Adobe Sign med flere brugere får adgang til gruppefunktionen. Grupper gør det muligt at have adskilte undersæt af brugere, der har adgang til forskellige biblioteksdokumenter, og forskellige indstillinger (f.eks. logoer og hvem der er på cc).

Når du føjer en bruger til din konto, placeres denne automatisk i standardgruppen. Denne gruppe er hovedgruppen for din konto, og alle de indstillinger, du har angivet på fanen Konto, gælder for denne gruppe.

Se videoen

Bemærk:

Det er kun kontoadministratoren, der kan oprette grupper.

Opret en gruppe

1. Du kan føje en gruppe til din konto ved at logge på som kontoadministrator og klikke på fanen Konto og derefter klikke på Grupper.

Klik på plusikonet øverst til højre.

1_nav_to_groups
  2. Angiv navnet på den gruppe, du vil oprette, i feltet Gruppenavn.

Klik på Gem.

Group Name Panel
  3. Den nye gruppe føjes til listen på fanen Grupper.

new_group_on_page

Rediger gruppenavn

1. Log på og gå til siden Konto som konto- eller gruppeadministrator. Klik på Grupper, og klik derefter på Navnet på den gruppe, du vil redigere

2. Klik på Rediger gruppenavn

edit_group_name
  3. Grænsefladen til at angive det nye gruppenavn vises.

• Angiv det nye gruppenavn
    • Klik på Gem
    edit_name_gump

Rediger gruppeindstillinger

Grupper har specifikke indstillinger, der kan ændre måden, hvorpå brugere i den gruppe bruger Adobe Sign. Disse ændringer kan kun foretages af gruppens administrator eller kontoens administrator.

1. Konto- og gruppeadministratorer (der har fået rettigheder) kan ændre indstillingerne for den gruppe ved at logge på og gå til Konto > Grupper

Når du er på siden Grupper, skal du dobbeltklikke på et gruppenavn for at åbne konfigurationsindstillingerne.

nav_to_new_group
  2. Med konfigurationsindstillingerne for grupper åbne kan du se en liste over undermenuer med indstillinger til venstre (lige som på kontoniveauet).

Klik på et undermenupunkt, der skal indlæses siden for de indstillinger.

Bemærk, at øverst på siden er et afkrydsningsfelt til Tilsidesæt kontoindstillinger for denne side

• Alle grupper arver som standard deres indstillinger fra kontoen. Ved at markere dette felt tillader du, at den nedarvede værdi kan udskiftes med en indstilling på gruppeniveau, du konfigurerer
    enabled_group_levelsettings
  3. Når du er færdig med at justere indstillingerne, skal du klikke på Gem

save_edits

Bemærk:

Ikke alle indstillinger kan redigere på gruppeniveau. Nogle kan konfigureres på kontoniveau.

Føj brugere til en gruppe

Konti til Adobe Sign med flere brugere har mulighed for at have grupper. Denne indstilling giver kontoadministratoren (eller gruppeadministratoren) mulighed for at angive visse indstillinger eller tidszoner for hver gruppe. Indstillingerne påvirker brugerne i disse grupper, hvilket giver en unik oplevelse for forskellige afdelinger eller team.

Det er nemt at føje brugere til en gruppe, og du kan flytte dem efter behov.

1. Log på og gå til siden Konto som konto- eller gruppeadministrator. Klik på Grupper, og klik derefter på Navnet på den gruppe, du vil føje en bruger til.

2. Klik på Gruppeindstillinger.

1_nav_to_groups
  3. Klik på Brugere i gruppe.

• Hvis du vil oprette en ny bruger, skal du klikke på plusikonet i øverste højre hjørne.
      • Angiv mailadressen og navnet på den bruger, du vil oprette,
      • Klik på Gem.
    • Hvis du vil tildele en eksisterende bruger, skal du klikke på brugerikonet i øverste højre hjørne.
    2_add_users
  4. Når du tildeler eksisterende brugere, opdateres vinduet for at vise de Aktive brugere på kontoen, der i øjeblikket ikke er i gruppen.

• Klik én gang på en bruger, og linket Vælg vises øverst på listen
    • Klik på Vælg, eller dobbeltklik på brugeren for at udnævne denne til at blive flyttet til gruppen
    3_select_users_tomovetothenewgroup

Bemærk:

Hvis den bruger, du vil tildele, ikke vises på listen, skal du klikke på menuen Indstillinger i hjørnet øverst til højre (de tre linjer oven på hinanden). Vælg derefter Vis alle brugere.

5. Når alle brugerne er blevet valgt, skal du klikke på knappen Tildel

4_assign_users

Du returneres til ruden Gruppe med alle de valgte brugere vist i gruppen

5_added_user