Fra og med udgaven fra oktober 2017 af InDesign CC (version 13.0) er OpenType SVG-farveskrifttyper kompatible med InDesign. Funktionen stilles til rådighed for dig som et led i Technology Preview-programmet.

Technology Preview omfatter tjenester og funktioner i Creative Cloud med begrænset funktionalitet, så du kan prøve dem og give feedback til vores produkt-teams. Disse funktioner skal bruges med varsomhed, da de muligvis ikke er produktionsklare endnu.

Begrænsninger ved Technology Preview-funktionen til OpenType-SVG-farveskrifttyper

Du kan godt bruge OpenType-SVG-farveskrifttyper i InDesign CC, men der er nogle begrænsninger i funktionen til forhåndsvisning:

• Konturer: Hvis du bruger konturer til OpenType-SVG-farveskrifttyper, fjernes alle farveegenskaber fra teksten, så den vises som sort tekst med konturer.
  • Eksport: Dokumenter, der er designet med CID-baserede OpenType-SVG-farveskrifttyper, kan ikke eksporteres som PDF-filer. Fejlmeddelelsen Kunne ikke eksporteres til PDF-fil vises, når du forsøger at eksportere et dokument som en PDF-fil.