Du modtager en tom advarselsdialogboks, når du bruger InDesign eller InCopy CS4 eller nyere på en Mac-computer fra 2012 med styresystemet OS X Lion. Programmet går ned, når du udfører bestemte handlinger.

Løsninger

Løsning 1

• InDesign CS4 og nyere: Opdater Mac OS X 10.7 til Mac OS X 10.8.
  • Kun i InDesign CS6: Du kan hente og installere de seneste opdateringer til InDesign CS6 ved at åbne Hjælp > Opdateringer inde fra InDesign.

Løsning 2

1. Hent og kør det følgende script.

Download

2. Du bliver bedt om at vælge den kopi af InDesign/InCopy, der skal opdateres. Henvis scriptet til den nuværende installation.

Løsning 3

Med følgende får du samme resultat som ved løsning 1, men filerne bliver kopieret manuelt. Udfør disse trin, hvis løsning 2 ikke virkede.

1. Luk InDesign, og hent ZIP-filen, som indeholder tre InDesign-ikoner.

Download

Bemærk:

Når du placerer disse filer, skulle det stadig være muligt at hente andre opdateringer. Men vær opmærksom på, at du ændrer den oprindelige applikationsfil. Det kan være nødvendigt at geninstallere programmet, når det flyttes eller ændres.

Adobe anbefaler at installere alle officielle opdateringer, før filerne placeres i applikationen. Du kan få adgang til disse opdateringer via Hjælp > Opdateringer eller på Adobes websted.

2. Udpak ikonerne fra ZIP-filen til en placering, der er let at huske, som f.eks. skrivebordet.

3. Find mappen /Applications/Adobe InDesign CS6/ eller der, hvor programmet er installeret på computeren.

4. Højreklik eller brug Ctrl + venstreklik på InDesign-programfilen, og vælg "Vis pakkeindhold".

5. Inde i InDesign-programfilen, skal du finde mappen /Contents/MacOS/Required/ og derefter filen "Application UI.InDesignPlugin". Vælg "Vis pakkeindhold".

6. Inde i ekstramodulet skal du navigere til mappen Resources og derefter til mappen "idrc_PNGA".

7. Kopiér de tre ikonfiler fra den udpakkede ZIP-fil til mappen "idrc_PNGA".

8. Genstart InDesign.

Løsning 4

Installer ikke softwareopdateringen Mac OS X (fra midten af 2012) til 10.7.4. Afinstaller eventuelt, hvis muligt, ved hjælp af gendannelsesfunktionen i Mac OS X Lion.

Yderligere oplysninger

I den nyeste opdatering til Mac OS X Lion er der fjernet en API-fil, som bruges i InDesign, når der arbejdes med systemikoner. Når du placerer filerne direkte inde i programmet, får du de samme muligheder som med API-filen.

Adobe har arbejdet sammen med Apple for at sikre, at disse API-filer er til stede i den nyeste version af Mac OS 10.8.

Den eneste løsning, der virker til CS4 på nuværende tidspunkt, er at installere den nyere Mac OS 10.8.