Objekter i InDesign-filer forsvinder fra InDesign CS4, når de udskrives eller eksporteres som PDF-fil. Disse objekter er venstrevendte objekter fra mastersiden i InDesign-filerne.

Dette er et typisk eksempel på en arbejdsgang, hvor problemet opstår:

1. Opret et dokument på 4 sider.

2. På begge A-Master-sider skal du oprette et objekt, som er udfyldt med farve.

3. På alle sider i dokumentet oprettes en rektangel, som udfyldes med farve.

4. Gem dokumentet som "doc1.indd".

5. Opret et nyt dokument på 4 sider.

6. Indsæt alle siderne fra doc1.indd i det nye dokument.

7. Udskriv eller eksportér PDF-filen.

Outputtet vises, men alle venstrevente objekter fra mastersiden mangler.

Årsag

Dette skyldes en fejl i udregningen af objekternes koordinater. Selvom objekterne inkluderes i udskriften eller PDF-datastrømmen, kan de godt ligge uden for sidegrænserne.

Løsning

Løsning 1: Installer InDesign CS4 6.0.1-opdateringen.

Løsning 2: Brug kommandoen "Overskriv alle objekter fra mastersiden".

1. Åbn det originale InDesign-dokument, som der linkes til.
  2. I panelet Sider skal du vælge alle sider, som indeholder elementer fra venstrevendte mastersider.
  3. I menuen for panelet Sider skal du vælge Overskriv alle objekter fra mastersiden.
  4. Gem InDesign-dokumentet.
  5. Åbn det InDesign-dokument, der er "vært", og opdater det eller de links til .indd-filerne, som du ændrede i ovenstående trin.

Løsning 3: Deaktiver funktionen Modstående sider

1. Åbn det originale InDesign-dokument, som der linkes til.
  2. Vælg Fil > Dokumentindstillinger, og deaktiver funktionen Modstående sider.
  3. Gem InDesign-dokumentet.
  4. Åbn det InDesign-dokument, der er "vært", og opdater det eller de links til .indd-filerne, som du ændrede i ovenstående trin.