Rediger gruppeindstillinger

Grupper har specifikke indstillinger, der kan ændre måden, hvorpå brugere i den gruppe bruger Adobe Sign. Disse ændringer kan kun foretages af gruppens administrator eller kontoens administrator.

Hurtige trin

Brug standardgrænsefladen for administratorer

1. Som administrator (gruppe eller konto) skal du gå til siden Konto.
  2. Gå til Brugere og grupper.
  3. Klik på Vis grupper.
  4. Klik på gruppens navn.
  5. Klik på linket Klik her.

Brug den nye grænseflade for administratorer

Bemærk! Den nye brugergrænseflade tillader, at flere indstillinger kan tilsidesættes, end den gamle grænseflade gjorde.

1. Som administrator (gruppe eller konto) skal du gå til siden Konto.
  2. Klik på Grupper i venstre side.
  3. Klik på gruppens navn.
  4. Klik på Gruppeindstillinger.
  5. I venstre side skal du vælge den indstilling, du vil tilsidesætte på gruppeniveauet.
  6. Markér afkrydsningsfeltet Tilsidesæt kontoindstillinger for denne side.
  7. Angiv de ønskede indstillinger
  8. Gem dine ændringer

Trin for trin (standardgrænseflade)

1. Konto- og gruppeadministratorer (der har fået rettigheder) kan ændre indstillingerne for den gruppe ved at logge på og gå til Konto > Grupper

Når du er på siden Grupper, skal du dobbeltklikke på et gruppenavn for at åbne konfigurationsindstillingerne.

Nav to new group
  2. Med konfigurationsindstillingerne for grupper åbne kan du se en liste over undermenuer med indstillinger til venstre (lige som på kontoniveauet).

Klik på et undermenupunkt, der skal indlæses siden for de indstillinger.

Bemærk, at øverst på siden er et afkrydsningsfelt til Tilsidesæt kontoindstillinger for denne side

• Alle grupper arver som standard deres indstillinger fra kontoen. Ved at markere dette felt tillader du, at den nedarvede værdi kan udskiftes med en indstilling på gruppeniveau, du konfigurerer

Enabled group level settings
  3. Når du er færdig med at justere indstillingerne, skal du klikke på Gem

Save Edits

Bemærk:

Ikke alle indstillinger kan redigeres på gruppeniveauet og kan kun konfigureres på kontoniveauet.