Fejlfinding og hjælp

Almindelige opgaver

Hvordan underskriver jeg et dokument elektronisk?

Det er hurtigt og nemt at underskrive et dokument elektronisk. Læs om, hvordan du underskriver et dokument.

Hvordan konfigurerer jeg min konto?

Læs om konfiguration af din konto i vejledningen til hurtig konfiguration.

Hvordan sender jeg et dokument til underskrivelse?

Følg disse trin for at sende aftaler og indsamle underskrifter.

Hvordan føjer jeg et signaturfelt og andre felter til et dokument?

Kan jeg annullere en aftale, som jeg har sendt til underskrivelse, eller kan jeg ændre underskriveren?

Ja. I Administrer indhold kan du få hjælp til at ændre underskriveren, nulstille udløbsdatoen, annullere en aftale og indstille påmindelser.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg min adgangskode?

Følg disse trin for at nulstille adgangskoden.

Hvordan føjer jeg brugere til min konto?

I dette selvstudie kan du se, hvordan du føjer nye brugere til din konto.

Hvordan opretter jeg grupper på min konto?

Du kan redigere grupper under fanen Konto. I dette korte selvstudie kan du få hjælp til at oprette og administrere grupper.

Kan jeg give andre tilladelse til at se mine aftaler?

Ja. Du kan dele din konto med andre. Se Deling af en konto mellem flere brugere.

Understøtter Adobe Sign funktionen Single Sign-on (SSO)?

Ja, hvis virksomhedens netværk understøtter protokollen SAML 2.0. Du kan få flere oplysninger i Aktivering af Single Sign-On med SAML.

Fællesskab

Deltag i samtalen.

Populære relaterede fora