Underskriv dokumenter

Underskrivelse er en af hovedfunktionerne i Adobe Sign. De forskellige underskrivelsesmetoder dækkes herunder.

Underskrivelse via maillink eller når du er logget på

Dette er en standardproces til underskrivelse af dokumenter, der sendes til dig via Adobe Sign.

Via maillink

1. Klik på linket i mailen "Underskriv [document_name]".
  2. Klik på felterne, og angiv nødvendige oplysninger.
  3. Klik på signaturfeltet. Der vises et pop op-vindue.
  4. Skriv dit navn i sektionen Navn øverst i pop op-vinduet. Gennemgå den genererede signatur, eller klik på ikonet Tegn, og tegn din signatur med musen.
  5. Klik på Anvend.
  6. Klik på knappen Klik for at underskrive.

Når du er logget på Adobe Sign

1. Gå til siden Administrer.
  2. Dobbeltklik på en aftale under sektionen Venter på min signatur.
  3. Klik på felterne, og angiv nødvendige oplysninger.
  4. Klik på signaturfeltet. Der vises et pop op-vindue.
  5. Skriv dit navn i sektionen Navn øverst i pop op-vinduet. Gennemgå den genererede signatur, eller klik på ikonet Tegn, og tegn din signatur med musen.
  6. Klik på Anvend.
  7. Klik på knappen Klik for at underskrive.

Kun jeg underskriver

Brug denne proces, når du skal underskrive et dokument og derefter sende det til en anden. Dette arbejdsforløb tillader ikke, at du indhenter en signatur fra en anden person.

1. Klik på Kun jeg underskriver på dashboardet.
  2. Skriv mailadressen til den person, du vil sende dokumentet til.
  3. Træk og slip, vedhæft, eller vælg et dokument, der skal sendes.
  4. Markér feltet Eksempel, sæt signaturer, eller tilføj formularfelter.
  5. Klik på Næste.
  6. Træk og slip de nødvendige filer over på dokumenterne.
  7. Klik på Underskriv, og send så.
  8. Udfyld felterne, og sæt din signatur.
  9. Klik på Klik for at underskrive.

Bemærk:

Hvis du foretrækker en mere detaljeret forklaring af processen, kan du finde den fulde trinvise beskrivelse her!

Underskrivelse via iOS- eller Android-app

Med Adobe Sign-appen til iOS og Android kan du underskrive aftaler på samme måde, som webprogrammet gør det.

1. Log på appen med dine loginoplysninger til Adobe Sign.
  2. Vælg Venter på min signatur til venstre på skærmen.
  3. Vælg den aftale, du vil underskive.
  4. Vælg Åbn og underskriv øverst til højre.
  5. Vælg felter for at angive de nødvendige oplysninger.
  6. Vælg signaturfelter for at underskrive og tegne din signatur med fingeren eller en pen.
  7. Vælg knappen Anvend.
  8. Vælg Udfør e-underskrivelse øverst til højre.