Tilføj og brug dit telefonnummer til at nulstille adgangskoden til dit Adobe ID.

Når du logger ind på din Adobe ID-konto, bliver du af og til mindet om at tilføje dit mobilnummer, så du kan gendanne din konto. Når du har tilføjet mobilnummeret, kan du nulstille din adgangskode ved hjælp af en kode, der sendes til din mobiltelefon.

Ønsker du ikke at bruge dit telefonnummer til at nulstille din adgangskode?

Du er ikke forpligtet til at angive dit telefonnummer. Du kan nulstille din adgangskode ved hjælp af din e-mailadresse, der er knyttet til din Adobe ID-konto. Hvis du tilføjer et telefonnummer, har du dog en ekstra fordel ved at kunne bruge din mobiltelefon til at nulstille din adgangskode.

Hvis du ikke vil tilføje dit telefonnummer på dette tidspunkt, skal du klikke på SPRING OVER.

Klik på SPRING OVER

Tilføj telefonnummer til gendannelse af konto

1. Klik på flagikonet, og vælg derefter dit land, eksempelvis USA.

Angiv land

Landekoden for det land, du valgte, vises automatisk.

Landekoden tilføjes automatisk
  2. Indtast dit mobilnummer efter landekoden.

Angiv dit telefonnummer

Bemærk:

Du behøver ikke at tilføje bindestreger eller mellemrum som en del af dit mobilnummerformat. Systemet tilføjer automatisk bindestreger eller mellemrum i henhold til det format, der kræves for dit land.

3. Klik på Send sms.

Klik på Send sms

En sekscifret bekræftelseskode sendes til dit mobilnummer.

4. Tjek din mobil, og indtast den sekscifrede bekræftelseskode. Klik på Bekræft.

Indtast bekræftelseskode

Dit mobilnummer er føjet til din Adobe ID konto. Du kan nu nulstille din adgangskode ved hjælp af din telefon.

Telefonnummer gemt

Hvis du ikke kan tilføje dit telefonnummer, skal du kontakte os.

Tilføj telefonnummer til kontogendannelse direkte til Adobe ID-konto

Du kan også føje telefonnummeret direkte til din Adobe ID-konto. Du kan finde flere oplysninger under Tilføj telefonnummer til gendannelse af konto.

Skift telefonnummer

Hvis du vil ændre det telefonnummer, som er knyttet til din Adobe ID-konto, skal du gå til Skift adresse eller telefonnummer.

Nulstil adgangskode ved hjælp af din telefon

Hvis du har du glemt din adgangskode eller får fejlen "Adobe ID'et og adgangskoden matcher ikke", skal du gøre følgende for at nulstille din adgangskode ved hjælp af din telefon:

1. Gå til din Adobe ID-konto.

2. Klik på Har du glemt adgangskoden? i loginvinduet.

forgot password
  3. Indtast den e-mailadresse, der er tilknyttet dit Adobe ID, i vinduet Har du glemt adgangskoden?, og klik på Næste.

email address

Kan du ikke rydde teksten, der vises i feltet "E-mailadresse"? Du skal blot klikke i feltet og begynde at skrive.

Hvis du får fejlen "Den oplyste e-mailadresse passer ikke sammen med en tilhørende konto", skal du prøve med en anden e-mailadresse.

4. I vinduet Nulstil din adgangskode skal du vælge, hvordan du vil nulstille din adgangskode: via e-mail eller telefon. Klik derefter på Næste.

Vælg mellem gendannelse via e-mail eller telefon

Hvis du ikke har føjet dit telefonnummer til din konto, eller hvis du vælger at nulstille adgangskoden ved hjælp af din e-mail, sender Adobe en e-mail til den adresse, du indtastede, med instruktioner til, hvordan du nulstiller adgangskoden. Hvis du vil tilføje et telefonnummer til kontogendannelse, skal du gå til Administrer din Adobe ID-konto.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se e-mailen fra Adobe i indbakken, skal du tjekke mapperne til spam eller uønsket mail, eller du kan gå til Har ikke modtaget den forventede email fra Adobe.

Har du ikke adgang til din e-mail? Se afsnittet Kan ikke få adgang til e-mail i Fejlfinding i forbindelse med Adobe ID-konto og logon.

Hvis du vælger at nulstille adgangskoden ved hjælp af dit telefonnummer, sendes der en bekræftelseskode til dit registrerede telefonnummer.

5. Indtast den 6-cifrede bekræftelseskode i vinduet Se din telefon, og klik på Bekræft.

Indtast bekræftelseskode
  6. Indtast din nye adgangskode to gange i vinduet Nulstil din adgangskode, og klik på Nulstil min adgangskode.

reset password

Adgangskoden nulstilles.