Opdater mange brugere på én gang

Administratoren for en konto med flere brugere kan opdatere eller føje flere brugere til deres konto på én gang. Brug denne metode, hvis din virksomhed har ændret navn, for at sikre, at alle dine brugere har korrekte oplysninger angivet i deres konto. Du kan også bruge den til at oprette brugere i deres konto.

Der er mulighed for at lave fejl, så det er en god idé at følge trinnene nøje.

Processen kræver en .CSV-fil i et specifikt format. Nedenfor er der en testfil, som denne artikel refererer til. Denne .CSV-fil kan bruges til din masseopdatering af brugere, så snart du har angivet dine brugerspecifikke data.

Download

Bemærk:

Gem denne fil som en .CSV-fil, der uploades til Adobe Sign. Du gemmer den ved at åbne dokumentet i Microsoft Excel og vælge Filer > Gem som. Vælg .CSV i pop op-menuen Gem som type.

Specifikke oplysninger er nødvendige for at oprette eller ændre en brugers oplysninger i vores system.

• Mailadresse (obligatorisk) – brugerens aktuelle mailadresse eller mailadressen til den bruger, du vil oprette, er den eneste obligatoriske oplysning, vi skal bruge.
  • Ny mailadresse (valgfri) – dette er den nye mailadresse, du vil give brugeren.
  • Fornavn (obligatorisk ved oprettelse af nye brugere, valgfri ved opdatering af eksisterende bruger) – værdien for brugerens fornavn.
  • Efternavn (obligatorisk ved oprettelse af nye brugere, valgfri ved opdatering af eksisterende bruger) – værdien for brugerens efternavn.
  • Titel (valgfri) – brugerens jobtitel eller stilling
  • Virksomhed (valgfri) – virksomhedens navn for dine brugere
  • Telefonnummer (valgfri)
  • Områdekode (valgfri) – dette bestemmer, hvilket faxnummer der bruges til faxtransaktioner
  • Tidszone (valgfri) – indstil tidszonen for brugeren
  • UI-sprog – indstil tjenestens sprog for brugeren
  • Gruppenavn (valgfri) – brugerens gruppenavn eller navnet på den gruppe, du ønsker dem i. Dette opretter en gruppe i din konto, hvis den ikke findes
  • Hvis Administrator (valgfri) – SAND: Denne bruger er eller bør være kontoadministrator FALSK: Denne bruger er ikke eller bør ikke være kontoadministrator
  • Hvis Gruppeadministrator (valgfri) – SAND: Denne bruger er eller bør være en administrator af deres gruppe FALSK: Denne bruger er ikke eller bør ikke være administrator for deres gruppe
  • Kan sende dokumenter (valgfri) – hvis indstillet til falsk, kan denne bruger ikke bruge tjenesten til at sende aftaler
  • Kan underskrive dokumenter (valgfri) – hvis indstillet til Falsk, vil brugeren ikke kunne underskrive aftaler fra eSign-tjenesten. De kan stadig sende aftaler, under formodning af at "Kan sende" er indstillet til sand
  • Status (valgfri) – aktiv eller deaktiveret. Deaktiverede brugere kan overhovedet ikke bruge tjenesten.

Bemærk:

Den nye mailadresse, du vil bruge, kan ikke eksistere i Adobe Sign, når der udføres en masseopdatering af brugere.  Det opnås bedst, når der ikke er sendt noget gennem Adobe Sign til den nye brugers mailadresse.

Du kan få adgang til denne mulighed ved at gå til Konto-siden og vælge Brugere efterfulgt af plusikonet (+).

Klik på fanen "Opret brugere samlet". Indstillingerne for masseopdateringen vises. Klik på knappen Gennemse for at åbne et vindue, så du kan navigere til den .CSV-fil, der blev gemt på din computer.

Fravælg de nødvendige indstillinger, afhængigt af hvad du vil gøre.

• Tillad oprettelse af brugere – fravælg denne indstilling, hvis kun du skal kunne oprette brugere. Hvis der angives en mailadresse, der ikke er i din konto, oprettes der ikke en bruger.
  • Tillad opdatering af brugere – fravælg denne indstilling, hvis kun du skal kunne opdatere eksisterende brugere. Hvis der angives en mailadresse til en eksisterende bruger i din konto, opdateres deres oplysninger ikke.
  • Tillad oprettelse af grupper – fravælg denne indstilling, hvis du ikke ønsker at kunne oprette grupper. Hvis der angives et ikke-eksisterende gruppenavn for en bruger, oprettes gruppen ikke.