Find ud af, hvordan man gemmer InDesign-filer bagud og åbner dem i ældre versioner.

Installer opdateringer

Du bør først installere alle de tilgængelige opdateringer til ældre versioner af InDesign, der vil blive brugt til at åbne IDML- eller INX-filer:

• Vælg Hjælp > Opdateringer i InDesign, og følg vejledningen.

-eller-

• Installer opdateringer via Adobe-webstedet (til Mac OS eller til Windows).

Vælg derefter den procedure nedenfor, som svarer til din aktuelle version af InDesign og den foregående version, som skal bruges til at åbne filerne.

Bemærk:

Når du åbner et dokument i en ældre version af InDesign, mister du muligvis indhold, eller layoutet er muligvis ikke det samme som originalens. Ofte kan nyere funktioner ikke bruges i ældre versioner. Gennemgå grundigt de dokumenter, som er åbne i ældre versioner.

Åbn InDesign-filer via CC/CS6 til brug i CS5.5/CS5/CS4

1. Vælg Filer > Gem som i InDesign CC eller CS6.

2. Vælg InDesign Markup (IDML) som type (Windows) eller format (Mac OS).

Bemærk:

IDML-filer er kompatible med InDesign CS4 og nyere versioner.

3. Klik på Gem.

Du kan nu åbne IDML-filen i CS5.5, CS5 eller CS4 og gemme den som et InDesign-dokument.

Åbn InDesign-filer via CS5.5/CS5 til brug i CS4

1. Vælg Filer > Eksportér i InDesign CS5.5 eller CS5.

2. Vælg InDesign Markup (IDML) som type (Windows) eller format (Mac OS).

3. Klik på Gem.

Du kan nu åbne IDML-filen i CS4 og gemme den som et InDesign-dokument.

Åbn InDesign-filer via CS5 til brug i CS3

Du kan ikke gemme bagud direkte fra InDesign CS5 eller nyere versioner til CS3 eller ældre versioner. InDesign CS5 understøtter ikke INX-eksport. Gem bagud til CS3 via CS4, som understøtter både INX og IDML.

1. Vælg Filer > Eksportér i InDesign CS5 eller en nyere version.

2. Vælg InDesign Markup (IDML) som type (Windows) eller format (Mac OS).

3. Klik på Gem.

4. Brug InDesign CS4 til at åbne *.idml-filen, som du oprettede i trin 3.

5. Vælg Filer > Eksportér.

6. Vælg InDesign Interchange (INX) som type (Windows) eller format (Mac OS).

7. Klik på Gem.

Du kan nu åbne INX-filen i CS3 og gemme den som et InDesign-dokument.

Åbn InDesign-filer via CS4/CS3 til brug i den forrige version

1. Vælg Filer > Eksportér i InDesign CS4 eller CS3.

2. Vælg InDesign Interchange (INX) som type (Windows) eller format (Mac OS).

3. Klik på Gem.

Du kan nu åbne INX-filen i en ældre version og gemme den som et InDesign-dokument.