteres ikke med den dedikerede krypteringsnøgle og påvirkes derfor ikke, hvis nøglen tilbagekaldes:

• Oplysninger om medlemmer af en organisation med en Adobe ID-konto (medmindre brugeren samarbejder om indhold, da Enterprise ID- eller Federated ID-brugerne påbegyndte samarbejdet)
  • Metadata (filnavn, samlingsnavn, brug af skrifttype, MIME-type og andre attributter, der er nødvendige for at søge i en samling)
  • Videoer, der udgives af Premiere Clip og Adobe Spark Video
  • Lightroom-billeder
  • Farver, der gemmes af Adobe Color-tjenesten
  • Alle data, der administreres af tjenesterne Behance og Adobe Font
  • Alle data, der styres af Marketing Cloud
  • Gemte programindstillinger
  • Oplysninger om kontohaveren, f.eks. navn, e-mail, licenser og andre standardoplysninger om brugerkontoen

Aktivering af dedikerede krypteringsnøgler

Følg nedenstående proces for at anvende en dedikeret krypteringsnøgle for din mappe:

1. Log ind på Admin Console, og gå til Indstillinger > Identitet.

På siden Identitet vises der på fanen Mappe mapperne i din organisation.

2. Klik på mappenavnet for at aktivere en dedikeret krypteringsnøgle.

3. Klik på Indstillinger.

Siden Mappeindstillinger vises.

Mappeindstillinger
  4. Klik på Aktivér.

Dialogboksen Aktivér dedikeret krypteringsnøgle vises.

Aktivér dedikeret krypteringsnøgle dialogboks
  5. Klik på Aktivér for at bekræfte.

Når den dedikerede krypteringsnøgle er aktiveret, vises en meddelelse, der bekræfter aktiveringen. Hvis du har eksisterende aktiver, starter krypteringen af aktiverne, og krypteringsprocessen vises. Brugerne kan fortsætte med at arbejde uforstyrret, mens krypteringsprocessen er i gang.

Der vises også en meddelelse, hvis aktiveringen af krypteringsnøglen af en eller anden grund mislykkes, eller hvis nøglen er aktiveret, men krypteringen af aktiverne mislykkes.

Tilbagekaldelse af dedikerede krypteringsnøgler

Hvis du tilbagekalder en dedikeret krypteringsnøgle, er data krypteret med krypteringsnøglen ikke længere tilgængelig for brugerne.

Bemærk:

Brugerne har stadigvæk mulighed for at søge i filer og mapper og få vist attributter.

Du kan tilbagekalde en dedikeret krypteringsnøgle for en mappe på følgende måde:

1. Log ind på Admin Console, og gå til Indstillinger > Identitet.

På siden Identitet vises der på fanen Mappe mapperne i din organisation.

2. Klik på mappenavnet for at tilbagekalde den dedikerede krypteringsnøgle.

3. Klik på Indstillinger.

Siden Mappeindstillinger vises.

Mappeindstillinger
  4. Klik på Tilbagekald.

Dialogboksen Tilbagekald dedikeret krypteringsnøgle vises.

Tilbagekald dedikeret krypteringsnøgle
  5. Klik på Tilbagekald for at bekræfte.

Når den dedikerede krypteringsnøgle er tilbagekaldt, vises en meddelelse, der bekræfter tilbagekaldelsen.

Tilbagekald fuldført