Undrer du dig over, hvorfor du modtager fejl som den nedenfor, når du forsøger links eller invitere samarbejdspartnere til Creative Cloud- eller Document Cloud-aktiver?

"Delingsbegrænsninger for Enterprise aktiveret. Denne bruger kan ikke inviteres, fordi din organisation har aktiveret delingsbegrænsninger. Få mere at vide."

Hvad skyldes denne meddelelse?

Delingsbegrænsninger for Enterprise henviser til en ny funktion kaldet Aktivindstillinger, som din it-administrator har anvendt til at styrke sikkerhedskontrollen over organisationens aktiver. Den kan forhindre, at organisationens dataejerskab og sikkerhedspolitikker ikke overtrædes utilsigtet.

Denne funktion gælder ikke for brugere med et individuelt Adobe ID.

Din it-administrator kan vælge mellem tre valgmuligheder i Aktivindstillinger, der hver indikerer et forskelligt niveau for delingsbegrænsninger.

• Ingen begrænsninger: Det er standardindstillingen. Bruger kan dele offentlige links og samarbejde om delte mapper og dokumenter med alle inden for eller uden for organisationen.
  • Ingen offentlig deling af links: Begrænser offentlig deling af links og offentlige udgivelsesmuligheder (se hele listen nedenfor). Brugerne kan stadig samarbejde om mapper og dokumenter med alle uden for organisationen.
  • Deling kun for domænebrugere: Begrænser offentlig deling af links og andre offentlige udgivelsesmuligheder. Det forhindrer også invitationsbaseret deling af mapper og dokumenter med personer uden for de domæner, der er blevet gjort krav på, betroede domæner og tilladte eksterne domæner. Din it-administrator angiver denne samarbejdsbegrænsning for hver ekstern organisation (eller domæne), ikke for hvert eksternt individ.

Følgende publiceringsfunktioner i Creative Cloud og Document Cloud er deaktiveret, når enten Ingen offentlig deling af links eller Deling kun for domænebrugere er valgt. Samarbejde om delte mapper og dokumenter kan ikke deaktiveres for brugere i de domæner, der er blevet gjort krav på, betroede domæner og tilladte domæner i en organisation.

Creative Cloud

Program Berørte funktioner
Creative Cloud Assets Samarbejd, Del på Slack, Send link
Creative Cloud Libraries Samarbejd, Del på Slack, Send link
Adobe XD Udgivelsestjenester
InDesign Publish Online
Spark Publish
Hente Del, samarbejd
Creative Cloud-mobilapp Opret link, samarbejd
Behance Opret projekt
Portefølje Adgang til Portfolio-websted, oprettelse af udkast og udgivelse

Document Cloud

Program Berørte funktioner
Acrobat- og Reader-computerapps Del
Webtjenester (cloud.acrobat.com)
Del
Adobe Document Cloud til Microsoft Outlook Del
Mobilapps (herunder Adobe Scan og Acrobat) Del link, del Document Cloud-link

Bemærk:

Adobe Sign-funktioner påvirkes ikke. Funktionerne vil fortsat fungere som forventet.

Konsekvenser af restriktive aktivindstillinger

Ingen offentlig deling af links deaktiverer og sletter alle eksisterende offentlige links og forhindrer brugere med disse links i at få adgang til det linkede indhold. Deling kun for domænebrugere deaktiverer og sletter eksisterende offentlige links. Indstillingen tilbagekalder og fjerner alle eksisterende mapper eller dokumentsamarbejder. I begge tilfælde kan du ikke stoppe eller fortryde sletningsprocessen, efter at it-administratoren har valgt indstillingen.

Hvis du vil ændre fremtidige delingsmuligheder, kan it-administratoren ændre indstillingen til en mindre restriktiv indstilling.

Mulige handlinger

Hvis du støder på problemer med begrænsninger af Enterprise-deling, skal du kontakte din it-administrator for at kontrollere din organisations indstilling for aktiver og de tilladte eksterne domæner. Hvis du vil fortsætte med at dele aktiver, der ejes af organisationen, med bestemte eksterne organisationer eller individer, kan du anmode om følgende fra din it-administrator.

• For en ekstern organisation som f.eks. et bureau: Bed din it-administrator om at tillade adgang til bureauets domæne.
  • For en freelancer: Bed din it-administrator om at udstede et firmaejet id til dig.