Undrer du dig over, hvorfor du modtager fejlmeddelelser som den nedenfor, når du forsøger at dele et link eller invitere en samarbejdspartner til et Creative Cloud- eller Document Cloud-aktiv?

"Delingsbegrænsninger for Enterprise aktiveret. Denne bruger kan ikke inviteres, fordi din organisation har aktiveret delingsbegrænsninger. Få mere at vide."

Hvad skyldes denne meddelelse?

Delingsbegrænsninger for Enterprise henviser til en ny funktion kaldet Aktivindstillinger, som din it-administrator har anvendt til at styrke sikkerhedskontrollen over organisationens aktiver. Den kan forhindre, at organisationens dataejerskab og sikkerhedspolitikker ikke overtrædes utilsigtet.

Denne funktion gælder kun for brugere med et Adobe Enterprise ID eller et Adobe Federated ID og ikke for brugere med et individuelt Adobe ID.

Din it-administrator kan vælge mellem tre valgmuligheder i Aktivindstillinger, der hver indikerer et forskelligt niveau for delingsbegrænsninger.

• Ingen begrænsninger: Standardindstillingen, hvormed brugerne kan dele offentlige links og samarbejde om delte mapper og dokumenter med alle inden for eller uden for din organisation.
  • Ingen offentlig deling af links: Begrænser offentlig deling af links og offentlige udgivelsesmuligheder (se hele listen nedenfor). Brugerne kan stadig samarbejde om mapper og dokumenter med alle uden for organisationen.
  • Deling kun for domænebrugere: Begrænser offentlig deling af links og andre offentlige udgivelsesmuligheder. Det forhindrer også invitationsbaseret deling af mapper og dokumenter med personer uden for de domæner, der er blevet gjort krav på, betroede domæner og hvidlistede domæner. Din it-administrator angiver denne samarbejdsbegrænsning pr. ekstern organisation (eller domæne), ikke pr. eksternt individ.

Nedenfor er de publiceringsfunktioner i Creative Cloud og Document Cloud, der er deaktiveret, når enten Ingen offentlig deling af links eller Deling kun for domænebrugere er valgt. Undtagelsen er, at samarbejde i delte mapper og dokumenter ikke kan deaktiveres for brugere i de domæner, der er gjort krav på, betroede domæner og hvidlistede domæner i en organisation.

Creative Cloud

Program Berørte funktioner
Creative Cloud Assets Samarbejd, Del på Slack, Send link
Creative Cloud Libraries Samarbejd, Del på Slack, Send link
Adobe XD Udgivelsestjenester
InDesign Publish Online
Spark Publish
Hente Del, samarbejd
Creative Cloud-mobilapp Opret link, samarbejd
Behance Opret projekt
Portefølje Publish

Document Cloud

Program Berørte funktioner
Acrobat- og Reader-computerapps Del
Webtjenester (cloud.acrobat.com)
Del
Send & Track, Outlook-plug-in Del
Mobilapps (herunder Acrobat og Scan) Del link, del Document Cloud-link

Bemærk:

Adobe Sign-funktioner påvirkes ikke. Funktionerne vil fortsat fungere som forventet.

Konsekvenser af restriktive aktivindstillinger

Ingen offentlig deling af links deaktiverer og sletter alle eksisterende offentlige links og forhindrer brugere med disse links i at få adgang til det linkede indhold. Deling kun for domænebrugere deaktiverer og sletter eksisterende offentlige links OG tilbagekalder og fjerner alle eksisterende mappe- eller dokumentsamarbejder. I begge tilfælde kan du ikke stoppe eller fortryde sletningsprocessen, når it-administratoren har valgt indstillingen.

Hvis du vil ændre fremtidige delingsmuligheder, kan it-administratoren ændre indstillingen til en mindre restriktiv indstilling.

Mulige handlinger

Hvis du får fejlmeddelelser om "Delingsbegrænsninger for Enterprise", skal du kontakte din it-administrator for at finde ud af, hvilken aktivindstilling der er valgt for din organisation, og hvilke organisationer der er på listen over tilladte eksterne domæner. Hvis du vil fortsætte med at dele aktiver, der ejes af organisationen, med bestemte eksterne organisationer eller individer, kan du anmode om følgende fra din it-administrator.

• For en ekstern organisation som f.eks. et bureau: Bed din it-administrator om at føje bureauets domæne til hvidlisten over domæner.
  • For en freelancer: Bed din it-administrator om at give personen et Adobe Enterprise ID eller Federated ID fra din organisation.