Fejlfinding og hjælp

Det er hurtigt og nemt at underskrive et dokument elektronisk. Læs om, hvordan du underskriver et dokument.

Læs om konfiguration af din konto i vejledningen til hurtig konfiguration.

Følg disse trin for at sende aftaler og indsamle underskrifter.

Ja. I Administrer indhold kan du få hjælp til at ændre underskriveren, nulstille udløbsdatoen, annullere en aftale og indstille påmindelser.

Følg disse trin for at nulstille adgangskoden.

I dette selvstudie kan du se, hvordan du føjer nye brugere til din konto.

Du kan redigere grupper under fanen Konto. I dette korte selvstudie kan du få hjælp til at oprette og administrere grupper.

Ja. Du kan dele din konto med andre. Se Deling af en konto mellem flere brugere.

Ja, hvis virksomhedens netværk understøtter protokollen SAML 2.0. Du kan få flere oplysninger i Aktivering af Single Sign-On med SAML.

Fællesskab

Deltag i samtalen.

Populære relaterede fora