Der opstår en fejl, når der sendes aftaler fra Salesforce-integrationen

"Den konfigurerede eksterne programgodkendelse til Adobe Sign er ugyldig. Gå til administrationssiden i Adobe Sign og foretag en ny godkendelse af Adobe Sign-programmet. Kontakt din administrator for at få hjælp."

Adobe Sign-handlinger

Miljø

Salesforce-integration

Årsag

Adobe Sign-programmet skal godkendes igen.

Løsning

Start installationsguiden, og konfigurer kontoen igen med Adobe Sign.

1. Klik på Adobe Sign Admin > Start installationsguide.
  2. Log på Adobe Sign-administratorkontoen.

Yderligere oplysninger

Bemærk:

Kun Salesforce-administratoren kan køre guiden.