Find ud af, hvordan du nulstiller en glemt adgangskode eller skifter din eksisterende adgangskode.

Nulstil glemt adgangskode

1. Gå til siden, hvor du logger på din Adobe-konto, angiv din e-mailadresse, og vælg Fortsæt.

Logonskærm
  2. Vælg Nulstil din adgangskode.

Klik på "Nulstil din adgangskode"
  3. Angiv den kode, der er sendt til din e-mailadresse eller dit telefonnummer.

Opdater kode

Hvis du har angivet både en e-mailadresse og et telefonnummer, kan du vælge at modtage din kode i en e-mail i stedet. Vælg Få din kode på en anden måde.

4. Gå til skærmen Opdater din adgangskode, angiv din nye adgangskode to gange for at bekræfte, og vælg derefter Nulstil adgangskode

Opdater adgangskode

Kan du ikke finde en e-mail, der indeholder koden?

Hvis du ikke kan finde e-mailen fra Adobe i indbakken, skal du kontrollere mapperne til spam eller uønskede e-mail. Hvis du stadig ikke kan finde den, skal du se Har ikke modtaget en ventet e-mail fra Adobe.

Har du ikke adgang til din e-mailadresse?

Hvis du vil opdatere din e-mailadresse, skal du se under Rediger personlig profil til Adobe-konto

Skift eksisterende adgangskode

Af hensyn til sikkerheden for din konto og dine data er det en god idé at ændre adgangskoden til din konto jævnligt.

1. I sektionen Adgangskode skal du vælge Skift.

Sektionen Adgangskode
  2. Angiv din aktuelle adgangskode for at bekræfte din identitet.

3. Angiv din nye adgangskode to gange for at bekræfte, og vælg derefter Skift adgangskode.

Reset_pwd

Har du brug for at opdatere din e-mailadresse eller dit telefonnummer?

Hvis du vil ændre din e-mailadresse eller dit telefonnummer, kan du se Rediger personlig profil til Adobe-konto.