Opdater Creative Cloud-apps

Brug Creative Cloud-computerappen til at opdatere alle dine apps til de nyeste versioner. Du kan opdatere installerede apps automatisk, manuelt eller alle sammen på én gang.

Hold dine apps opdateret automatisk

Creative Cloud-computerappen kan opdatere dine apps automatisk, så snart nye versioner bliver udgivet. Du kan også styre automatiske opdateringer for individuelle apps. Tidligere versioner afinstalleres som standard, men du kan vælge at beholde dem ved hjælp af Avancerede indstillinger.

For automatiske opdateringer af Adobe Acrobat og Acrobat Reader henvises til Automatiske opdateringer | Acrobat, Reader.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet  i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Vælg Konto-ikonet øverst til højre, og vælg derefter Indstillinger.

Cloudikon og ikon for indstillinger

Ser din skærm anderledes ud? Se instruktionerne for den tidligere version af Creative Cloud-computerappen.

3. Vælg fanen Apps.

Indstillinger

4.  Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Alle apps Hvis du vil indstille automatiske opdateringer for alle apps, skal du aktivere Automatisk opdatering.
    • Specifikke apps Hvis du vil vælge indstillingen for automatisk opdatering for specifikke apps, skal du aktivere Automatisk opdatering og derefter slå muligheden til eller fra efter behov for hver enkelt app.
    Automatisk opdatering
    Aktivér automatisk opdatering (A), og kontrollér derefter opdateringer til individuelle apps (B), hvis du foretrækker det.

Vil du gerne gå tilbage til standardindstillingerne for apps eller bevare den tidligere version, der er installeret? Se Avancerede indstillinger for individuelle apps.

Bemærk:

Hvis du har modtaget din Adobe-plan fra en skole eller organisation, og hvis du ikke kan se ovenstående indstilling for automatisk opdatering, har din administrator deaktiveret automatiske opdateringer i din skole eller organisation.

Hvis du er administrator i en skole eller organisation, kan du se, hvordan du administrerer automatiske opdateringer for dine brugere.

5. Når du er færdig, skal du vælge Udført.

Dine apps opdateres automatisk, når nye versioner bliver tilgængelige.

Bruger du et plug-in?

Hvis du har installeret plug-ins fra tredjepart, vil de muligvis ikke fungere i den seneste version af dine apps. Kontakt forhandleren af de relevante plug-ins for at få oplysninger om kompatibilitet og opdateringer.

Avancerede indstillinger for individuelle apps

Funktionen Automatisk opdatering omfatter Avancerede indstillinger, som du kan indstille individuelt for hver app.

Angiv Avancerede indstillinger, hvis du ikke vil beholde dine tidligere indstillinger eller ønsker at bevare den forrige version installeret.

Importér tidligere indstillinger og præferencer

Beholder de tidligere indstillinger og præferencer for de opdaterede apps.

Fjern ældre versioner

Fjerner de tidligere versioner og sparer plads på din harddisk.

Søg efter de nyeste opdateringer

Hvis automatisk opdatering ikke er aktiveret, kan du hente de nyeste opdateringer til dine Creative Cloud-apps, uden at du skal vente på, at Creative Cloud-computerappen giver besked.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet  i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Vælg Opdateringer i venstre rude på fanen Apps.

opdateringer

Ser din skærm anderledes ud? Se instruktionerne for den tidligere version af Creative Cloud-computerappen.

3. Vælg ikonet Flere handlinger . Vælg derefter Søg efter opdateringer.

Søg efter opdateringer
    Søg efter opdateringer

4. Vælg Opdater for de enkelte apps.

produktopdateringer

Opdater alle dine apps på én gang

Hvis automatisk opdatering ikke er aktiveret, kan du manuelt opdatere alle dine apps på én gang. Når du opdaterer dine apps, overføres præferencer og indstillinger til den nye version. De tidligere versioner af dine apps fjernes. Hvis du bliver bedt om det, kan du bruge Avancerede indstillinger til at ændre disse standardindstillinger.

1. Gem dit arbejde, og luk alle Adobe-apps, før du begynder. Hvis Adobe-apps er åbne, kan du modtage en advarsel om at lukke dem. Du kan finde flere oplysninger i Luk modstridende processer eller programmer.

Bruger du et plug-in?

Hvis du har installeret plug-ins fra tredjepart, vil de muligvis ikke fungere i den seneste version af dine apps. Kontakt forhandleren af de relevante plug-ins for at få oplysninger om kompatibilitet og opdateringer.

2. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet  i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

3. Vælg Opdateringer i venstre rude på fanen Apps.

opdateringer

Ser din skærm anderledes ud? Se instruktionerne for den tidligere version af Creative Cloud-computerappen.

Bemærk:

Brug ikke indstillingen Opdater alle, hvis du vil bevare den ældre version af en af disse apps. Når du er klar til at opdatere dem (f.eks. når du har afsluttet et aktuelt projekt), skal du vælge knappen Opdater ud for disse apps.

4. Vælg Opdater alle.

Opdater alle apps