Autohjælpelinjer til midterjustering af objekter vises ikke for dokumenter på japansk, der har margener og kolonner

Problem

Når du forsøger at justere et eller flere objekter til at være centeret på siden ved hjælp af autohjælpelinjer, vises hjælpelinjerne ikke. Dette problem opstår kun i dokumenter, der har margener og kolonner. Problemet opstår kun i dokumenter med japansk tekst.

Løsning

Du kan løse problemet ved at deaktivere funktionen Fastgør til dokumentlinjenet.

Hold markøren hen over Gitre og hjælpelinjer i menuen Vis, og klik derefter på Fastgør til dokumentlinjenet for at deaktivere denne funktion.

Fastgør til dokumentlinjenet
Funktionen Fastgør til dokumentlinjenet

Problem

InDesign går ned, når du forsøger at genetablere, integrere eller redigere links i panelet Links. Dette problem opstår kun, når kolonnen ICC-profil er aktiveret i panelet Links.

Løsning

Du kan løse problemet ved at skjule kolonnen ICC-profil i panelet Links.

Klik på Panelindstillinger i menuen Links, og fjern markeringen ud for ICC-profil i Vis kolonne.

Panelindstillinger
Panelindstillinger