Sekventielt arbejdsforløb for underskrivelse

Underskriverne modtager og underskriver dokumentet i den rækkefølge, deres mailadresser blev angivet i feltet Til:. Når den sidste underskriver fuldfører underskrivelsesprocessen, modtager alle parter en mail om, at dokumentet er underskrevet og arkiveret, og med de underskrevne PDF-filer vedhæftet.

Sequential order

Parallelt arbejdsforløb for underskrivelse

Klik på Enhver rækkefølge for at starte et parallelt arbejdsforløb.

Alle modtagerne modtager dokumentet samtidig og kan underskrive i en hvilken som helst rækkefølge. Når den sidste underskriver har fuldført underskrivelsesprocessen, modtager alle parter en mail om, at dokumentet er underskrevet og arkiveret, og med de underskrevne PDF-filer vedhæftet.

Bemærk: Det er ikke muligt at sende en faxtransaktion, når Vilkårlig rækkefølge er valgt.

Bemærk:

Det parallelle arbejdsforløb for underskrivelse er kun tilgængeligt med konti til Document Cloud Enterprise Premium.

parallel

Indstilling for underskrivelsesrækkefølge

En kontoadministrator kan indstille standardrækkefølgen for underskrivelse eller fjerne denne indstilling for afsenderen.

Gå til Konto > Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger > Rækkefølge for underskrivelse

Signing Order UI