InDesign CC 2014 og Illustrator CC 2014 lukker ned, når der udskrives til Fiery RIP med Fiery-funktionerne på Mac OS X

Denne artikel vedrører problemet, hvor InDesign CC 2014 og Illustrator CC 2014 lukker ned, når der udskrives til Fiery RIP via Fiery-funktionerne på Mac OS.

Løsning 1: Download den nyeste version af InDesign CC 2014 eller Illustrator CC 2014

1. Tekst til trin

Løsning: Download et script til InDesign CC 2014 v10.0

1. Scriptet er til den udgave af InDesign CC 2014, som blev udgivet i juni 2014.

Download scriptet herunder:

Download

Bemærk:

Scriptet erstatter elementet "Application UI.InDesignPlugin" med en opdateret version.

2. Pak scriptet ud, og kør det.

3. I meddelelsen skal du vælge det InDesign CC 2014-program, der skal opdateres, som vist nedenfor.

Vælg InDesign CC 2014-programmet
  4. Start InDesign CC 2014, og udskriv med Fiery-funktionen.

Yderligere oplysninger

Dette problem opstår kun i 2014-udgaverne af InDesign CC og Illustrator CC på Mac OS 10.9.x.

InDesign samarbejder med EFI-teamet om at finde en permanent løsning på problemet.

Fiery kan installeres med flere printere:

http://w3.efi.com/fiery-wide-format/product-overview/supported-printers