InDesign går ned, når du forsøger at slette eller klippe en PDF-fil, umiddelbart efter at du har placeret en ressource fra biblioteket i InDesign. Problemet opstår kun i Windows-systemer, når skærmkvaliteten er indstillet til Høj.

Løsning

Bemærk:

Inden du følger nedenstående trin, skal du kontrollere, at InDesign 13.1 er installeret på computeren. Du kan kontrollere, hvilken version af InDesign der er installeret på computeren, ved at vælge Hjælp > Om InDesign.

Du kan opdatere InDesign CC på computeren vha. Creative Cloud-programmet. Du finder flere oplysninger i Opdatering af Creative Cloud-apps.

InDesign-version
Den version af InDesign, der er installeret på systemet
  1. Luk Adobe InDesign CC.

2. Download filen Crash_fix.zip, og pak dens indhold ud på skrivebordet.

3. Dobbeltklik på CopyPlugin.vbs i den mappe, som du pakkede zipfilen ud i.

4. Vælg mappen Adobe InDesign CC 2018 .

Find mappen
    Vælg mappen Adobe InDesign CC 2018
  5. Klik på OK.

Bemærk:

Hvis følgende fejl vises, skal du sørge for at pakke den downloadede fil ud, før du kører pluginet.

6. Pluginet installeres, og der vises en meddelelse, når InDesign er blevet opdateret. Klik på OK.

Installationen er færdig
    Installationen er færdig
  7. Start InDesign CC.