Brug en biblioteksskabelon

En biblioteksskabelon er en genanvendelig skabelon med felter, der er blevet placeret. De gemmes enten som en formularfeltskabelon eller et biblioteksdokument. Opretteren af biblioteksskabelonen kan indstille tilladelsesniveauet for at bestemme, hvem der har adgang til at bruge og sende disse skabeloner.

Biblioteksdokument

Hvis du vil bruge et biblioteksdokument, skal du klikke på linket Tilføj filer og derefter klikke på linket Biblioteksdokumenter.

Vedhæftning af et biblioteksdokument til en aftale

Du kan derefter markere felterne ved siden af de dokumenter, du vil vedhæfte, og klikke på den blå knap Vedhæft. Dette dokument og dets felter vedhæftes derefter til denne transaktion, så det nemt kan sendes.

Formularfeltskabelon

1. Klik på fanen Send, tilføj dine modtageres mailadresser, navngiv transaktionen, tilføj en meddelelse, og upload eller vedhæft de dokumenter, du vil sende.
  2. Markér feltet Vis og tilføj signaturfelter.
  3. Klik på den blå knap Næste.
Indstillingen Eksempel aktiveret

Redigeringsskærmen med træk og slip åbnes, så du kan placere forskellige felter på dokumenter, eller du kan anvende en tidligere gemt formularfeltskabelon.

Hvis du vil bruge en formularfeltskabelon, skal du klikke på ikonet Felt og Side øverst til venstre på skærmen.

Skabelonindstillingen på oprettelsessiden

Vælg, hvilken formularfeltskabelon du vil anvende, og hvilken side skabelonen skal starte på.

Når du er færdig med at justere eller placere felterne på dokumentet, skal du klikke på den blå knap Send nederst til højre på skærmen for at sende dokumentet med disse felter placeret.

Bemærk:

Det er muligt at bruge flere formularfeltskabeloner på et enkelt dokument. Du skal blot gentage trinnene for at anvende en formularfeltskabelon for hver af dem, du vil bruge, og alle felterne vises på dokumentet.

Bemærk! Vær forsigtig med ikke at have overlappende felter, når du anvender flere formularfeltskabeloner.