Udskift din gemte signatur

Når du har sat din signatur på et dokument, gemmer Adobe Sign-tjenester signaturen som din standardsignatur. Se, hvordan du fjerner din gemte signatur og sætter en ny signatur.

1. Log på din konto til Adobe Sign-tjenester, og klik derefter på fanen Administrer.

2. Dobbeltklik på transaktionen i sektionen Venter på min signatur.

3. Klik for at sætte din signatur.

Klik for at sætte din signatur
  4. Klik på det lille, blå X øverst til højre for at slette den signatur, der allerede er sat.

Klik på det lille blå X
  5. Klik på det blå felt for at skrive din nye signatur.

6. Skriv din nye signatur.

Skriv din nye signatur