Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Når du tilknytter en plan, der omfatter lagring og tjenester, kan du aktivere eller deaktivere individuelle tjenester for den pågældende produktprofil. Aktivering og deaktivering af tjenester fastsætter, hvad brugerne af produktprofilerne kan eller ikke kan få adgang til.

Bemærk:

Du kan aktivere eller deaktivere tjenester for en hel produktprofil, men ikke for specifikke brugere.

Vær opmærksom på følgende, når du aktiverer og deaktiverer tjenester:

• Hvis en bruger tilhører flere produktprofiler eller har brugsret til flere planer med enkelt app inden for en produktprofil, og du aktiverer en specifik tjeneste for én plan og ikke de andre, har brugeren fortsat adgang til tjenesten. Brugeren tildeles en samling med brugsret.
  • En bruger med en Creative Cloud for enterprise-plan, som indeholder tjenester, kan også som enkeltperson have tilmeldt sig en Creative Cloud-plan med et Adobe ID. Brugeren har fortsat adgang til de tjenester, som du deaktiverer for Creative Cloud for enterprise-planen, hvis brugerens individuelle plan indeholder denne tjeneste. Dette brugsretsscenarie gælder også for brugere, der har en Creative Cloud-testversion, der indeholder lagring og tjenester.
  • For en bruger, der arbejder med computerapps, vil aktivering og deaktivering af tjenester først slå igennem, når brugeren lukker og genstarter appen.
  • For en bruger, der arbejder med en webtjeneste eller en Creative Cloud-mobilapp, vil aktivering og deaktivering af tjenester først slå igennem, når brugeren logger af og derefter logger på igen.

Brugere af Creative Cloud opnår de bedste resultater, når alle tjenesterne er aktiveret. Hvis tjenesterne er deaktiveret, er der mange tjenester i Creative Cloud, der ikke fungerer.

Ændring af listen med aktiverede tjenester

Når du opretter eller redigerer en produktprofil, kan du redigere listen med tjenester, der er tilgængelige for brugerne i den pågældende produktprofil. Se Oprettelse og styring af produktprofiler, hvis du ønsker flere oplysninger.

Helt konkret arbejder du med en liste med tjenester, der vises i området for Aktiverede tjenester, når du redigerer en produktprofil, og du vælger dem, som brugerne af produktprofilen skal have adgang til.

Eksempel 1: Når du redigerer Document Cloud-produktprofilen, kan du vælge de tjenester, som du ønsker brugerne skal have adgang til.

Produktprofil - Document Cloud

Eksempel 2: Når du redigerer produktprofilen Creative Cloud Alle apps-planen – 2 GB, kan du fravælge de tjenester, som du ikke ønsker, at brugerne skal have adgang til.

Liste over aktiverede tjenester

Creative Cloud-kernetjenester

Visse tjenester, der ikke vises på Adobe Admin Console, er vigtige for produktets funktionalitet og er altid knyttet til en plan, der omfatter lagring. Kernetjenester, der ikke kan konfigureres. Nedenfor vises en liste med kernetjenester:

• Filsynkronisering
  • Synkronisering af indstillinger
  • Samarbejde
  • Lagring
  • Creative Cloud Libraries
  • Creative Cloud Market
  • Color CC

Se Valgfri tjenester for at få mere at vide om de tjenester, der kan aktiveres eller deaktiveres i Admin Console.