Problem

Den fremhævede tekst er ikke synlig i et InDesign CC-dokument, hvis tekstens farve og fremhævningsfarven i Operativsystemet (OS) er den samme.

Hvis teksten f.eks. er sort, og fremhævningsfarven også er sort, vil den valgte eller fremhævede tekst ikke være synlig.

Tekst er ikke synlig
Den valgte tekst er ikke synlig

Løsning

Opdater til InDesign CC version 9.2 (udgivet 16. januar 2014).

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online