Adobe Sign til Salesforce-mailkomponenten virker i Microsoft Outlook-webappen (OWA), Outlook 2016 og Outlook til Mac 2016 eller Outlook 2013. Den samme dokumentpakke virker også til Gmail for Work-integrationen.

Krav

Du skal have Adobe Sign til Salesforce v 18.37 eller højere installeret

SFDC AS Version

Mit domæne skal være konfigureret (se Registrering af mit domænet i Salesforce.com-hjælpen).

Bemærk:

Husk på, at hvis du registrerer et nyt domænenavn, frarådes det at bruge et meget langt domænenavn, ellers overskrider den sikre webadresse muligvis grænsen på 255-tegn, som Adobe Sign har for tilbagekaldelses-URL-adresser.

Installation

1. Klik her for at få adgang til Adobe Sign-komponentpakken på Salesforce AppExchange.
  2. Klik på knappen Hent nu.
  3. Vælg den relevante loginmulighed.
  • Hvis du allerede har en Salesforce-konto, skal du vælge Log på AppExchange
    • Angiv dine loginoplysninger, når du bliver bedt om det
  • Hvis du ikke har en konto, skal du vælge Jeg har ikke et login.
    • Du bliver bedt om at oprette en Salesforce-konto.
    • Når du er færdig, skal du gentage trin 1 og 2 for at logge på med dine loginoplysninger.
Install To Choice

4. Når du bliver bedt om det, skal du vælge, hvilket miljø du vil installere i: Production eller Sandbox

5. Gennemgå installationsoplysningerne, vilkårene og betingelserne:

• Markér afkrydsningsfeltet Vilkår og betingelser for at bekræfte, at du har læst og accepterer betingelserne
  • Klik på Bekræft og installér!  for at starte installationen
TOC

6. Når du bliver bedt om at logge på din Salesforce-organisation, skal du angive brugernavn og adgangskode og derefter klikke på Log på Salesforce.

7. Når siden Adobe Sign vises

• Vælg Installér for alle brugere
  • Klik på Installér
Install for all users

Konfigurer Lightning til Outlook

1. Når installationen er færdig, skal du sikre, at du ser Salesforce med Lightning-sidelayoutet

2. Gå til: Konfigurer > Mail > Lightning til Outlook

• Aktivér "Aktivér Lightning til Outlook"
  • Aktivér "Tilpas indhold med App Builder"
NAv to Outlook-Maarked

3. Rul ned til Ruder med mailprogrammer

4. Klik på Ny (eller Rediger, hvis du har en eksisterende rude, du vil bruge)

Gmail edit pane

5. På sidelayoutet Rude med mailprogram skal du tilføje det brugerdefinerede AgreementMailComponent.

• Du kan fjerne enhver af de eksisterende komponenter som ønsket
Add the object-rebranded

6. Indstil feltet Aftaleskabelon til den skabelon, du vil bruge, eller -- Ingen --

• Der skal vælges en værdi, ellers vil der opstå en fejl
  • Det er den skabelonen, der kaldes, når brugerne klikker på knappen Send ny aftale i deres mailgrænseflade
  • Hvis -- Ingen -- er valgt, bruges standardaftalesiden og ikke "Standard"-skabelonen som defineret på fanen Aftaleskabeloner
  • Aftaleskabeloner med en Masterobjekttype defineret kan ikke bruges. Et forsøg på at bruge sådan en skabelon vil give fejl
Set template-rebranded

7. Klik på Gem øverst til højre i vinduet

8. Hvis der vises en pop op-besked med Side gemt, skal du klikke på knappen Aktivér

Accept the page layout

9. Tildel mailprogramruden til én (eller flere) af dine Salesforce-profiler, eller vælg at indstille som standard, og klik på Næste

Set profiles

10. Gennemgå skabelonens tildeling, og klik på Aktivér

Activate

Når ruden med mailprogrammet er konfigureret og aktiveret, er den klar til, at dine slutbrugere kan tilslutte deres mailklienter

Konfigurer Lightning til Gmail

1. Når installationen er færdig, skal du sikre, at du ser Salesforce med Lightning-sidelayoutet

2. Gå til: Konfigurer > Mail > Lightning til Gmail

• Aktivér "Aktivér Lightning til Gmail"
  • Aktivér "Tilpas indhold med App Builder"
Nav to Gmail settings

3. Rul ned til Ruder med mailprogrammer

4. Klik på Ny (eller Rediger, hvis du har en eksisterende rude, du vil bruge)

Gmail edit pane - Copy

5. På sidelayoutet Rude med mailprogram skal du tilføje det brugerdefinerede AgreementMailComponent.

○ Du kan fjerne enhver af de eksisterende komponenter som ønsket

Add the object-rebranded - 2

6. Indstil feltet Aftaleskabelon til den skabelon, du vil bruge, eller -- Ingen --

• Der skal vælges en værdi, ellers vil der opstå en fejl
  • Det er den skabelonen, der kaldes, når brugerne klikker på knappen Send ny aftale i deres mailgrænseflade
  • Hvis -- Ingen -- er valgt, bruges standardaftalesiden og ikke "Standard"-skabelonen som defineret på fanen Aftaleskabeloner
  • Aftaleskabeloner med en Masterobjekttype defineret kan ikke bruges. Et forsøg på at bruge sådan en skabelon vil give fejl
Set template-rebranded - 2

7. Klik på Gem øverst til højre i vinduet

8. Hvis der vises en pop op-besked med Side gemt, skal du klikke på knappen Aktivér

Accept the page layout - Copy

9. Tildel mailprogramruden til én (eller flere) af dine Salesforce-profiler, eller vælg at indstille som standard, og klik på Næste

Set profiles - Copy

10. Gennemgå skabelonens tildeling, og klik på Aktivér

Activate - Copy

Når ruden med mailprogrammet er konfigureret og aktiveret, er den klar til, at dine slutbrugere kan tilslutte deres mailklienter

Valgfrit – undertryk "Send ny aftale"

Den installerede komponent inkluderer som standard knappen "Send ny aftale", der giver brugere mulighed for at åbne en ny aftale i Salesforce fra deres mailklient.

Denne knap kan fjernes fra komponenten på følgende måde:

1. Gå til: Konfigurer > Platformsværktøjer > Brugerdefineret kode > Brugerdefinerede indstillinger

2. Klik på handlingen Administrer ved siden Adobe Sign-mailindstillinger

Custom Settings - Maarked

3. Siden Brugerdefinerende indstillinger åbnes. Klik på Ny

Custom Setting - New

4. Siden Rediger indstillinger åbnes. Markér feltet ud for Skjul Send aftale

Edit Setting

5. Klik på Gem

Sletning af user:exchange-relationer

Når brugere godkendes til Salesforce via deres mailklient, logges og håndhæves den relation fra Salesforce.

Brugere godkendes til Salesforce via deres mailklient.

På siden med mailindstillinger (for enten Outlook eller Gmail) logger og relaterer Salesforce-brugernavnet til den Exchange-mailadresse, der opretter den godkendte relation.

Salesforce håndhæver i høj grad en en-til-en-relation for brugernavne. Hvis en bruger forsøger at blive godkendt til et andet brugernavn fra en Exchange-mailadresse, som allerede har en post, nægtes personen godkendelse.

Administratorer i Salesforce har mulighed for at slette relationen, så brugeren tvinges til at blive godkendt på ny.

Delete user relation

Brugere har i Salesforce-mailkomponenten mulighed for at Logge af, hvilket sletter denne relation.

Log Out