Adobe Sign giver mulighed for flere forskellige metoder til, hvordan du vil have din signatur til at se ud, når den sættes på et dokument.

• Du kan skrive dit navn og bruge standardskrifttypen til Adobe Sign.
  • Du kan tegne din signatur med din mus.
  • Du kan overføre et billede af din signatur.

Skriv

1. Åbn et dokument, der skal underskrives, og klik på signaturfeltet for at anvende din signatur.

click_to_sign1
  2. Skriv det navn, du vil bruge som din signatur, og klik på Anvend.

Visning af signaturpanelet med indstillingen Skriv fremhævet

Bemærk:

Når du har anvendt din signatur, gemmer Adobe Sign den og anvender den på de signaturfelter, du klikker på.

Tegn

1. Åbn et dokument, der skal underskrives, og klik på signaturfeltet for at anvende din signatur.

click_to_sign2
  2. Klik på Tegn øverst i dialogboksen.

3. Tegn din signatur, og klik på Anvend.

Visning af signaturpanelet med indstillingen Tegn fremhævet

Upload et billede

Upload et billede af din signatur:

1. Log på din Adobe Sign-konto, og gå til Konto > Personlige præferencer > Min signatur (eller søg efter Min signatur)
  2. Klik på knappen Upload under Din gemte signatur.
  3. Upload et billede eller stempel af din signatur.
Visning af sektionen Min signatur på fanen Personlige indstillinger i Adobe Sign

Bemærk:

Størrelsen af din signatur er justeret, så den passer til størrelsen af signaturfeltet i hvert dokument.

• Mindste anbefalede størrelse: 60 pixel i højden og op til 600 pixel i bredden.
  • Understøttede formater: PNG, JPG, GIF, BMP.