Find ud af, hvordan du nulstiller en glemt adgangskode eller skifter din eksisterende adgangskode.

Nulstil glemt adgangskode

Hvis du har du glemt din adgangskode eller får fejlen "Adobe ID'et og adgangskoden matcher ikke", kan du nulstille adgangskoden med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) eller dit telefonnummer.

1. Gå til din Adobe-konto.

2. Klik på Har du glemt adgangskoden? i loginvinduet.

Glemt adgangskode
  3. Indtast den e-mailadresse, der er tilknyttet dit Adobe ID, i vinduet Har du glemt adgangskoden, og klik på Næste.

4. Vælg, hvordan du vil nulstille din adgangskode, i vinduet Nulstil din adgangskode:

• E-mail til gendannelse: Adobe sender en e-mail med vejledning til nulstilling af adgangskode.
    • Sms til gendannelse: Adobe sender en sms med bekræftelseskoden til dit registrerede telefonnummer.
    Nulstil adgangskode

Bemærk:

Hvis du ikke har adgang til den arkiverede e-mailadresse, og du ikke har knyttet et telefonnummer til din konto med henblik på gendannelse, kan du kontakte Adobe Kundepleje for at få nulstillet adgangskoden.

5. Benyt én af følgende fremgangsmåder alt efter de valgmuligheder, du har valgt:

E-mail til gendannelse
    Find e-mailen vedrørende nulstilling af Adobe ID-adgangskoden, og klik på linket. Vinduet "Nulstil adgangskoden" vises i din webbrowser. Indtast den nye adgangskode to gange, og klik på Nulstil min adgangskode.

Nulstil min adgangskode

Sms til gendannelse
    Indtast den sekscifrede bekræftelseskode fra sms'en i vinduet Se din telefon, og klik på Bekræft.

Nulstil ved hjælp af mobiltelefon

Bemærk:

Kan du ikke finde e-mailen? Hvis du ikke kan se e-mailen fra Adobe i indbakken, skal du tjekke mapperne til spam eller uønsket mail. Hvis du stadig ikke kan se den, skal du kontakte Adobe Kundepleje.

Skift eksisterende adgangskode

Af hensyn til sikkerheden af din konto og dine data er det en god idé at ændre adgangskoden til din konto jævnligt. Sådan gør du:

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode ved hjælp af Creative Cloud-computerappen eller dit weblogin.

2. Klik på Profil i øverste navigationslinje. Klik derefter på Adgangskode og sikkerhed i venstre rude.

Skærmbillede med profil og adgangskode
  3. Klik på Skift i sektionen Adgangskode.

Skift adgangskode
  4. Angiv din aktuelle adgangskode for at bekræfte din identitet. Angiv din nye adgangskode to gange for at bekræfte, og klik derefter på Skift adgangskode.