Det er hurtigt og nemt at underskrive dokumenter, som sendes via Adobe Sign.

Foretrækker du videoinstruktion?

Se videoen

Underskriv via maillink

1. Klik på linket i mailen Gennemgå og underskriv.

Gennemgå og underskriv-knap
  2. Klik på felterne, og angiv nødvendige oplysninger.

3. Klik på signaturfeltet. Der vises et pop op-vindue.

4. Skriv dit navn i sektionen Navn øverst i pop op-vinduet. Gennemgå den genererede signatur, eller klik på ikonet Tegn, og tegn din signatur med musen.

5. Klik på Anvend

Underskrivelseslink
  6. Klik på knappen Klik for at underskrive.

Underskriv via siden Administrer

1. Gå til siden Administrer.

2. Vælg filtret Venter på dig i det venstre spor

3. Klik én gang på den aftale, du vil underskrive, og klik på Vis og underskriv

vælg aftale
  4. Klik på felterne, og angiv nødvendige oplysninger.

5. Klik på signaturfeltet. Der vises et pop op-vindue.

6. Skriv dit navn i sektionen Navn øverst i pop op-vinduet. Gennemgå den genererede signatur, eller klik på ikonet Tegn, og tegn din signatur med musen.

7. Klik på Anvend

Underskriv
  8. Klik på knappen Klik for at underskrive nederst på siden.