Problemet er blevet løst i den nye version af InDesign.

Vi anbefaler, at du opgrader til den nyeste version af InDesign. Der er flere fordele ved en opgradering, herunder bedre funktioner, ydeevne og stabilitet.

Du kan læse mere om den nyeste version af InDesign i Adobe InDesign | Produktbemærkninger.

Du kan læse om systemkravene til den nye version i afsnittet om systemkrav.

Har du kommentarer? Lad os egentlig høre.

Hvis du har feedback, forslag eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til os på Adobe InDesign Feedback-portalen.

Vi gør vores bedste for at give dig en god brugeroplevelse og et sæt nyttige funktioner, der hele tiden bliver forbedret.

Lad os gøre Adobe InDesign bedre sammen.