Når du forsøger at gemme en InDesign CC-fil på et netværksdrev, går InDesign ned.

Løsning

Bemærk:

Inden du prøver nedenstående trin, skal du kontrollere, at du har InDesign 13.0.1 installeret på computeren. Du kan kontrollere, hvilken version af InDesign der er installeret på computeren, ved at vælge Hjælp > Om InDesign.

Du kan opdatere InDesign CC på computeren vha. Creative Cloud-programmet. Du finder flere oplysninger i Opdater Creative Cloud-programmer.

InDesign-version
  1. Luk Adobe InDesign CC.

2. Download filen CopyPlugin_SaveAsFix.zip, og pak dens indhold ud.

3. Dobbeltklik på CopyPlugin_SaveAsFix.app i den mappe, som du pakkede zipfilen ud til.

4. Vælg Adobe InDesign CC 2018.app.

select-folder-mac
  5. Klik på Vælg.

6. Plugins installeres, og der vises en meddelelse, når InDesign er blevet opdateret. Klik på OK.

Programmet er blevet opdateret
  7. Start InDesign CC.