Når du vælger Filer > Åbn eller Filer > Indsæt i oktober 2017-versionen af InDesign CC og søger efter en fil, virker søgningen ikke, selvom filen findes i mappen.

Løsning

Du kan løse problemet ved at opdatere spotlight-indekset på din Mac:

1. Gå til Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik på Spotlight.

2. Vælg fanen Privat.

3. Tilføj mappen, hvor søgningen ikke virkede, på listen.

4. På den samme liste skal du vælge og fjerne den mappe, du lige har tilføjet.

5. Slut Systemindstillinger.