Adobe Sign til Salesforce: Giv adgang til flere brugere/profiler

Under installationen af Adobe Sign til Salesforce har du muligvis ikke installeret for "Alle brugere" og i stedet installeret for "Kun administratorer" eller "Specifikke profiler". I så fald skal du måske udvide adgangen til flere Salesforce-brugere efter installationen.

Tildeling af adgang til brugere (v19+)

Adobe Sign til Salesforce-pakken leveres med fire nye tilladelsessæt, der giver brugere alle objekt- og felttilladelser, som kræves, for at de kan bruge systemet.

Tilladelsessættene kan findes ved at gå til: Konfiguration > Administration > Brugere > Tilladelsessæt

De fire muligheder, i systemets rettighedsrækkefølge, er:

• Adobe Sign-bruger – tilladelser med minimumkrav for en Adobe Sign til Salesforce-afsenderbruger. Omfatter begrænset adgang til de krævede komponenter, der indgår i den administrerede pakke: objekter, felter, fane, klasser og sider.
  • Adobe Sign-communitybruger – tilladelser med minimumkrav for en Adobe Sign til Salesforce-communitybruger
    • Omfatter begrænset adgang til de krævede komponenter, der indgår i den administrerede pakke: objekter, felter, fane, klasser og sider
  • Adobe Sign-administrator – tilladelser med minimumkrav for en Adobe Sign til Salesforce-administratorbruger. Omfatter fuld adgang til komponenterne, der indgår i den administrerede pakke: objekter, felter, fane, klasser og sider.
  • Adobe Sign-integrationsbruger – alle krævede tilladelser for en Adobe Sign til Salesforce-integrationsbruger. Omfatter fuld administratoradgang samt adgang til alle organisationsdata.

Sådan giver du en bruger et tilladelsessæt:

• Gå til Konfiguration > Administration > Brugere > Brugere
  • Klik på linket Navn for den bruger, du vil adgang til

Siden Konfigurer brugere åbnes.

• Hold markøren over linket Tildelinger af tilladelsessæt, og klik på knappen Rediger tildelinger

• Vælg det tilladelsessæt, du vil give til brugeren
  • Klik på Tilføj for at flytte muligheden fra Tilgængelig til Aktiveret
  • Klik på Gem

Tildeling af adgang til profiler og brugere (v18 og ældre)

Salesforce har to profilgrænseflader:

• Forbedret profilgrænseflade
  • Original profilgrænseflade

Se Oversigt over profiler i Salesforce.com-hjælpen for at få flere oplysninger.

Hvis den forbedrede profilgrænseflade er aktiveret, skal du følge instruktionerne i Redigering af profiler ved hjælp af den forbedrede profilgrænseflade i dette dokument. Hvis det ikke er aktiveret, skal du følge instruktionerne for Redigering af profiler ved hjælp af den original profilgrænseflade.

Bemærk:

Du kan ikke redigere alle indstillingerne for standardprofiler. Du skal muligvis klone en standardprofil for at oprette en brugerdefineret profil og derefter redigere den brugerdefinerede profil.

I denne sektion beskrives processen med at tildele yderligere adgang ved hjælp af den originale profilgrænseflade. (Få flere oplysninger under Redigering af profiler i den originale profilgrænseflade)

1. Gå til Konfiguration > Administrer > Administrer brugere > Profiler.

2. På siden Profiler skal du klikke på Rediger for den valgte profil.

3. I sektionen Brugerdefinerede appindstillinger på siden Profilredigering skal du klikke for at markere Adobe Sign som "synlig".

Gem ikke. Du vil gemme alle dine ændringer i trin 6 nedenfor.

4. Vælg Brugerdefinerede faneindstillinger som ønsket for alle de faner, der vises i tabellen Adobe Sign-faner, ved at gøre følgende:

a. Rul til sektionen Faneindstillinger på siden Profilredigering, og find sektionen Brugerdefinerede faneindstillinger

b. Vælg den relevante faneindstilling (Fane skjult, Standard fra eller Standard til) for hver fane

Gem IKKE. Du vil gemme alle dine ændringer i trin 6 nedenfor.

5. Tildel Brugerdefinerede objekttilladelser og Brugerdefinerede sikkerhedsindstillinger på feltniveau som ønsket for alle de objekter, der vises i tabellen Adobe Sign-objekter ved at gøre følgende:

a. Rul til sektionen Brugerdefinerede objekttilladelser på siden Profilredigering.

b. Aktivér alle Brugerdefinerede objekttilladelser (læs, opret, rediger, slet, vis alle, rediger alle) efter behov.

Bemærk:

Aktivering af alle brugerdefinerede objekttilladelser er det højeste niveau af adgang, der kan tildeles. I visse tilfælde kan du vælge ikke at give adgang til alle objekter, afhængigt af hvilke funktioner der bruges.

6. Rul til toppen af siden Profilredigering, og klik på Gem for at gemme dine faneindstillinger, brugerdefinerede appindstillinger og brugerdefinerede objekttilladelser.

Du returneres til siden Profiler.

7. På siden Profiler skal du klikke på linket i kolonnen "Profilnavn" for at vælge den profil, du redigerer.

8. På siden Profil skal du indstille Brugerdefineret sikkerhed på feltniveau for Adobe Sign-objekterne ved at gøre følgende:

a. Rul til sektionen Brugerdefineret sikkerhed på feltniveau under Sikkerhed på feltniveau

b. Klik på linket Vis for det første objekt.

c. Under Sikkerhed på feltniveau skal du klikke på knappen Rediger.

d. Aktivér tilladelser på feltniveau som ønsket (læseadgang, redigeringsadgang eller begge).

e. Klik på knappen Tilbage til profil.

Gentag disse trin for de resterende objekter

Bemærk:

Nogle tilladelser er aktiveret som standard, og felter for systemgenererede værdier som Oprettet af og Senest ændret af kan ikke opdateres.

9. Aktivér Apex-klasseadgang ved at gøre følgende:

a. Klik på linket Aktiveret Apex-klasseadgang øverst på siden Profil for at gå ned til den sektion

b. Klik på knappen Rediger.

c. Vælg alle EchoSign-relaterede klasser, der er vist under Tilgængelige Apex-klasser. Disse klasser starter alle med teksten: echosign_dev1

d. Klik på Tilføj for at flytte dem til listen Aktiveret Apex-klasser.

e. Klik på knappen Gem.

10. Aktivér Visualforce-sideadgang ved at gøre følgende:

a. Klik på linket Aktiveret Visualforce-sideadgang øverst på siden Profil for at gå ned til den sektion

b. Klik på Rediger

c. Vælg alle EchoSign-relaterede klasser, der er vist under Tilgængelige Visualforce-sider. Disse sider starter alle med teksten: echosign_dev1

d. Klik på Tilføj for at flytte dem til listen "Aktiverede Visualforce-sider"

e. Klik på Gem

I denne sektion beskrives processen med at tildele yderligere adgang ved hjælp af den forbedrede profilgrænseflade. Afhængigt af din installation behøver du muligvis ikke at fuldføre alle trin.

1. Gå til Konfiguration > Administrer > Administrer brugere > Profiler.

2. På siden Profiler skal du klikke på linket i kolonnen "Profilnavn" for at vælge den profil, du vil redigere.

Siden Profil vises.

3. Indstil Adobe Sign som en synlig app ved at gøre følgende:

a. I sektionen Apps øverst på siden Profil skal du klikke på linket Tildelte apps.

b. I sektionen Tildelte apps skal du klikke på knappen Rediger.

c. Markér feltet for at markere Adobe Sign som "Synlig"

d. Klik på Gem, og gå tilbage til profiloversigten.

4. Vælg Faneindstillinger som ønsket for alle de faner, der vises i tabellen Adobe Sign-faner, ved at gøre følgende:

a. I sektionen Apps øverst på siden Profil skal du klikke på linket Objektindstillinger.

b. I sektionen Alle objektindstillinger skal du søge efter fanen efter navn eller rulle ned for at finde den og klikke på linket Objektnavn.

c. Klik på knappen Rediger.

d. Vælg den relevante faneindstilling (Fane skjult, Standard fra eller Standard til).

e. Klik på Gem

f. Gentag disse trin for de resterende faner.

5. Tildel Objekttilladelser og Felttilladelser som ønsket for alle de objekter, der vises i tabellen Adobe Sign-objekter ved at gøre følgende:

Bemærk:

Tildeling af objekt- og felttilladelser giver det højeste adgangsniveau. I visse tilfælde kan du vælge ikke at give adgang til alle objekter og felter, afhængigt af hvilke funktioner der bruges.

a. Gå til Objektindstillinger (se trin 4-a) ovenfor.

b. I sektionen Alle objektindstillinger skal du søge efter fanen efter navn eller rulle ned for at finde den og klikke på linket Objektnavn.

c. Klik på knappen Rediger.

d. Aktivér Objekttilladelser (læs, opret, rediger, slet, vis alle, rediger alle) efter behov.

e. Rul til sektionen Felttilladelser.

f. Aktivér Felttilladelser (læseadgang og redigeringsadgang) efter behov

Bemærk:

Nogle tilladelser er aktiveret som standard, og felter for systemgenererede værdier som Oprettet af og Senest ændret af kan ikke opdateres.

g. Klik på Gem for at gemme både Objekttilladelser og Felttilladelser.

Gentag disse trin for de resterende objekter.

6. Aktivér Apex-klasseadgang ved at gøre følgende:

a. På rullelisten Objektindstillinger (på siden Profil) skal du vælge Apex-klasseadgang

b. I sektionen Apex-klasseadgang skal du klikke på knappen Rediger.

c. Tilføj alle EchoSign-relaterede klasser til listen Aktiverede Apex-klasser. Disse klasser starter med teksten: echosign_dev1

d. Klik på Gem

7. Aktivér Visualforce-sideadgang ved at gøre følgende (se også Arbejde med Visualforce-sideadgang i den forbedrede profilgrænseflade):

a. På rullelisten Apex-klasseadgang skal du vælge Visualforce-sideadgang

b. I sektionen Visualforce-sideadgang skal du klikke på knappen Rediger

c. Tilføj alle EchoSign-relaterede sider til listen Aktiverede Visualforce-sider. Disse sider starter med teksten: echosign_dev1

d. Klik på Gem.

Bilag: Adobe Sign-objekter og -faner

Adobe Sign-faner

Adobe Sign-faner

Aftaler

Datatilknytninger

Gruppetilknytninger

Aftaleskabeloner

Adobe Sign-styring

Administrer aftaler

Batchaftaler

Adobe Sign-administrator

Flet tilknytninger

Aftaletyper

Adobe Sign-objekter

Adobe Sign-objekter

Tilføj vedhæftede filer

Filtilknytninger

Knyt data til aftalefelter

Tilføj formularfeltskabeloner

Import af formularfelter

Flet tilknytninger

Tilføj modtagere

Tilknytning af underordnet formularfelt

Mutexes

Aftaler

Post til tilknytning af underordnede formularfelter

Objekttilknytninger

Aftalehændelser

Tilknytninger af formularfelter

Modtagere

Aftaleskabeloner

Poster til formularfelttilknytning

Underskrevet aftale

Datatilknytninger

Gruppetilknytninger

Udløsere

Felttilknytninger

Biblioteksskabeloner

Synkronisering af brugerresultater

Aftaletype