Nyt pipetteværktøj

Brug pipetteværktøjet til at kopiere tekstformatering fra en tekstmarkering og anvende formateringen på en anden tekst. Angiv de attributter, som skal anvendes, i dialogboksen Pipetteindstillinger. Se Kopiering af tekstattributter (pipetteværktøj).

Afsnit, der spænder over spalter

I InCopy CS5 kan du få et afsnit til at spænde over flere spalter. Du kan også inddele et afsnit i flere spalter i samme tekstramme. Se Oprettelse af afsnit, der spænder over eller opdeler spalter.

Variabler til billedtekst

I InDesign CS5 kan du oprette billedtekster på basis af billedmetadata ved hjælp af forskellige metoder. Dynamiske billedtekster bruger en ny tekstvariabel med navnet Billedtekst til metadata. Du kan oprette eller redigere variabler til billedtekst til brug i InDesign. Se Definition af variabler til billedtekst.