Mailkomponenten Adobe Sign til Salesforce er designet til at virke med Gmail for Business-konti, der anvender Chrome-browseren.

Oversigt

En Salesforce-administrator skal først konfigurere komponenten på Salesforce-siden. Når det er gjort, behøver slutbrugere kun at aktivere browserudvidelsen, blive godkendt til Salesforce og klikke på en mail.

Adobe Sign til Salesforce-komponenten giver brugere mulighed for at klikke på en mail i deres mailklient og få vist en liste over relaterede aftaler baseret på de mailadresser, der er involveret i den valgte mail.

Brugere vil også kunne sende nye aftaler, sende påmindelser eller sågar annullere en aftale direkte fra deres mailklient.

Aktivering af Chrome-browserudvidelsen

Salesforce-udvidelsen kan kun føjes til Chrome-browseren, så funktionaliteten afhænger af brugen af Chrome.

1. Åbn din Chrome-browser, og gå til: https://chrome.google.com/webstore/detail/salesforce-lightning-for/jjghhkepijgakdammjldcbnjehfkfmha

• Dette åbner udvidelsessiden

2. Klik på knappen FØJ TIL CHROME øverst til højre i vinduet

• Der vises et pop op-vindue for at bekræfte udvidelsen
Click add to Chrome

3. Klik på Tilføj udvidelse

• Vinduet opdateres til en bekræftelse om, at udvidelsen er blevet installeret
Add Extension
Extension verification

4. I Chrome-browseren skal du åbne din Gmail-brugerkonto.

• På den højre side kan du se programpanelet. Øverst er der en pil, som du kan bruge til at skjule eller vise programpanelet

5. Klik på knappen Log på Salesforce

• Der vises et pop op-vindue, der beder dig om at blive godkendt til Salesforce.
Installed app

6.  Log på Salesforce med dine loginoplysninger.

• Godkendelsesvinduet opdateres for at bekræfte, at du vil give tilladelse til Gmail til Salesforce.
Authentication

7.  Klik på Fortsæt

• Panelet opdateres og beder dig om at vælge en Gmail-bruger, som Salesforce skal knyttes til.
Give Access
8. Vælg en bruger (den viste bruger er som regel korrekt)
  • Hvis du vælger Brug en anden konto, bliver du bedt om at blive godkendt til den nye Gmail-konto, før du kan fortsætte
  • Den Gmail-bruger, du bruger, relateres logisk til den Salesforce-bruger, du tidligere godkendte som.
  • Pop op-vinduet opdateres til et andet bekræftelsesvindue, der illustrerer den adgang, du giver til Salesforce.
Pick a user

9.  Klik på Tillad

• Panelet opdateres til et bekræftelsespanel for at sikre, at du ønsker at knytte Gmail-kontoen til Salesforce-kontoen.
Grant access to Salesforce

10. Klik på Tilknyt konto

• Pop op-vinduet opdateres for at indikere, at kontiene er blevet tilknyttet.
Link Account

11. Klik på Gå til Salesforce, og pop op-vinduet forsvinder, så du føres tilbage til Gmail.

Verification of linked account

Salesforce-panelet til venstre viser nu knappen Send ny aftale og en liste over aftaler, der er relateret til enhver mail, du vælger.

Administration af aftaler i programvinduet

Med udvidelsen aktiveret kan du klikke på en mail og gennemgå de aftale, der er relateret til deltagerne i mailtråden.

Bemærk:

Adobe Sign-komponenten inkluderer aftaler for alle identificerede mailadresser i mailen. Dette omfatter alle parter, som mailen er sendt til eller cc'et til.

Ved at klikke på pilen øverst til højre i vinduet åbnes udvidelsespanelet og viser aftalerne

Enabled App-rebranded

Øverst i panelet indikeres antallet af fundne aftaler (i forhold til de mailadresser, der er vedhæftet mailen). f.eks. Aftaler (7)

Der vises som standard op til 5 aftaler, og hvis der er flere tilgængelige, vises der et Vis alle-link nederst på listen.  Hvis du klikker på linket Vis alle, åbnes et rullevindue, hvor du kan gennemgå den fulde liste over aftaler.

Listed pair-rebranded

Aftalelisten er sorteret efter aftalestatus. Sorteringsrækkefølgen er:

• Før afsendelse / Kladde
  • Sendt til underskrivelse / Sendt til godkendelse / Venter på medunderskriver / Godkendelse
  • Godkendt / Underskrevet
  • Annulleret / Afvist / Udløbet

Inden for sektionen sorteres aftaler efter Dato sendt med den nyeste øverst.

Klik på aftalens navn for at åbne en ny fane i Salesforce, og få vist den fulde aftale.

Tilgængelige handlinger

Udvidelsespanelet gør mere end bare at vise aftalerne. Ved at bruge den menubaserede grænseflade kan du oprette nye aftaler og starte de mest almindelige opgaver.

Knappen Send ny aftale er påfaldende nok, men lige til højre for aftalenavnet er der en pil, der åbner menulisten med flere handlinger.

Full Menu List-rebranded

Forsigtig:

Der er ingen bekræftende spørgsmål som "Er du sikker?". Handlinger, der er valgt fra menulisten, udføres med det samme.

Kun mulige menupunkter er tilgængelige på menulisten. En aftale med statussen Kladde har f.eks. kun Rediger og Slet som muligheder.

Limited menu options-rebranded

Send ny aftale

Som du muligvis forventer, åbner knappen Send ny aftale Salesforce i en ny fane og starter en ny aftale.  Afsenderens mailadresse importeres automatisk til aftaleskabelonen.

Konfigurer og send aftalen på normal vis.

Ved at klikke på Rediger på menulisten åbnes en ny fane med aftalen i Salesforce.

Dette valgmulighed udfører to handlinger:

• Annullerer aftalen i Adobe Sign
  • Sletter aftaleposten fra Salesforce

Valgmuligheden Underskriv er kun tilgængelig, når det er din tur til at underskrive aftalen.

Hvis du klikker på Underskriv, åbner aftalen, så du kan gennemgå den og sætte din signatur.

Hvis du klikker på Påmind på menuliste, sendes der med det samme en påmindelse til den aktuelle underskriver.

Valgmuligheden Annuller på menulisten annullerer transaktionen i Adobe Sign og Salesforce.

I modsætning til Slet forbliver Salesforce-posten i Salesforce-aftalelisten med statussen "Annulleret"

Valgmuligheden Vis åbner et nyt vindue, hvor du kan se aftalens aktuelle tilstand.

Alle menupunkter, som du ikke flytter til et Salesforce-vindue, rapporterer om en vellykket handling, der er udført i toppen af aftalelisten

Menu Success message-rebranded