En kontoadministrator kan uploade et billede, der vises i stedet for standardlogoet for Adobe Sign. Dette billede vises øverst til venstre på skærmen for alle brugere på din konto, når de er logget på.

Bemærk:

Hvis du har problemer med at få dit billede vist korrekt, skal du sikre dig, at billedet er nøjagtigt 60 pixel i højden og 200 pixel i bredden.

Download skabelonen herunder for at få hjælp til at give dit logo den rigtige størrelse.

Download

Hurtige trin – for dem, der nemt kan finde rundt

1. Gå til siden Konto som administrator.
  2. Klik på Kontoopsætning.
  3. Klik på Upload.
  4. Find og vælg det billede, du vil bruge, og klik på Åbn.

Trin for trin – med billeder og illustrationer

1. Som kontoadministrator skal du gå til siden Konto og klikke på Kontoopsætning.

NAv to Account Setup
  2. Klik på Upload, og gennemse til den logofil, du vil bruge. Klik på Åbn.

Logo Upload Button
  3. Klik på Gem. Dit logo vises nu for alle dine brugere.

Placxed logo