Dette dokument indeholder en liste over rapporterede problemer, som er blevet rettet i hver version.

Oktober 2018 (version 13.0) udgivelse

Går ned, hænger, mislykket import eller eksportproblemer

• Nogle Quick Time referencefiler kan ikke længere importeres.
  • Nogle MOV-filer i DVCPR050 kodeks er importeret kun som audio.
  • Der opstår et funktionalitetsproblem ved eksport med ProRes 422 HQ kode.
  • 6144x6144 sekvensen eksporteres som 5968x4352 med HEVC Match source forudindstillinger.
  • Eksport til HEVC 5760x5760 giver HEVC lokal PAC ved 5760x4352.

Problemer i forbindelse med billedtekster

• Med DL import, kan undertekster i projektet ikke brændes ind. Hvis undertekster er indstillet til Ingen, vil hele videobilledet være blankt.
  • Premiere Pro-sekvenser med undertekster vises offline i Adobe Media Encoder, når original gengivelse er slået fra (kun Mac).

Problemer i forbindelse med arbejdsforløb og brugergrænseflade

• Enhver forudindstillet adaptiv bithastighed for H.264 anvender altid minimumhastigheden (0,19 Mbps), hvis Premiere Pro-/After Effects-projekter sendes i kø med Dynamic Link.

Acceleration af hardware kodning/afkodning

• Kan ikke deaktivere acceleration af hardware afkodningsfunktionen i indstillinger> Medie
  • H.264 multipleksing kræver den dobbelte disk størrelse af destinations output filen.
  • Adobe Media Encoder synes ikke at understøtte H.264 HW Afkoder.

Diverse problemer

• [XMP] Portrætbilledet roteres med 90 grader ved output.
  • Adobe Media Encoder trimmer output en rammestørrelse mindre end Premiere Pro.
  • After Effects og Adobe Media Encoder viser den forkerte ramme med Dynamic Link for at få en 23,976 Character Animator scene.

Juli 2018-udgaven (version 12.1.2) Udgivelse

• Når du forsøger at eksportere en fil til MXF DNx-format, findes indstillingen for valg af 12 lydkanaler ikke på lydfanen i eksportdialogboksen.
  • Når du eksporterer en fil til animeret GIF, vises der uønskede artefakter i outputfilen.
  • Funktionen Vælg fungerer ikke, når du bruger Lumetri Look/LUT-effekten i dialogboksen med eksportindstillinger.

Bemærk: Navnet på den eksterne Look/LUT-fil ikke vises korrekt i menuen, når du vælger den, men den korrekte effekt anvendes alligevel i den eksporterede fil.

• Adgangskoden kan ikke gemmes, og den vises ikke i tekstboksen Adgangskode, når du vælger indstillingen "Alle med en adgangskode" i afsnittet Vimeo.
  • Premiere Pro-sekvenser med undertekster vises som offline medier i macOS, når original gengivelse er slået fra.
  • I visse tilfælde kan det tage det længere tid at generere output i lav opløsning vha. hardwareacceleration, og miniaturebilledet vises muligvis spejlvendt under indkodningen.
  • Der vises et bedre hardware værktøjskodningstip når en ikke-understøttet OS-version anvendes.

April 2018 (version 12.1.1) udgivelse

• Adobe Media Encoder går nogle gange ned efter starten ved indlæsning af Cool Type-skrifttyper. Skrifttyperne kan ikke indlæses senere.
  • PNG-filer med Alpha-indhold vises ikke korrekt med standardfortolkningen af Straight Alpha.
  • I nogle tilfælde bliver billeder ikke overlejret, når du eksporterer en PNG-billedsekvens.

April 2018-udgaven (version 12.1)

Går ned, hænger, mislykket import eller eksportproblemer

• Adobe Media Encoder går ned ved eksport til OP1A-codec med bestemte projektfiler.
  • Adobe Media Encoder går ned ved smart gengivelse af QT-indpakkede AVI-filer.
  • Eksport af en After Effects-sammensætning inden for en XDCAM MXF-kilde mislykkes i Adobe Media Encoder.
  • MKV-import virker ikke i Windows.
  • MXF-filer kan ikke importeres.
  • HEVC-kilde kan ikke importeres i mkv-beholder.
  • opencl_runtime får Mac-computere med NVIDIA GPU til at gå ned ved kodning af H.264-kilder til interlace-format.
  • De fleste forsøg på H.264-kodning mislykkes med Android-forudindstilling.
  • Når der importeres en gruppe af filer, importeres de med en forkert billedfrekvens.
  • H.264 flytter eller koder billeder helt uden for rækkefølgen.
  • XAVC-kodning til 2K eller højere forudindstillinger mislykkes med det samme.
  • Lyddelen af visse ProRes MOV-filer med AAC-lyd kan ikke importeres, og der opstår en kodningsfejl.
  • Fra en sekvens med en indlejret sekvens eksporteres kun den indlejrede sekvens.
  • Adobe Media Encoder afsluttes uventet, efter at du har valgt eller fravalgt muligheden Brug kameraets retning  i dialogboksen Indstillinger for RED R3D-kilde.
  • Adobe Media Encoder går ned, når du trykker på Enter-tasten efter at have rykket tidskoden for et brugerdefineret YouTube-miniaturebillede.

Problemer i forbindelse med undertekster

• Indbrændte billedtekster forsvinder midt i den viste video, hvis du bruger parallel kode.
  • Mulighederne for EBU-tekster vises ikke på ikke-EBU-medier, når der anvendes en EBU-forudindstilling.
  • Billedtekster i et projekt vises ikke på tidslinjen eller ved eksport.

Problemer i forbindelse med arbejdsforløb og brugergrænseflade

• Når du trækker elementer fra Character Animator til Adobe Media Encoder, vises fejlmeddelelsen "Kilden er tom".
  • Format/forudindstilling kan ikke ændres for flere job i panelet Kø.
  • HEVC: Intervallet for indstilling af bithastighed ændres ikke hurtigt nok, når du ændrer indstillingen af niveau.
  • Der vises et forkert arbejdsområde for et projekt.
  • Der kan ikke scrolles i kontekstafhængige pop op-menuer.
  • I H.264 og HEVC forsvinder muligheden for indstilling af samplingfrekvens, hvis der skiftes lyd-codec fra SurCode til AAC eller MPEG.

Problemer i forbindelse med publicering

• Hvis du skifter kanal via menuen Kanaler i YouTube-indstillingerne, opdateres statusstrengen ikke, før du lukker og åbner dialogboksen Eksportindstillinger igen.
  • Det maksimale antal tegn for Twitter skal øges til 280 i stedet for 140.
  • YouTube og andre destinationer får timeout under login (HandleTokenRequest-fejl).
  • Af hensyn til brugeroplevelsen skal indstillingerne for personlige oplysninger under Læg online i Eksportpanelet svare til Facebook-indstillingerne for personlige oplysninger.

Diverse problemer

• I vinduet til forhåndsvisning vises der en meddelelse om ventende meddelelser, efter at du har genimporteret gyldigt output.
  • Der vises uskarpe/pixelerede filikoner i mediebrowseren.
  • Billeder i BMP- og GIF-format kan ikke overføres som brugerdefinerede miniaturebilleder til YouTube i Mac OS, men de understøttes i Windows.
  • [HEVC] Forskydning på billeder med ny HEVC-codec.
  • XDCAMHD 422 vbv_delay-overløb ved smart gengivelse.
  • Ved kodning til MPEG-2 CBR genereres der et uskarpt billede et par gange i sekundet.

Januar 2018-udgaven (version 12.0.1) Udgivelse

• Importen mislykkes, når du vil importere en HEVC-kildefil for en MOV-beholder til Adobe Media Encoder.
  • Outputtet bevarer ikke kildefilens billedformat, når du eksporterer en HEVC-kildefil.
  • Når du opdaterer importerede filer, f.eks. ved at føje et filtypenavn til den importerede fil, registreres yderligere data ikke i Media Encoder.
  • Når du eksporterer Premiere Pro-sekvensprojektfiler fra Adobe Media Encoder, mister de forbundne animationslag deres egenskaber, så de ikke animeres.
  • Der opstår en undtagelse, og eksporten mislykkes, når du anvender QuickTime-forudindstillingen Match kilde til DNx-kildefiler.
  • Størrelsen og bithastigheden for eksporterede filer er større end for kildefilerne, når du eksporterer filer med H264-forudindstillingerne Match kilde.
  • I dialogboksen for forudindstillede vælg "Brug nuværende" under indstillingerne for brugerdefinerede miniaturer. Bliver dialogen tom i et sekund, og tidskoden nulstilles til 00;00;00;00.
  • Når du eksporterer en fil ved hjælp af en YouTube-dialogboks med indstillinger for offentliggørelse med en godkendt konto, vises den generiske statusmeddelelse "logget ind" i dialogboksen i stedet for navnet på kontohaveren.
  • Eksportindstillinger > udgivelseskode, adgangskodefeltet i Vimeo-indstillingerne vises ikke, når du vælger muligheden "Kan ses af alle med en adgangskode".
  • Når du eksporterer en Vimeo-film i mp4-format 4096x572 fra en Barco escape ProRes4444-kilde ved 6144X858, kan Adobe Media Encoder ikke eksportere filen.
  • Når du eksporterer et projekt ved hjælp af Adobe Media Encoder, gengives videoen uden indbrændte undertekster.
  • Kilder med tekster på flere spor får ikke den rigtige stream, når du aktiverer "Brænd billedtekster i video" og fortsætter med Adobe Media Encoder-køen.
  • Kommandoen STL-undertekster vises ikke i menuen Filformat, når du vælger Opret SideCar-fil (Eksporter > Billedtekst).
  • Kvaliteten ved DPX-import er ikke lige så god som med andre videoprogrammer.

Oktober 2017-udgaven (version 12.0)

Fejlrettelser i forbindelse med nedbrud

• Adobe Media Encoder CC blev nogle gange afbrudt uventet ved eksport af Premiere Pro-projekter til H.264-format.
  • Meddelelsen "Der er opstået en fejl i Premiere Pro" vises muligvis ved åbning af specifikke Premiere Pro-projekter.
  • Der vises muligvis en meddelelse om nedbrud eller en fejlmeddelelse med teksten "Fejl ved kompilering af film", når du eksporterer med indstillingen "højeste gengivelseskvalitet" på nogle MacBook-computere med NVIDIA GeForce GT 650M-hardware.
  • Ved kodning til stillbilledformater reagerer Adobe Media Encoder muligvis ikke eller viser en fejl.
  • I macOS 10.12 kan Media Encoder gå ned efter starten, hvis brugermappen ligger på et netværk.

Rettede fejl i forbindelse med mediekodning

• Gengivelse med MAXON Cinema 4D-filer i sammensætninger mislykkes muligvis.
  • Kodning af nogle XDCAM HD422 .MOV-filer mislykkes muligvis.
  • Kodning af filer i HEVC mislykkes muligvis første gang, efter at du har ryddet plugin-cachen.
  • Adobe Media Encoder kan ikke gengive filer i biblioteker, der ikke findes, selvom de angives som standard.
  • Eksport af Premiere Pro-projekter til QuickTime mislykkes muligvis.
  • Der kan opstå hukommelsesrelaterede problemer ved eksport af specifikke Premiere Pro-projekter, der kræver over 1 GB hukommelse.
  • Der kan opstå hukommelsesproblemer, eller Media Encoder reagerer muligvis ikke, når du arbejder med projekter i kø.
  • Mediegengivelsen mislykkes muligvis, når du bruger filer i QuickTime-format i GV Stratus-systemer.

Fejlrettelser i forbindelse med smart gengivelse

• Ved gengivelse af filer i XDCAM HD420-format bliver der muligvis sprunget et billede over.
  • Smart gengivelse af filer i XDCAM EX-format, der er optaget fra et Sony-kamera, mislykkes muligvis.
  • Adobe Media Encoder kan gå ned ved gengivelse af specifikke sekvenser på macOS.
  • Gengivelse af filer i XDCAM-format kan gå langsommere end normalt.

Fejlrettelser i forbindelse med tekster

• Der vises ingen tekster ved forhåndsvisning i eksportindstillingerne, når indstillingen "Brænd billedtekster i video" er aktiveret.
  • Teksterne brændes ikke, når der er kilder med tekster på flere spor, og indstillingen "Brænd billedtekster i video" er aktiveret.
  • Indstillingen "Integrer billedtekst" vises, selvom formatet ikke understøtter integration af tekster.

Fejlrettelser i forbindelse med lyd

• Ved brug af MPEG-filer i formater med H.264-kodning kan der muligvis ikke gengives lyd.
  • Nogle filer importeres muligvis uden lyd ved første start efter installationen.

Andre fejlrettelser

• Fejl i forbindelse med offlinekodning af medier i sekvenser, hvor MPEG-forhåndsvisning er aktiveret.
  • Der vises muligvis en sort skærm med videoartefakter, hvis indstillingen for videogengivelse er angivet til metal, og du gengiver medier, hvor LUT-forudindstillingen er aktiveret.
  • Adobe Media Encoder koder en fil, selvom muligheden "Ingen kodning af offlinefiler" er valgt.
  • Du kan muligvis ikke arbejde med projekter, der er eksporteret med arbejdsforløbet til eksport i After Effects-projekter fra Audition til Adobe Media Encoder.
  • Hvis du arbejder med optagelser i 2880x2880 og anvender indstillingen "Match kilde", nedgraderer Adobe Media Encoder muligvis formatet til 2304x2304.
  • Hvis "Match kilde" er valgt som forudindstilling, vises der muligvis tomme eller forkerte indstillinger i dialogboksen Forudindstillinger.
  • Der vises muligvis en licensfejl ved start af Adobe Media Encoder med brugerdefineret placering.
  • Der kan opstå feltblanding ved kodning af interlace-optagelser i Adobe Media Encoder.
  • Farverne kan løbe ud, når du eksporterer med H.264-formatet, og indstillingen Match kilde er aktiveret.
  • Ved kodning til DNxHR-formatet viser Adobe Media Encoder muligvis en fejlagtig meddelelse om, at kodningen er gennemført.