Opret en gruppe

Adobe Sign med flere brugere får adgang til gruppefunktionen. Grupper gør det muligt at have adskilte undersæt af brugere, der har adgang til forskellige biblioteksdokumenter, og forskellige indstillinger (f.eks. logoer og hvem der er på cc).

Når du føjer en bruger til din konto, placeres denne automatisk i standardgruppen. Denne gruppe er hovedgruppen for din konto, og alle de indstillinger, du har angivet på fanen Konto, gælder for denne gruppe.

Bemærk:

Det er kun kontoadministratoren, der kan oprette grupper.

Hurtige trin

1. Gå til siden Konto.
  2. Klik på Grupper.
  3. Klik på plusikonet øverst til højre.
  4. Giv gruppen et navn.
  5. Klik på Gem.

Trin for trin

1. Du kan føje en gruppe til din konto ved at logge på som kontoadministrator og klikke på fanen Konto og derefter klikke på Grupper.

Klik på plusikonet øverst til højre.

1. Nav to Groups
  2. Angiv navnet på den gruppe, du vil oprette, i feltet Gruppenavn.

Klik på Gem.

Group Name Panel
  3. Den nye gruppe føjes til listen på fanen Grupper.

NEw Group on page

Tips fra support

• I øjeblikket er det ikke muligt at slette en gruppe, men du kan omdøbe den ved at klikke på gruppenavnet på listen Vis grupper.
  • Brugere placeres automatisk i standardgruppen, når de oprettes, medmindre der er angivet en anden gruppe.

Videosselvstudium i oprettelse af grupper