Find ud af, hvordan man gemmer InDesign-filer bagud og åbner dem i ældre versioner.

Installer opdateringer

Du bør først installere alle de tilgængelige opdateringer til ældre versioner af InDesign, der vil blive brugt til at åbne IDML- eller INX-filer:

Vælg Hjælp > Opdateringer i InDesign, og følg vejledningen.

Vælg derefter den procedure nedenfor, som svarer til din aktuelle version af InDesign og den foregående version, som skal bruges til at åbne filerne.

Bemærk:

Når du åbner et dokument i en ældre version af InDesign, mister du muligvis indhold, eller layoutet er muligvis ikke det samme som originalens. Ofte kan nyere funktioner ikke bruges i ældre versioner. Gennemgå grundigt de dokumenter, som er åbne i ældre versioner.

Åbn InDesign-filer via CC/CS6 til brug i CS5.5/CS5/CS4

1. Vælg Filer > Gem som i InDesign CC eller CS6.

2. Vælg InDesign Markup (IDML) som type (Windows) eller format (macOS).

Bemærk:

IDML-filer er kompatible med InDesign CS4 og nyere versioner.

3. Klik på Gem.

Du kan nu åbne IDML-filen i CS5.5, CS5 eller CS4 og gemme den som et InDesign-dokument.

Åbn InDesign-filer via CS5.5/CS5 til brug i CS4

1. Vælg Filer > Eksportér i InDesign CS5.5 eller CS5.

2. Vælg InDesign Markup (IDML) som type (Windows) eller format (macOS).

3. Klik på Gem.

Du kan nu åbne IDML-filen i CS4 og gemme den som et InDesign-dokument.

Åbn InDesign-filer via CS5 til brug i CS3

Du kan ikke gemme bagud direkte fra InDesign CS5 eller nyere versioner til CS3 eller ældre versioner. InDesign CS5 understøtter ikke INX-eksport. Gem bagud til CS3 via CS4, som understøtter både INX og IDML.

1. Vælg Filer > Eksportér i InDesign CS5 eller en nyere version.

2. Vælg InDesign Markup (IDML) som type (Windows) eller format (macOS).

3. Klik på Gem.

4. Brug InDesign CS4 til at åbne *.idml-filen, som du oprettede i trin 3.

5. Vælg Filer > Eksportér.

6. Vælg InDesign Interchange (INX) som type (Windows) eller format (macOS).

7. Klik på Gem.

Du kan nu åbne INX-filen i CS3 og gemme den som et InDesign-dokument.

Åbn InDesign-filer via CS4/CS3 til brug i den forrige version

1. Vælg Filer > Eksportér i InDesign CS4 eller CS3.

2. Vælg InDesign Interchange (INX) som type (Windows) eller format (macOS).

3. Klik på Gem.

Du kan nu åbne INX-filen i en ældre version og gemme den som et InDesign-dokument.