Du kan oprette aftaleposter i batch med fanen Batchaftaler Du kan vælge, hvilken aftaleskabelon der skal bruges, og derefter skrive en forespørgsel for at indsnævre posterne for det overordnede objekt. Når du klikker på knappen Opret aftaler, oprettes der én aftalepost for hver af disse forespørgselsposter baseret på den aftaleskabelon, du angiver.

Opret aftaler som batchkørsel

Sådan opretter du aftaler i batch:

1. Vælg Adobe Sign fra Force.com-appmenuen øverst til højre på skærmen.

2. Klik på fanen Batchaftaler. Hvis fanen ikke vises, skal du bruge fanerullemenuen til højre.

Vælg indstillingen Batch i rullemenuen

Siden Opret aftaler som batchkørsel vises.

3. I rullemenuen Vælg aftaleskabelon skal du vælge den aftaleskabelon, der skal bruges til at oprette batchaftalerne. Overordnet objekttype udfyldes baseret på den valgte skabelon.

Siden Opret aftaler som batchkørsel

4. I feltet Skriv postforespørgsel skal du skrive en forespørgsel for at indsnævre listen over poster, der bruges til at oprette en aftalepost. Følgende er eksempler på forespørgsler:

Vælg alle "opportunities"

○ SELECT Id from Opportunity

Vælg alle "leads", der kom fra telefonforespørgsler fra Acme corp:

○ SELECT Id from Lead where LeadSource = 'Phone Inquiry' and Email LIKE '%acme.com'

Vælg alle kontakter under konti af typen Prospect, der er oprettet efter i går, og som ikke har fravalgt mails.

○ SELECT Id from Contact where Type = 'Prospect' and CreateDate > YESTERDAY and HasOptedOutOfEmail = false

Vælg alle "leads" fra en 2014 Dreamforce-kampagne

○ SELECT Id from Lead where Campaign.Name = '2014 Dreamforce Campaign'

5. Klik på knappen Opret aftaler. Der vises en meddelelse om, at batchen er sendt.

Bekræftelsesmeddelelse om, at aftalerne blev oprettet

Så snart aftalerne er oprettet og sendt, kan du se dem i visningen med aftaleobjektliste ved at klikke på fanen Aftale.

Vælg Alle aftaler, og klik på Kør

Klik på knappen Start for at vise listen.

Den fulde liste over alle aftaler

Send, opdater og administrer aftaler i batch

I visningen med aftaleobjektliste kan du nu udføre batchhandlinger (200 ad gangen på enhver aftalepost). Disse handlinger omfatter:

• Skift ejer
  • Annuller aftale
  • Slet aftale
  • Send aftale
  • Send påmindelse
  • Opdater aftale

Det første trin i administration af aftaler i stort antal er at vise knapmulighederne, der er vist ovenfor.

Sådan gør du:

1. Gå til Konfiguration > Opbyg > Opret > Objekter.
  2. Klik på navnet for objektet Agreement
Gå til Objekter i SFDC

3. Klik på linket Søgelayouts øverst på siden for at gå til den sektion

Search Layouts Link

4. Klik på linket Rediger for Visning af aftaleliste

Panelet Søg efter layout

5. Vælg de knapper til batchopdatering, du vil føje til din aftaleliste, og Tilføj dem til sektionen Valgte knapper

6. Klik på Gem.

Visning af aftaleliste

Sådan manipulerer du flere aftaler:

1. Klik på knappen Aftaler for at åbne aftalelisten

2. Klik på knappen Start

Vælg Alle aftaler, og klik på Kør

3. Vælg hver af de aftaler, du vil udføre en handling på.

○ Hvis feltet øverst ved siden af Handling markeres, vælges alle posterne på den aktuelle visning.

4. Klik på den ønskede handling

Bemærk:

Visse handlinger er ikke tilladt. Du kan f.eks. ikke annullere en aftaler, der allerede er underskrevet. Du kan ikke sende en aftale, der allerede er sendt. Hvis du prøver at udføre disse handlinger, får du en fejl på aftalepostens side

Vælg alle de poster, der skal redigeres, og klik på den relevante knap

Når du har klikket på knappen, skal du muligvis bekræfte, at du vil udføre handlingen.  Klik på OK for at bekræfte.

Der vises en meddelelse efter handlingen, der bekræfter, at handlingen behandles

Meddelelse efter handling