Problem

InDesign/InCopy CC 2018 går ned, når programmet startes på macOS 10.14 (Mojave) beta.

Løsning

  1. Luk Adobe InDesign CC/Adobe InCopy CC.

  2. Hent en af følgende filer, og pak dem ud på skrivebordet.

  3. Dobbeltklik på .app-filen i den mappe, du har pakket ud.

  4. Vælg Adobe InDesign CC 2018.app/Adobe InCopy CC 2018.app.

    Adobe InDesign CC 2018
    Adobe InCopy CC 2018

  5. Klik på Vælg.

  6. Plugins installeres, og der vises en meddelelse, når InDesign/InCopy er blevet opdateret. Klik på OK.

    Programmet er blevet opdateret
  7. Start InDesign CC/InCopy CC.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online