Velkommen til Adobe Sign!

Før du starter med at bruge Adobe Sign, har vi lidt grundlæggende at gennemgå. Formålet med denne vejledning er at gøre dig bekendt med Adobe Sign og den funktionalitet, du har som bruger.

Vejledningen dækker de vigtigste processer i Adobe Sign og gør dig bekendt med brugergrænsefladen. Adobe Signs hjælpesystem giver mere dybdegående oplysninger. Hvis du har internetforbindelse, kan du klikke på linksene i de grå felter, der starter med "Flere oplysninger..." for at se de relaterede hjælpeemner.

Bemærk:

Der, hvor det er muligt, noteres funktioner, der er specifikke for Business- og/eller Enterprise-tjenesteniveauer. Denne vejledning dokumenterer de funktioner, der er tilgængelige på det højeste niveau af licensaftale, Adobe Sign til virksomheder. For at se din licenstype skal du gå til Min profil. Hvis du har spørgsmål om de funktioner, der er tilgængelige for din licens, skal du kontakt din Client Success Manager eller Adobe Sign Support.

Adobe Sign er et stærkt brugerdefineret program med mange funktioner, der måske eller måske ikke passer til din måde at drive forretning på. Din kontoadministrator eller gruppeadministrator har muligvis deaktiveret nogle af de beskrevne indstillinger. Hvis du har brug for noget, du ikke kan se, skal du kontakte din gruppe- eller kontoadministrator. Vores tjeneste understøtter forskellige konfigurationer for forskellige grupper, så selvom det er bedst at have en funktion deaktiveret for én gruppe, er det muligt at have den aktiveret for en anden.

Efter denne vejledning vil du være bekendt med alle "send"-standardworkflows i Adobe Sign, samt hvordan du administrerer dine aftaler, og hvordan du genererer rapporter, så du kan holde styr på, hvad der er fuldført, og hvad der stadig afventer.

Tilpas din konto

Når du første gang logger på Adobe Sign, bør du bruge et minut på at gennemgå dine personlige brugeroplysninger. Disse oplysninger bruges i flere skabeloner, så det er vigtigt, at de er rigtige.

• Hold markøren over dit navn øverst til højre for at åbne menuen, og klik på Min profil

Profilsiden viser de specifikke værdier, som Adobe Sign vil anvende ved tilpasning af dine transaktioner. Særligt vigtigt er:

• Dit fulde navn – bruges i mailkommunikation og til din standardsignatur
  • Din jobtitel – udfyldes automatisk, hvis du på et tidspunkt har udfyldt et titelfelt
  • Dit virksomhedsnavn – afspejles i mailkommunikation og bør være virksomhedens fulde, juridiske navn
  • Tidszone – tids-/datostempler vises i din tidszone for mere klarhed ved kørsel af rapporter.

Hvis du skal justere noget indhold, skal du klikke på knappen Rediger profil, foretage de nødvendige ændringer og derefter Gemme dine ændringer.

Rediger min profil

Når du har konfigureret dine personlige oplysninger, skal du tage et hurtigt kig på de andre personlige indstillinger, der er vist på venstre side af skærmen. Disse indstillinger er specifikke for dig som bruger og kan være nyttige automatiseringer:

• Min profil – dine personlige oplysninger
  • Adgangstokens – hvis du er en udvikler, er det her, dine API-tokens defineres og vises
  • Twitter-integration – send et tweet, hver gang en aftale fuldføres!
  • Min e-mail-fodnote – føj en brugerdefineret (alm. tekst) sidefod til bunden af dine mailskabeloner ved afsendelse af nye aftaler
  • Automatisk delegering – deleger automatisk Adobe Sign-aftaler, der sendes til dig til underskrivelse, til den navngivne part. I stil med en "out of office"-videresendelsesproces for Adobe Sign-aftaler
  • Mine notifikationer – konfigurer, hvilke typer hændelser/advarsler du ønsker, at Adobe Sign skal give dig besked om, og hvordan du ønsker at blive underrettet. Du kan få mail i realtid eller logge hændelsen og konfigurere rapportering på en daglig eller ugentlig cyklus. (Hændelser er udløsere, når noget sker. Advarsler udløses, når et tidsinterval forløber, og noget ikke sker)
  • Delte notifikationer – hvis en anden bruger konto deles med dig, kan du tilpasse, hvilke af deres hændelser og advarsler du vil underrettes om
  • Min signatur – upload et billede af din signatur og dine initialer. PNG-filer virker bedst
  • Indstillinger for sprog – der er to indstillinger at overveje under dette sidehoved:
    • Min sprogpræference – denne indstilling lader dig definere det sprog, der bruges for dig i Adobe Sign-webprogrammet.
    • Underskrivelsessprog – denne indstilling definerer det standardsprog, der bruges for mailnotifikationer og modtagerens guidede underskrivelsesoplevelse.
  • Vis andre konti – hvis du skal se aftalerne på en anden brugers konto, kan du anmode om det her. En liste over alle viste konti nummereres. Dette er et "skrivebeskyttet" perspektiv
  • Del min konto – hvis du skal dele din konto med en anden person, kan du her specificere, hvem der kan se dine aftaler. Deling af din konti er kun en visning. Seeren kan ikke underskrive, annullere eller delegere

Side efter side-oversigt

Hjem-siden er den første side, som de fleste underskrivere logger på. (Send-siden er den anden mulighed, der er konfigureret af din kontoadministrator.)

Hjem-side

Hjem-siden er en visning bestående af følgende sektioner, der giver dig en hurtig visning af og adgang til de fleste af Adobe Sign-funktionerne:

• I gang – en tæller af de aftaler, du har oprettet, og som stadig er i gang
    • Hvis du klikker på tælleren, åbnes siden Administrer filtreret efter de aftaler, der stadig er i gang
    • Tælleren I gang inkluderer ikke aftaler, der Venter på dig
  • Venter på dig – en tæller, der indikerer alle de aftaler, der i øjeblikket venter på din handling
    • Hvis du klikker på tælleren, åbnes siden Administrer filtreret efter de aftaler, der venter på dig
  • Hændelser og advarsler – hvis du klikker på tælleren, åbnes siden Notifikationer på fanen Hændelser.
  • Anmod om signaturer – et hurtigt link til Send-siden med den ekstra mulighed for at starte processen ved at vedhæfte et biblioteksdokument eller starte et brugerdefineret workflow (hvis det er aktiveret for din konto)
  • Start fra bibliotek – lader dig vælge en biblioteksskabelon eller et workflow for at starte en ny aftale.
  • Flere ting, du kan gøre – en liste over andre almindelige handlinger
    • Udfyld og underskriv et dokument – bruges, når du vil sætte din signatur på et dokument og derefter sende det underskrevne dokument til en anden part. Eksempelvis udfyldning af skatteformularer eller tilladelsesskemaer
    • Udgiv en webformular webformularer er dokumenter/formularer, du kan linke til eller integrere på dit websted, som lader kunder generere et underskrevet dokument. Et medlemskabsprogram eller en registreringsformular på dit websted
    • Send i massevis med Mega Sign – et workflow, der lader dig sende et dokument til individuel underskrivelse til hundredvis af personer. Hver person får deres egen separate aftale, der kun anmoder om deres signatur. Eksempelvis årlige adfærdsaftaler
    • Opret en genanvendelig skabelon – lader dig oprette et dokument eller en feltskabelon til gentagen brug. Skabeloner kan gemmes til personlig brug, gruppebrug eller til at være tilgængelige for hele kontoen
    • Administrer og spor alle aftaler – fører dig til Administrer-siden
    • Optimer din konto – knappen Optimer din konto åbner en lille dialogboks, der varierer baseret på brugerens højeste autoritetsniveau:
      • Brugere bringes til siden Min signatur for at oprette deres signatur
      • Gruppeadministratorer bringes til kontoens konfigurationsside for at uploade et logo til deres gruppe
      • Kontoadministratorer bringes til kontoens konfigurationsside for at konfigurere firmanavn, værtsnavn og logo
    • Få hjælp – brugere kan få adgang til selvbetjeningshjælpen ved at klikke på spørgsmålstegnet øverst til højre i Adobe Sign-vinduet. Ved at klikke på spørgsmålstegnet åbnes der en undermenu med disse indstillinger:
      • Brugervejledning – åbner en ny fane til Adobe Sign-brugervejledningen
      • Selvstudier – åbner en ny fane til Adobe Sign-videovejledninger
      • Kontakt support – åbner portalen til supportkontakt, hvor mail-, chat- og telefonsupport er tilgængelig
        • Supportmulighederne varierer baseret på kundekontoens tjenesteniveau
        • Anmodninger om at ændre indstillinger, redigere kontoen eller undersøge en specifik transaktion (alle andet brugerindhold) skal foretage af en kontoadministrator for Adobe Sign-kontoen
      • Udgivelsesnoter – et link til aktuelle produktbemærkninger
Få hjælp-menu

Send-siden er der, hvor du opretter nye aftaler. Siden er opdelt i fire sektioner:

send_page_-_blank

Som afsender, modtager eller sågar en cc-part vil den være tilgængelig på din Administrer-side, hvis du var en deltager med en Adobe Sign-aftale. Som en portal til alle aftaler, der er knyttet til din bruger, er siden designet med to mål for øje: at finde den aftale, du vil undersøge, og udføre administrationsopgaver for den aftale.

Sidens primære brødtekst er listen over dine aftaler filtreret efter statussen for aftalerne i det venstre spor (igangværende, venter på dig, fuldført, annulleret, udløbet og kladde). Skabelonfiltre er også tilgængelige lige under aftalefiltre (skabeloner, webformularer og Mega Signs).

Inputtekstfiltre øverst på siden kan hjælpe med at finde individuelle dokumenter ved at søge efter mailen, aftalens navn, en modtagers navn (hvis det er kendt i systemet), dato, noter osv.

Siden Administrer

Jævnligt planlagte rapporter kan hjælpe dig med hurtigt at vurdere, hvordan dine dokumenter skrider frem, og hvor din opmærksomhed kræves. Rapporter kan designes til at blive udløst når som helst for at inkludere omfanget fra alle aftaler til kun dokumenter med et angivet navn.

Rapportsidens grænseflade
Knapper på returneret rapport

Afsendelse af aftaler

Afsendelse af dokumenter og indsamling af signaturer og godkendelse er det, Adobe Sign handler om! Hver kunde har forskellige krav til, hvem der skal interagere med dokumentet i i hvilken rækkefølge, så der er flere workflowfunktioner tilgængelige på Send-sidens grænsefladen, du bør kende.

send_page-unbranded

Afsendelse af en aftale starter med, at man definerer modtagerne og den rækkefølge, hvori de får adgang til at interagere med dokumentet.

I modtagersektionen beder den øverste knap dig om at vælge den grundlæggende signaturrækkefølge:

• Udfyld i rækkefølge vælges (som vist ovenfor), kan der ses en sekventiel underskrivelsesproces fra ét underskrivelsestrin til det andet, og modtagere nummereres for at indikere den eksakte deltagelsesrækkefølge
    • Hybride signaturflows starter som et sekventielt workflows (udfyld i rækkefølge)
  • Når Udfyld i vilkårlig rækkefølge er aktiveret, kan parallel underskrivelse finde sted, og modtagere nummereres ikke for at indikere, at der ikke er nogen specifik deltagelsesrækkefølge.
Send - Recipients - Any Order

Til højre for knappen til signaturrækkefølge er der to links:

• Tilføj mig – klik på dette link for at inkludere dig selv som den næste modtager i deltagelsesrækkefølgen
  • Tilføj modtagergruppe – klik på dette link for at oprette en gruppe af modtagere, hvor én skal deltage på vegne af hele gruppen. Opret eksempelvis en gruppe for HR-teamet, hvor kun én person fra HR faktisk behøver at underskrive aftalen.

Bemærk:

Hvis du vil ændre rækkefølgen af modtagerne, kan du ændre den ved at klikke og trække modtagerne til stakkens rigtige rækkefølge, eller du kan direkte redigere tallene, og stakken justeres derefter.

Hver modtager oprettes med fem elementer:

Recipient w Validation2

A. Deltagelsesrækkefølge – når Udfyld i rækkefølge er valgt, giver deltagelsesrækkefølgen en klar indikation af, hvornår hver modtager vil interagere med aftalen

B. Rollehvordan karakteriseres modtageren bedst?

C. Mailadresse – dette er modtageren mailadresse og bruges til al mailkommunikation med modtageren, inkl. anmodningen om at underskrive.

D. Godkendelsesmetoder – hvordan skal modtageren godkendes? Vil du bruge godkendelse med dobbeltfaktor?

E. Privat besked (valgfrit) – afsenderen kan inkludere individuelle instruktioner til hver modtager, der vises, når modtageren får vist aftalen

Linket Vis CC under modtagerlisten viser et felt, hvor du kan angive CC-mailadresser, som skal kunne se aftalen, uden at de kan underskrive/godkende.

Et "hybrid" workflow er en forekomst af den sekventielle deltagelsesrækkefølge, hvor en eller flere af trinnene involverer to eller flere modtagere, der får adgang til dokumentet på samme tid. Alle underskrivere/godkendere af det "parallelle" trin vil skulle fuldføre deres part, før den sekventielle proces skifter til det næste trin.

Hybrid Recipients

Modtagergrupper er nyttige, når du skal "sign off" fra et team eller en organisation, men ikke fra en specifik person i den gruppe. Ethvert medlem i gruppen har tilladelse til at underskrive eller godkende på vegne af hele gruppen.

Recipient Group2

Beskedsektionen indeholder to felter, der kan forbedre din succes væsentligt.

Send - Message section

I feltet Aftalenavn kan du angive enhver streng, der identificerer aftalen. Denne streng udfyldes i emnefeltet i modtagernes mail (fremhævet med gult nedenfor), men også som navneværdien på siden Administrer. Hvis du vælger et entydigt og meningsfuldt navn, er det nemmere for dine modtagere at identificere din mail, og det kan forbedre din mulighed for at søge efter aftalen om nødvendigt.

Bemærk:

Hvis der ikke angives et aftalenavn, før et dokument vedhæftes, vil aftalenavnet tage navnet på den første fil, der vedhæftes. Denne værdi kan redigeres, indtil aftalen sendes.

Aftalebeskeden er et almindeligt tekstfelt, hvor du kan skrive relevante instruktioner eller kommentarer (fremhævet med grønt nedenfor). Denne besked vises på mailen Underskriv, der sendes til alle modtagere (modsat Privat besked, som kun vises for den modtager, den er konfigureret til).

Gennemgå og underskriv mail med navn og besked

Beskedskabeloner

Enterprise-kunder vil have adgang til beskedskabeloner, som konfigureres af din administrator. Beskedskabeloner er direkte knyttet til funktionen Modtagers sprog i sektionerne Indstillinger, så når du vælger "Spansk" på sproglisten, bliver alle dine spanske skabeloner tilgængelige.

Send - MEssage Templates

Bemærk:

Hvis du har et sprog valgt, som ikke har nogen skabeloner knyttet til sig, vil muligheden Beskedskabelon ikke være synlig på din Send-side.

I indstillingssektionen kar du bedre kontrol over aftalen, efter den er sendt:

• Beskyt med adgangskode – kræv, at modtagere skal angive en adgangskode for at åbne og se den underskrevne PDF-fil. Denne adgangskode defineres af afsenderen og kommunikeres uden for båndet. Adobe Sign registrerer ikke denne adgangskode, så husk selv på den!
  • Deadline for udfyldelse – angiv antallet af dage, hvorefter aftalen udløber og ikke længere kan udfyldes.
  • Indstil påmindelse – indstil hyppigheden (daglig eller ugentlig) af påmindelser, der sendes, indtil aftalen fuldføres. Kun de aktuelle modtagere får besked
  • Modtageres sprog – vælg det sprog, der skal bruges i mails til modtagere og ved underskrivelsen.
    • Denne indstilling definerer også de synlige beskedskabeloner, hvis din konto er konfigureret til at bruge dem.
Send page Options

Filsektionen er der, hvor du vedhæfter dokumenterne til transaktionen.

Adobe Sign kombinerer alle dokumenter til én inklusiv PDF-aftale for hele signaturprocessen. Derefter oprettes PDF'en i den rækkefølge, som dokumenterne er vist i. Dokumenter kan omarrangeres ved at trække dem til en ny placering på listen.

Filer kan vedhæftes fra Adobe Sign-biblioteket, Google Docs, Box.net, Dropbox, OneDrive, uploades lokalt ved filsøgning, eller du kan trække og slippe en fil overalt på Send-siden.

De tilladte filtyper er: Word, Excel, PowerPoint, PDF, JPG, GIF, TIF, PNG, BMP, TXT, RTF, HTML

Filer

Vis og tilføj signaturfelter

Lige under fillisten finder du afkrydsningsfeltet Vis og tilføj signaturfelter. Her kan du åbne de dokumenter, du uploader, og placere formularfelter på dem.

Du bør som minimum placere signaturfelterne, men der er mange andre felter, du kan bruge til at oprette komplekse formularer.

Bemærk:

Hvis der ikke placeres nogen signaturfelter, placerer Adobe Sign automatisk en ny side for at muliggøre signaturerne til sidst i dokumentet.

Afsendelse af et dokument til blot én modtager er en af de mest udbredte aftaleworkflows og en god måde at lære den grundlæggende proces på. Alt, du behøver, er:

• Modtagerens mailadresse
    • Denne mail skal være anderledes end den mail, du logger på med (du kan ikke sende til dig selv)
  • Et dokument eller en fil, som du har underskrevet
Anmod om signaturer

Afsendelse til flere modtagere

Afsendelse af en aftale til flere modtagere følger eksakt samme trin med to primære forskelle:

• Du skal inkludere hver modtager på sin egen linje af sektionen Modtagere i den rækkefølge, de skal underskrive i
  • Når du placerer felter, skal du angive, hvilken modtager der skal have adgang til det felt, ved at dobbeltklikke på feltet og indstille værdien Modtager

Underskrivelsesmiljø

Det er nyttigt at opleve underskrivelsesprocessen for at forstår slutresultatet af de konfigurationer, som afsenderen udfører.

1. Der sendes en mail til modtagerens indbakke.

○ Emnelinjen vil starte med: signatur anmodet om på {The document name}

2. Aftalen åbnes ved at klikke på knappen Gennemgå og underskriv

Gennemgå og underskriv-mail

3. Aftalen åbnes i et nyt browservindue

Andre indstillinger på siden omfatter:

A. Indstillinger – denne liste indeholder de indstillinger, som modtageren har baseret på denne rolle

○ Læs aftale – åbner aftalen i et nyt skrivebeskyttet format

○ Deleger underskrivelse til en anden – indstillingen lader modtageren delegere sin godkendelse til en anden person. For eksempel – en kollega eller en chef

○ Afvis at underskrive – denne handling afslutter aftalen

○ Udskriv, underskriv og upload – lader underskriveren konvertere workflowet fra en elektronisk signatur til en fysisk signatur. Underskriveren uploader derefter det underskrevne dokument.

○ Ryd dokumentdata – disse indstillinger rydder alt feltindhold

Vis historik – åbner den aktuelle revisionsrapport til visning

Hent PDF – downloader den aktuelle version af aftalen i PDF-format

B. Besked – taleboblen viser beskederne igen

C. Tæller af krævede felter – denne tæller viser antallet af krævede felter på det dokument, der stadig ikke er blevet udfyldt. Ved at klikke på dette felt navigeres underskriveren til de krævede (ikke valgfrie) felter, der er tilgængelige for dem

D. Fanen Næste felt – denne gule pil kan hjælpe med at finde de næste felter, hvis du ruller gennem et stort dokument. Denne fane bladrer gennem alle felter, ikke kun de påkrævede.

Underskrivelsesindstillinger

Dette dokument har kun ét signaturfelt, og det er påkrævet (som angivet med den røde asterisk). For dokumenter med flere udfyldelige felter kan du bladre gennem dem.

4. For at sætte en signatur skal du dobbeltklikke på felter for at åbne signaturpanelet

5. Skriv dit navn i det øverste felt i signaturpanelet

Din signatur kan fuldføres på én af fire måder:

○ Skrifttype (standard) – Adobe Sign anvender en håndskriftslignende skrifttype for det navn, du angiver

○ Fysisk tegnet – brug en mus, pen eller anden pegeenhed til fysisk at tegne din signatur. Brug af fingere på en tablet giver et glimrende resultat

○ Billede – hvis du har et stempelbillede af din signatur, kan du uploade det

Mobil – muligheden Mobil lader dig caste signaturpanelet fra din pc til en mobilenhed, så du har en enhed, der er nemmere fysisk at tegne din signatur på.

Signatur-panel

6. Klik på Anvend for at placere din signatur i signaturfeltet og vende tilbage til dokumentet.

7. Når alle de nødvendige felter er udfyldt, skal du klikke på Klik for at underskrive nederst i vinduet (du kan ikke undgå at se det)

Click to sign button
Få mere at vide om underskrivelse af aftaler i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Bemærk:

Nederst på Adobe Sign-siden er der en værktøjslinje med værktøjer til at navigere i aftalen, zoome ind/ud og downloade dokumentet. Du kan skjule denne værktøjslinje ved at klikke på X'et nederst til højre. For at få vist den skjulte værktøjslinje igen midlertidigt skal du holde nederst i vinduet, hvorefter knapperne vises.

Zoom Section

Få mere at vide om brug af zoomknapper i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Administration af aftaler

Administration af dine aftaler er en vigtig del af Adobe Sign. Brug siden Administrer til at spore, behandle og tilpasse aftaler. Uanset om du skal annullere en aftale eller udskifte en underskriver, lader disse processer dig påvirke transaktionens fremskridt i systemet.

Siden Administrer har mange integrerede funktioner, der er værd at udforske. For enkelhedens skyld kan de opdeles i tre funktionsområder:

A. Filtre

B. Aftaleliste

C. Aftaleværktøjer

Siden Administrer sektioner

Aftalefiltre

De flere status-"mapper" på den klassiske side er samlet i en mere praktisk række filter, der returnerer aftalerne af en bestemt statustype. I øverste sektion har du aftalefiltrene, som returnerer aftaler baseret på den aktuelle aftalestatus

Der er to "aktiv"-statusser. De angiver hver især omfanget af indholdet i parentes efter statusnavnet:

• I gang (N) – aftaler, der returneres med statussen I gang, venter på, at en deltager fuldfører sin handling. Aftaler, der venter på den bruger, der er logget på, returneres ikke
  • Venter på dig (M) – aftaler, der venter på den bruger, der er logget på, opfanges af filteret Venter på dig.

Der er tre "afsluttende " statusser:

• Fuldført – aftaler, der er helt gennemført
  • Annulleret – aftaler, der af den ene eller anden grund er afbrudt. Dette omfatter:
    • Aftaler, der annulleres af afsenderen
    • Aftaler, der afvises af en deltager
    • Aftaler, der afsluttes på grund af gentagende godkendelsesfejl
    • Aftaler, der indeholder systemfejl, som medfører, at aftalen ikke kan aktiveres
  • Udløbet – aftaler, der når en udløbsdato og lukkes automatisk

Der er en kladdestatus, som indeholder alle de delvist indgåede aftaler.

Nederste sektion indeholder skabeloner til "overordnede" objekter. De "underordnede" aftaler, der oprettes ud fra disse skabeloner, filtreres oven over i aftalernes statusfiltre.

Overordnede objekter er ikke aftaler i sig selv, men bruges til at producere et højt antal individuelle aftaler. Disse overordnede objekter omfatter:

• (Bibliotek) Skabeloner – alle dokument- og feltskabeloner, der er tilgængelige i dit dokumentbibliotek
  • Webformularer – webformularer blev tidligere kaldt widgets og er aftaleskabeloner, der kan leveres som links eller integreret på websider. Webformularer startes af underskriveren og opretter en underordnet aftale for alle deltagere, der udfylder en formular
  • Mega Sign – Mega Sign-skabeloner er udviklet til at producere et højt antal individuelle aftaler, der sendes og underskrives som en "jævnlig" aftale

Bemærk:

Brugere, der har indhold delt med sig af andre brugerkonti, kan filtrere efter det indhold ved at klikke på pil ned ved siden af Dine aftaler.

Pop ned-menuen viser en liste over alle brugere (og grupper, når avanceret deling er aktiveret), som har delt indhold med dig. Vælg brugeren, og din side Administrer indlæses med den valgte brugers indhold.

Aftalelister

Sidens brødtekst indeholder aftalelisterne, som du er relateret til. Hver aftale, der involverer din mailadresse, afspejles et sted på listen. Ikke kun aftaler, du har igangsat, men alle de aftaler, der er sendt, som du skal underskrive/godkende, samt aftaler, hvor du står som CC.

Aftalelisten filtreres altid efter dokumentstatussen til venstre.

Sidehovederne øverst på listerne sorterer indholdet i hver sektion ved at klikke én gang på dem. Klik på dem igen for at bytte om på sorteringsrækkefølgen.

De enkelte poster indeholder følgende oplysninger:

Aftaleliste
  • Modtager – navneværdien afspejler den første modtagers Modtager mailadresse, som ikke er afsenderen
    • Der anvendes en mailadresse, hvis modtageren aldrig har underskrevet et dokument via Adobe Sign-systemet.
    • Når der er angivet en navneværdi under signaturprocessen, erstattes mailen med navnet
  • Firma – hvis den første modtager har angivet et virksomhedsnavn enten via et signaturfelt eller ved at logge på og opdatere sin profil, afspejles det virksomhedsnavn.
    • Hvis du ikke inkluderer felterne med virksomhedsnavn i dine aftaler, forbliver denne kolonne primært tom
  • Dokumenttitel – dette er dit aftalenavn
  • Status – når filtret I gang er valgt, er den anden kolonne Status, som altid bør være Sendt til underskrivelse (eller godkendelse, accept osv.)
  • Handling – ved visning af filtret Venter på dig indikerer den anden kolonne den handling, der afventes (inkl. et link til at åbne den aftale)
  • Afsender – ved visning af de tre afsluttede statusser (fuldført, annulleret og udløbet) indikerer den anden kolonne aftalens originale afsender
  • Ændret – denne dato viser den seneste ændringsdato, som er det seneste tidspunkt, hvor aftalen blev opdateret som en afsendelseshændelse eller en hændelse for underskrivelse/godkendelse

Panelet Aftaleværktøjer giver dig adgang til nogle knapper, så du bedre kan administrere og forstå dine aftaler.

• Udløbsdato – viser den automatiske annulleringsdato for aftalen, hvis en sådan er indstillet. Ved at klikke på blyantikonet kan du indstille eller redigere denne værdi.
  • Vis – åbner aftalen til visning.
  • Rediger aftalemuliggør udskiftning af de dokumenter, der er vedhæftet til aftalen, og/eller redigering af dokumentets felter. Kun tilladt, før den første modtager udfører sin handling.
  • Påmindelse – påmindelser kan oprettes eller slettes, efter aftalen er sendt, via dette link. Du kan desuden sende en påmindelse i realtid eller på en bestemt dato.
  • Del – når du deler et dokument med denne funktion, bliver du bedt om at angive en mailadresse og en besked. Derefter skal du sende en kopi af aftalen i dens nuværende tilstand til den adresse samt tilføje dokumentet til fanen Administrer for den ønskede mailadresse
  • Annuller – annullerer aftalen.
  • Hent PDF – downloader en kopi af aftalen i dens aktuelle tilstand
  • Download individuelle filer – tillader download af individuelle filer, hvis den originale aftale blev bygget med flere filer.
  • Download revisionsrapport – dette link genererer en udvidet PDF-rapport over aftalens historik, inkl. dybere parametre som IP-adresse for hver hændelse
  • Noter – du kan føje en personlig note til alle aftaler. Denne note er personlig for kun dig og deles ikke med andre brugere eller underskriveren. Noter er søgbare i tekstfiltrene.
  • Udskift underskrivermuliggør udskiftning af den aktuelle modtager
  • Rediger godkendelsemuliggør ændring af den aktuelle godkendelsesmetode for en modtager. Kan bruges til at nulstille en godkendelsesadgangskode, hvis du har glemt den.
  • Aktivitet – denne fane er en fuld liste over alle hændelser, som aftalen har logget, startende med afsendelse og til sidst den endelige underskrivelse.
Aftaleværktøjer

Rapporter (kun Business- og Enterprise-tjenesteniveauer)

Rapportfunktionen lader dig tjekke, hvordan din konto bruger Adobe Sign. Byg dine egne rapporter, og få komplet synlighed i dit dokuments underskrivelsesproces, mens du ser, hvordan individuelle grupper eller bruger klarer sig.

reports_-_result2

For at oprette en ny rapport skal du gå til siden Rapporter ved at klikke på fanen Rapporter og derefter klikke på linket Opret en ny rapport.

reports_-_createnew-unbranded

Siden Opret en ny rapport vises:

reports_-_whole_page
Få mere at vide om oprettelse af rapporter i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Rapportparametre

Når en rapport konfigureres, kan der indstilles flere parametre for at tilpasse resultaterne. Alle de parametre, der er beskrevet nedenfor, er tilgængelige.

Oprettelsesdato

Oprettelsesdatoen er den tidsramme, som rapporten skal dække. Dette kan være én af fire forudvalgte tidsrammer (denne uge, sidste uge, denne måned, sidste måned), eller angiv et brugerdefineret datoområde.

Reports - Creation date

Brugere og grupper

Dette parameter lader dig køre rapporten på specifikke brugere eller grupper. Én eller flere kan vælges for hver af dem, eller du kan køre rapporten mod alle brugere på kontoen.

Reports - Users and Groups

Dokumenter og workflows

Specifikke dokumenter kan inkluderes i rapporten med denne indstilling. De dokumenter, der er vist i dette felt, er biblioteksdokumenter, der bruges i hele kontoen. Individuelle engangsdokumenter vises ikke her.

Reports - Document and Workflows

Dokumentnavn

Dette parameter bruges til at inkludere eller ekskludere dokumenter, der indeholder eller ikke indeholder en given variabel. Du kan vælge at inkludere den angivne streng eller ej.

Reports - Document Name

Mega Sign

Ved at aktivere dette parameter inkluderes Mega Sign-aftaler i resultatrapporten.

Reports - Mega Sign

Ydelsesmål

Du kan indstille grænser for ydelse med visningen Ydelsesmål. De målinger, der afspejler ydelsen, vises i resultatrapporten.

Reports - Performance Goals

Benchmark

Benchmarkparametret er som standard deaktiveret for rapporter. Klik på linket Rapportindstillinger for at aktivere det.

Benchmarking giver en udvidet metode til at holde styr på aftalers status og underskrivelser.

Reports - Benchmrking

Grafaftaler efter

Hver aktiveret indstilling (efter dato, afsender, gruppe, formular, workflow og signaturtype) giver en forskellig type graf på rapporten.

Reports - Graphs

Og så videre

Parametrene i denne sektion er til at ændre grafikken på resultatrapporten. Ændring af disse fra standardparametrene kan fremskynde rapportprocessen.

Reports - Et Cetera

Når du klikker på Kør rapport, genereres rapporten baseret på dine parametre. Der er flere handlinger, du kan udføre med din rapport.

reports_-_result

Opdater rapport med aktuelle data

At klikke på dette link svarer til at opdatere siden. Den nye rapport vil inkludere nylige transaktioner og aktivitet.

reports_-_resultheaderupdate

Gem rapport

Hvis du gemmer rapporten, kan du køre den igen i fremtiden.

reports_-_resultheadersave

Del rapport

Deling lader dig sende rapportresultaterne til en anden. Du skal blot angive deres mailadresse og en besked.

reports_-_resultheadershare

Planlæg rapport

Indstilling af en tidsplan for denne rapport vil køre den med de samme parametre med den hyppighed, de definerer.

reports_-_resultheaderschedule

Eksportér rapportdata

Hvis du klikker på dette link, bliver du spurgt, om du vil åbne eller gemme en .CSV-fil. CSV-filer kan åbnes i Excel, og alle transaktionsoplysninger for aftalerne i rapporten kategoriseres i de forskellige kolonner.

reports_-_resultheaderexport

Printervenlig version

Klik på dette link for at åbne en printervenlig version af rapporten.

reports_-_resultheaderprint

Oplevelse med visning og oprettelse

Oprettelsesmiljøet indeholder formularoprettelsesfunktionen for Adobe Sign. Ud over at placere signaturfelter kan du inkludere felter, der automatisk udfylder indhold, såsom datoen eller underskriverens signaturværdier (hvis de kendes) eller tekstfelter, der udfører indholdsvalidering og/eller komplekse beregninger. Andre almindelige felttyper såsom rullefelter, alternativknapper og afkrydsningsfelter er også tilgængelige

Der er adgang til oprettelsesmiljøet ved at:

• Sende et nyt dokument og aktivere indstillingen Vis og tilføj signaturfelter på siden Send
NExt Button for Authoring

• Redigere et kladdedokument på siden Administrer
Rediger en kladdeaftale

• Oprette en ny skabelon eller webformular fra Hjem-siden
Opret webformularer og skabeloner

• Redigering af et eksisterende biblioteksdokument eller webformular fra siden Administrer

○ Du kan kun redigere skabeloner, du har uploadet. I nedenstående billede kan du se, at den anden skabelon deles af en anden bruger og derfor ikke kan redigeres.

Rediger skabelon

Når oprettelsesmiljøet er startet, bør du bruge et øjeblik på at identificere de fem primære områder:

A. Formularfeltskabelon – denne indstilling vises kun, hvis du har oprettet mindst én formularfeltbiblioteksskabelon.

B. Feltlayout og justering – dette viser værktøjslinjen med formularfeltets størrelse/justering

C. Vælg modtager (rolle) – denne liste viser aftalens modtagere

D. Formularfeltfaner – du kan vælge felter fra disse faner, som du vil føje til dit dokument

E. Tilbage / Nulstil / Gem skabelon / Gem fremskridt:

►Tilbage - med knappen Tilbage kan brugeren navigere tilbage til Send-siden for at redigere aftalens navn og besked, modtagernes mailadresser og de filer, der er vedhæftet aftalen

Nulstil fjerner alle ændringer, der er foretaget af skabelonen, siden den sidst blev indlæst eller gemt

Gem som skabelon – når dette er markeret, gemmes skabelonen som et separat biblioteksobjekt, når aftalen sendes. Ved at klikke på Send bliver brugeren bedt om at angive et navn til den nye skabelon

Gem fremskridt – ved at klikke på dette link gemmes skabelonens aktuelle tilstand

Oprettelsesmiljø

Formularfeltskabelon

Hvis du har oprettet en formularfeltskabelon til dit dokument, kan du vælge og anvende den skabelon ved hjælp af dette sæt værktøjer.

Rullelisten viser de formularfeltskabeloner, der er tilgængelige, og du kan vælge, hvilken siden skabelonen skal startes på. Der kan anvendes flere skabeloner.

Feltskabeloner
Få mere at vide om brug af formularfeltskabeloner i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Feltlayout og -justering

Dette menupunkt viser værktøjerne til justering og tilpasning af størrelsen på felter i forhold til hinanden. Du kan styre klik på flere felter eller holde shift-tasten nede og vælge et område med musen for at justere dem som en gruppe.

De seks ikoner til venstre justerer felterne i forhold til toppen, den vandrette midterlinje, bunden, venstre side, den lodrette midterlinje og højre side (set fra venstre til højre).

De næste tre ikoner fastgør alle felter til den samme bredde, højde eller begge.

Justering og størrelse er baseret på det første felt, du vælger.

V3 Align tools

Vælg modtager (rolle)

Det vigtigste element ved formularoprettelse er formentlig at associere de forskellige modtagere med de felter, de skal udfylde. Ved at vælge modtageren fra listen Modtagere først vil efterfølgende felter, du placerer på formularen, automatisk være relateret til den modtager. Skift modtageren, og nye felter, der placeres, vil være relateret til den nye modtager.

Authoring Roles

Bemærk:

Når en specifik modtager vælges, fremhæves de felter, der er tildelt til dem, på dokumentet og giver dig en god visuel indikator for, hvilke felter der er relateret til en valgt modtager.

Når et felt er på et dokument, kan du ændre den modtager, som feltet er tildelt til, ved at dobbeltklikke på feltet for at åbne feltmenuen og derefter ændre modtagerlisten.

Signer role in field menu

Du kan finde flere oplysninger om deltagerroller i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Du kan finde flere oplysninger om specifikt forudfyldningsrollen i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Formularfeltmenuer

Alle de felter, der er tilgængelige i Adobe Sign , kan findes i menuerne i vinduets højre spor. Disse felter er kategoriseret efter brug og felttype, og de fleste kan ændres til den højde og bredde, som din formular kræver.

Du kan finde flere oplysninger om typerne af formularfelter i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Signaturfelter

• Underskrift – et felt, underskrivere bruger til at underskrive aftalen. Mindst ét påkrævet signaturfelt uden betingelser er obligatorisk for hver underskriver af et dokument.
  • Digitale signatur – et felt, underskrivere bruger til at placere deres digitale signatur. Dette skal aktiveres i dine kontoindstillinger, før den vises som en mulighed.
  • Initialer – et felt, underskrivere bruger til at sætte initialer på aftalen. Disse erstatter ikke behovet for et signaturfelt. Initialfelter påkræves som standard, men kan redigeres til at være valgfrie
  • Underskriftsblokering – en samling felter, der kræves for underskriveren. Hvis din konto er indstillet til at kræve underskriverens titel og virksomhed, føjes felterne til signaturblokken. Som minimum vil signaturblokken indeholde felterne Signatur og Mail.
Signature Fields

Felter med underskriverinfo

Selvom felterne hedder Underskriverinfo, kan disse felter også tildeles til enhver deltager, inkl. godkendere. Disse felter bruges til at afspejle oplysninger om den modtager, der er tildelt til, ikke til at indsamle flere oplysninger ud over, hvordan modtageren identificeres.

• Titel – et krævet felt for underskriveren eller godkenderen til at angive sin jobtitel. Hvis underskriveren eller godkenderen er en Adobe Sign-bruger, udfyldes dette felt automatisk med oplysninger fra den persons profiloplysninger.
  • Firma – et krævet felt, hvor underskriveren eller godkenderen angiver sin virksomhed. Hvis underskriveren eller godkenderen er en registreret Adobe Sign-bruger, udfyldes dette felt automatisk med oplysninger fra den persons Min profil-side.
  • Underskrivers navn – et skrivebeskyttet felt, der automatisk udfyldes med det navn, som underskriveren eller godkenderen angiver ved underskrivelse. Hvis underskriveren eller godkenderen er en registreret Adobe Sign-bruger, udfyldes dette felt automatisk med oplysninger fra den persons Min profil-side.
  • E-Mail – et skrivebeskyttet felt, der automatisk udfyldes med modtagerens mailadresse, som aftalen blev sendt til.
  • Dato – et skrivebeskyttet felt, der automatisk udfyldes med datoen for, hvornår aftalen åbnes, underskrives eller godkendes. Dette bør ikke bruges til brugerdefinerede eller angivne datoer.
SignerInfo fields

Datafelter

• Tekstinput – et tomt, almindeligt tekstfelt, der kan bruges til at indsamle specifikt formaterede data. I Adobe Sign Business- og Enterprise- konti kan tekstfelter også bruges som komponenter i feltberegninger og til at bygge betingede, logiske felter.
Du kan finde flere oplysninger om tilpasning af tekstfelters udseende i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.
  • Rul ned – et objekt, der bruges til at oprette en valgliste over muligheder, som modtageren kan vælge mellem. Hver rulleliste skal have mindst én mulighed, og mulighederne og eksportværdierne kan ikke være tomme.
  • Afkrydsningsfelt – et objekt, som underskriveren kan markere eller ej. Disse bruges bedst i tilfælde af "Markér alle, der gælder".
  • Alternativknap – et objekt, der skal placeres som en gruppe. Underskriveren kan kun vælge én mulighed fra gruppen. Disse bruges bedst i tilfælde af "Vælg én, og kun én, mulighed".
Data Fields

Flere felter (kun Business- og Enterprise-tjenesteniveauer)

• Filvedhæftelse – et felt, der bruges til at indsamle filer fra modtagere. Det kan bruges til at indhente dokumenter, f.eks. CV'er og identifikationsbilleder såsom pasbilleder.
  • Hyperlink – et transparent objekt, du kan placere over tekst, som du ønsker linket til en URL eller en anden side i en aftale. Det kan være et link fra en aftale til en ekstern webside.
More Fields

Stempler (kun Business- og Enterprise-tjenesteniveauer)

• Deltagelsesstempler – et stempel, der påføres, efter aftalen underskrives af den tildelte modtager. Stemplet omfatter modtagerens navn, underskrivelsestidspunktet og mailadressen.
  • Transaktionsnummer – et stempel, der påføres den endelige, underskrevne PDF. Dette nummer bruges som et referencenummer til aftalen.
stamp fields

Gem som skabelon

Efter du har føjet de nye formularfelter til din aftale, kan du gemme en kopi i dit bibliotek, før du sender aftalen til underskrivelse.

Klik på afkrydsningsfeltet Gem som skabelon nederst til højre i oprettelsesvinduet, før du klikker på knappen Send, for at føje den ændrede aftale til dit bibliotek.

Gem som skabelon

Først gemmes dokumentet i dit bibliotek.

Auth - Save name

Derefter sendes din aftale til underskrivelse.

post_-_send

Zoom, nulstil og gem/send

De resterende indstillinger lader dig zoome ind og ud af dit dokument, nulstille eller slette alle de felter, du har placeret, eller gemme/sende dokumentet i dets nuværende tilstand.

Gem som skabelon gemmer formularen som en ny biblioteksskabelon, når aftalen sendes. Afsenderen får mulighed for at navngive skabelonen, når der klikkes på Send

Du bør som udgangspunkt gemme dit fremskridt ofte. Men hvis du navigerer væk fra oprettelsesmiljøet, gemmes dokumentet automatisk. Du kan få adgang til det senere fra siden Administrer i sektionen Klasse.

Værktøjer til at oprette, gemme og sende

Biblioteksskabeloner

En biblioteksskabelon er et genbrugeligt objekt. Adobe Sign understøtter to typer biblioteksskabeloner: dokumentskabeloner og formularfeltskabeloner.

• Dokumentskabeloner – en dokumentskabelon er et genanvendeligt dokument. Dokumentskabeloner kan deles med andre brugere på din konto, så flere brugere kan sende samme dokument uden at skulle foretage nogen ændringer.
  • Formularfeltskabeloner – en formularfeltskabelon er et genanvendeligt feltlag, der kan bruges på ethvert dokument. Formularfeltskabeloner kan også deles med andre brugere på din konto. Formularfeltskabeloner er ideelle i følgende situationer:
    • Du har kun ét feltlayout, der virker til flere dokumenter.
    • Du har et dokument, der kan sendes på flere forskellige måder.
    • Du skal revidere dokumentets indhold, men felterne forbliver samme sted.

I stedet for at oprette et nyt biblioteksdokument, hver gang et dokument opdateret, kan det samme formularfeltlag anvendes. Formularfeltskabeloner kan redigeres for at lette ændringer i placeringen af felter eller feltegenskaber. Alle værktøjerne i oprettelsesmiljøet er tilgængelige ved oprettelse af en formularfeltskabelon.

En enkelt bruger (dokumentadministrator) bør være ansvarlig for oprettelse og bevaring af skabeloner. Ved at oprette en dokumentadministrators brugerlogin elimineres forvirring i forhold til, hvilke skabeloner der skal bruges, og der gives versionsstyring for dine genanvendelige dokumenter.

Vi anbefaler at bruge en distributionsliste eller funktionel mail for dokumentadministratorens brugerlogin. Dette lader dig styre adgang til denne dokumentadministrators login og giver samtidig mulighed for, at ansvaret kan deles som ønsket.

Få mere at vide om brugen af oprettelsesværktøjerne til at oprette skabeloner i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

1. Klik på fanen Hjem. Klik derefter på Opret en genanvendelig skabelon

Opret dokumentskabelon

Siden Opret en biblioteksskabelon vises.

create_template

2. I feltet Skabelonnavn skal du angive et navn til din skabelon. Dette kan ændres senere om nødvendigt.

3. Klik på Gennemse for at gå til den fil på dit lokale system, der skal bruges til at oprette din genanvendelige skabelon. Hvis du opretter et genanvendeligt dokument, bruges denne fil og dens indhold. Hvis du opretter et genanvendeligt formularfeltlag, inkluderes filens indhold ikke i skabelonen.

4. Vælg den relevante skabelonmulighed Opret som genanvendeligt dokument, Opret som et genanvendeligt formular feltlag eller begge.

5. Vælg den relevante tilladelsesmulighed til deling af skabelonen.

Bemærk:

Gruppetilladelser kan kun gives til den gruppe, du i øjeblikket befinder dig i. Du kan ikke give tilladelser til andre grupper.

6. Klik på knappen Vis eller tilføj felter. Oprettelsesoplevelsen vises.

Placer felter

7. Placer de påkrævede felter, der er til de tilsigtede deltagere, ved at trække dem fra formularfelternes faner og slippe dem på dokumentet

8. Klik på Gem, når du er færdig med at tilføje felter

Skabelonen vises nu under sektionen Skabeloner på din Administrer-side. Hvis du har delt skabelonen med brugere i din gruppe eller i din organisation ved at give tilladelse, vises skabelonen nu også i sektionen Skabeloner på deres Administrer-sider, og de kan bruge den til at sende så ofte som muligt.

Biblioteksskabeloner

Bemærk:

Det er kun den bruger, der oprettede biblioteksskabelonen, som kan redigere eller slette den (medmindre avanceret deling er aktiveret)

Alternative workflows til signaturer

Der er et antal workflows, du kan bruge til at sende dokumenter til underskrivelse, indsamle signaturer og sende et underskrevet dokument, inkl.:

• Afsendelse med "Udfyld og underskriv"
  • Afsendelse med Mega Sign
  • Brug af webformularer til at indsamle signaturer

Følgende sektioner diskuterer hver af disse processer mere detaljeret.

Få mere at vide om afsendelse af aftaler i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Afhængigt af dine forretningskrav skal flere modtagere muligvis udføre en handling på en aftale. Du har måske brug for, at to personer underskriver en aftale, og en anden godkender eller delegerer den til en ekstra underskriver. Ved afsendelse til flere modtagere har du også flere muligheder for, hvordan aftalen bør sendes: sekventielt, parallelt eller hybrid.

Få mere at vide om afsendelse af en aftale til flere underskrive i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Denne proces er, hvad navnet antyder. Dette bruges til situationer, hvor kun du skal underskrive et dokument og sende det til én eller flere personer. Hvis du f.eks. skal sende en underskreven W-9-aftale eller NDA eller begge til én eller flere personer. Du kan sende det underskrevne dokument til dig selv, så længe du ikke bruger den samme mailadresse, som du brugte til login. Dette skyldes, at der gemmes en kopi af det underskrevne dokument, som du har adgang til på fanen Administrer. Bemærk, at funktionen "Udfyld og underskriv" kun findes på Hjem-siden.

Få mere at vide om brugen af "Udfyld og underskriv" i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

1. Klik på Udfyld og underskriv et dokument på siden Hjem

Udfyld og underskriv fra hjem-siden

3. Angiv et Aftalenavn

4. Træk og slip den fil, du vil underskrive, eller klik på linket Tilføj filer, og find/vedhæft dokumentet fra dit lokale system eller et netværksdrev

5. Klik på Næste.

tilføj filer

6. Siden Udfyld og underskriv indlæses.

Placer indhold (tekst, afkrydsninger, signatur) som ønsket.

7. Når du er færdig, skal du klikke på OK

8. Siden efter underskrivelses vises med muligheder for at sende dokumentet, downloade en kopi, vise dokumentet på siden Administrer eller underskrive et andet dokument

Efter underskrivelse

Denne Mega Sign-proces lader dig sende et dokument til hundredvis af personer på én gang. Hver underskriver underskriver sin egen kopi af dokumentet, og disse individuelle aftaler returneres til dig. Denne proces kan bruges til at indsamle NDA'er, HR-dokumenter eller tilladelsesskemaer. Linket til Mega Sign findes på Hjem-siden.

Mega Sign-modtagere kan angive ved enten at føje mailadresserne til feltet "Til:" eller ved at uploade en .CSV-fil med modtagerens oplysninger inkluderet. .CSV-processen lader dig forudfylde data for hver underskriver, så du har mulighed for at tilpasse feltoplysningerne for hver person. Du kan f.eks. tilpasse beskeden i de "Underskriv..."-mails, der sendes til hver underskriver.

Få mere at vide om brugen af Mega Sign i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Webformularer er hostede dokumenter, der kan underskrives af alle, der har adgang til dem. De er ideelle til tilmeldingsark, afkald eller andre dokument, som mange personer skal have adgang til og underskrive online.

Webformularer kan genereres i to forskellige formularer: som JavaScript eller en URL. JavaScript-muligheden giver den kode, der skal bruges til at integrere webformularen i dit websted. URL-muligheden giver en webadresse, der er hostet af Adobe Sign, som afsendere kan bruge til at få dokumentet underskrevet. Linket til Opret webformularer findes på Hjem-siden.

Selvom underskrivelse med webformularer er det samme som en almindelig transaktion via Adobe Sign, kan webformularer kun underskrives af én underskriver og medunderskrives af enhver, du udpeger.

Mobilenheder

Underskrivelse er en af hovedfunktionerne i Adobe Sign. Enhver kan underskriver via et maillink i en webbrowser på deres computer eller mobilenhed. Hvis du har en Adobe Sign-konto, kan du også underskrive med appen "Adobe Sign Manager" til iOS og Android. Du kan også starte underskrivelse via Administrer-siden. Underskrivelse er også indbygget i "Udfyld og underskriv"-processen.

Få mere at vide om underskrivelse af dokumenter med en app i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her

Adobe Sign understøtter de nyeste webbrowsere på smartphones og tablets, der kører iOS eller Android.

Brug det intuitive dashboard i Adobe Sign Manager til at få adgang til dine dokumenter fra din mobilenhed for at sende og underskrive aftaler. Det nye dashboard virker godt med iOS 9 og iPad Pro. Den forbedrede afsendelsesoplevelse forenkler den måde, du sender dokumenter til underskrivelse på.

Download appen her.

Adobe Sign Manager til Android er oversat til 19 sprog for at matche Acrobat Mobile.

Download appen her.